O klubu

saab-logo-wallpaper-1024x354
POŠTOVANI ČLANOVI I PRIJATELJI

Pre nekoliko godina, ljubav prema SAAB-u kao automobilu je učinila svoje, nekolicina zaljubljenika je zakoračila na put SAAB učenja i istraživanja. Odlučili su da svoju ljubav prema ovom Švedskom velikanu podele sa drugima, da pokušaju da edukuju ljude o SAAB vozilima i što je najvažnije da udruže sto vise zaljubljenika u ovu marku. Tako i nastaje “Saab Club Serbia” prvo kao forum, onda i kao fb grupa, a od ove godine i kao registovani auto klub.

Nakon prve godine rada foruma, period za sobom je jasno iskristalisao pojedince kojima je stalo do ove zajednice, do njihovog doprinosa svojim učesćem u lepšem i kvalitetnijem izgledu foruma, i oformljen je admin tim koji je zaslužan za sve ovo što ste danas u mogućnosti da pročitate ili pogledate na  stranicama našeg foruma.
Druga godina je bila na izmaku, broj članova je prelazio cifru 200 članova.
Period ispred nas je doneo neka nova prijateljstva sa ostalim forumima, ljudi su polako počeli da saznaju za nas i broj članova je i dalje rastao.
Desio se PRVI SAAB SKUP u Srbiji u organizaciji Saab Kluba Srbije, doslo je do upoznavanja, razmena ideja, i svima je bilo jasno da smo na dobrom putu.
Nakon toga se sa forumom prelazi na plaćeni domen (hvala svima koji su finansiski doprineli) !
Ozbiljnost u radu je već uveliko uzela maha, dešava se DRUGI SAAB skup, a  želja za formiranjem KLUB-a postaje sve veća i izvesnija.
Broj članova je u tom momentu bio 300, sprovedena je anketa o članarini za osnivanje i održavanje kluba.

Krenulo je sve  intenzivnije da se radi i baneri nekih domaćih i svetskih zvučnih imena iz sveta SAAB-a se viore (neki će uskoro), na stranama našeg sajta.
Ta “imena” za sobom nam donose:
– olakšice u vidu grupnih ili pojedinačnih popusta,
– besplatne preglede ispravnosti naših ljubimaca jednom/dva put godisnje,
– popuste na zanatske usluge,
– 100%tnu originalnost i kvalitet rezervnih delova i potrošnih materijala (ulja,filtera,itd),
– predstavljanje u nekim aktuelnim TV emisijama
I još dosta toga, o čemu ćete blagovremeno biti obaveštavani kako šta bude bilo aktuelno.

Ovo je bilo najkraće moguće informisanje o našem dosadašnjem radu.

Dobrodošli u naš klub!