P: saab 9-3 1.9tid karavan 2006god

Oglasi vezano za automobile isključivo!

P: za Prodajem
K: za Kupujem
Korisnikov avatar
marko dorcol
Pridružio se: 22 Nov 2013, 16:04

P: saab 9-3 1.9tid karavan 2006god

Postod marko dorcol » 30 Maj 2014, 21:50

E pa drugari,doslo je vreme da se oprastam od mog ljubimca,pa da ga ponudim i ovde. . . prodajem auto jer sam nasao mladji i manji,na kraju sam shvatio da mi ne treba karavan. U pitanju je 1.9tid, sa 150ks,i 152000km. ja sam drugi vlasnik,auto sam kupio od prvog vlasnika u Nemackoj,licno ga dovezao. sa 135000km,odradio mu veliki servis pre 5000km,imam 2 seta guma,zimske skoro nove ,letnje nove,sa 8 alu felni 17ice. Kocnice su mu skoro nove kao i diskovi,alternator...akumulator...itd. Da nije samo fraza "auto bez ulaganja" mogu da potvrdim kompletnim papirima od prvog kilometra,servisna knjiga ,carinski papiri,sve!!! Naravno svaka provera kod vaseg majstora dolazi u obzir. Sto se tice limarije ,auto nema ogrebotinu,bukvalno,i ceo je u prvoj boji,sto se moze i proveriti!!! Nivo opreme je vektor,enterijer je zaista ocuvan,negovan. . .registrovan je do 30.decembra. koliko me je kostao do sada,uzaludno je da pricam,svi znamo da se na prodaji Saab-a gubi novac,ali za mene smatram realnom cenom 6750e. Slike mozete videti na mom Fb profilu-MARKO MOJSIC ,na koji bih vas molio da pisete ako imate pitanja ili interesovanja za auto,rado cu vam dostaviti jos informacija i slika,zato sto nisam cesto pri kompjuteru ,tj na saab klubu,dok face book cesce koristim!!! jos jedna informacija ,sa autom sam presao oko 15000km a od toga bar 10000 u nemackoj,tako da auto ne zna za los asvalt i gorivo. jos jednom vas molim da mi sve komentare ili pitanja ostavljate na moj facebook profil!!!! hvala!!!

Povratak na “AUTO OGLASI”