Evo,nakon 3000 km u mom vlasnistvu,i prvi problem.
9-5,2.0t,MY 2000 preksinoc u gradu u nameri da otvorim prozor na suvozacevim vratima,staklo je pocelo da se spusta prvo neravnomerno,prednji kraj brze,a onda je celo upalo,ostao da viri samo spic 5 cm.Nisam forsirao elektromotor da ne upropastim nesto,nego sam ga rucno podigao i "zakajlovao" srafcigerom umotanim u izolir (Zastava 128 experience ).Danas rasturim cela vrata i vidim da su pukla dva plasticna tockica koja se nasadjuju na makaze,a rolaju po vodilicama fiksiranim za staklo.Da li neko ima iskustva ssa sl. problemom?Da li da bunarim za original (ko ce da ih nadje) ili da ih napravim kod nekog po uzorku ili da pokusam da nadjem lager istih dimenzija i da resim problem dok je auta?Mada kontam da su namerno plasticni,da bi prvi pukli u slucaju nekog preopterecenja,a ne staklo.Zanimljivo je da nije na vozackim vratima,gde se staklo otvara 10x cesce,ali mozda je menjano.
propalo suvozacevo staklo
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: propalo suvozacevo staklo
ne bi bilo na odmet da si nam predstavio svoje vozilo, ali ajde
bicemo velikodusni pa cemo ti pomoci ovaj put
pogledaj OVDE
znaci trazi oridjidji...mora negdje biti
bicemo velikodusni pa cemo ti pomoci ovaj put
pogledaj OVDE
znaci trazi oridjidji...mora negdje biti
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- Steven Seagal
- Pridružio se: 03 Nov 2012, 00:00
Si,ne bi bilo na odmet da je duzi dan pa da imam kad da ga fotografisem.
Vreme je ogranicavajuci faktor,delom zbog hronicnog nedostatka istog i nisam video da vec egzistira tema s mojim problemom.I bez toga sam uradio kako je prikazano,a opet kazem,bas mi izgledaju slabo te plastike.
Dok ne budu pronadjene zivecu u iluziji voznje brdskih trka,bez tapacirunga
tnx anyway
Vreme je ogranicavajuci faktor,delom zbog hronicnog nedostatka istog i nisam video da vec egzistira tema s mojim problemom.I bez toga sam uradio kako je prikazano,a opet kazem,bas mi izgledaju slabo te plastike.
Dok ne budu pronadjene zivecu u iluziji voznje brdskih trka,bez tapacirunga
tnx anyway
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
...ne izvlaci se sadSteven Seagal je napisao:...ne bi bilo na odmet da je duzi dan pa da imam kad da ga fotografisem.
Slike i tema o mezimcu hitno!!!!
Bogami si AERO postao popustljiv.
LEPO LEPO......
jos da nas stiven obraduje sa foto seansom,bice divota
LEPO LEPO......
jos da nas stiven obraduje sa foto seansom,bice divota
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
All systems go, ready for takeoff!
- Steven Seagal
- Pridružio se: 03 Nov 2012, 00:00
Mfff,svi mi pricaju sta mi treba,k'o da ne znam.Al' muka je pronaci nove.Nasao polovne i montirao,pa cu sad da se bacim u potragu i napravim zalihu 4-5 komada,iako su cak 1,73 evra/kom.Iznenadilo me da je sistem relativno komplikovan, a ima tako slabu tacku.Na Volvo-u sam imao nesto kao zupcastu letvu vertikalno,pa vozaj koliko hoces.Zamolicu suvozac(ic)e da ne forsiraju,mada ide i zima.A onda uletim u neku rupu i plastikaneri puknu
Dobro,aaae,dobicete i fotke,'bale vas one Ako treba i moju iz kupatila,nije problem....
Dobro,aaae,dobicete i fotke,'bale vas one Ako treba i moju iz kupatila,nije problem....
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Pa ja sam ti poslao gde ima novih...
All systems go, ready for takeoff!