SERVISI ZA ELEKTRIKU/ELEKTRONIKU ZA PREPORUKU

Svi saab servisi, utisci, saveti, pitanja i odgovori
Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

SERVISI ZA ELEKTRIKU/ELEKTRONIKU ZA PREPORUKU

Postod AERO » 16 Nov 2012, 22:23

Postovani clanovi !!!
Po uzoru na ostale forume koji se fokusiraju na odredjenu marku,tako i mi otvaramo temu koju nismo imali do sada - "SAAB servisi".
Svrha ove teme je da druge vlasnike Saab-a sa manje iskustva informise o odredjenom servisu/majstoru. Zelimo da cujemo za koje modele je pomenuti servis dobar, gde su dobri, gde su im mane ili za koju vrstu kvarova treba ici kod njih, a gde kod nekog drugog majstora.
Servisi ne moraju biti uvek Saab specijalisti, vec i Vas lokalni majstor koji se nije dao zbuniti markom i uspesno Vam sredio problem koji muci nekog drugog clana.
Zelimo da svaki post (gde navedete sta ste radili kod doticnog servisera) pored opisa radova, po mogucstvu, sadrzi sledece stavke:
- Kvalitet usluge
(podrazumeva dali ste zadovoljni uslugom i kvalitetom radova koji su vam pruzeni)
- Odnosu sa strankom/musterijom
(podrazumeva dali ste dobili mogucnost da napravite zdrav odnos sa majstorom)
- Ceni posla (radnih sati)
(podrazumeva dali je radni sat kao na zapadu ili ne.)

.Dakle imamo tri bitne stvari,imamo tri smajlija koji ce nam koristiti ( Slika , Slika i Slika ) te stoga ocekujem sledece:

PRIMER

Ja sam koristio usluge ovog servisa(radio sam to,to I to),i moji utisci su:

- Kvalitet usluge Slika
- Odnos sa strankom/musterijom Slika
- Cena posla (radnih sati) i eventualnih delova. Slika

Moja preporuka svim clanovima za isti je Slika

Rubrika nema svrhu reklame, vec dobronamerno upucivanje na servis/majstora koji smatrate da moze kompetentno da pomogne nekom nasem clanu.

Hvala na razumevanju

Gost

Re: SERVISI ZA ELEKTRIKU/ELEKTRONIKU ZA PREPORUKU

Postod Gost » 06 Dec 2012, 20:31

Odlican autoelektricar u Zemunu, pedantan i nije skup, zna posao, poznaje mehaniku, ne plasi se elektronike, petlja i sa xenonima, alarmima sa dojavom i slicnim stvarima. Pedja Zoro, 064 131 54 39.

Korisnikov avatar
janakis
Pridružio se: 30 Dec 2012, 00:00

Postod janakis » 06 Mar 2019, 03:08

jeste li nekad videli A8 4.2l razjeban unutra do šasije,ili neki od novijih džipova kojme su povađena creva čitaj kablovi na sedišta počupani kompovi i pootvarani.meni su te scene ostale u glavi jer su težak horor,a bilo ih je još.
Kod Dimitrija radi čovek(dele garažu) koji izvodi ludilo sa kolima po pitanju elektronike.
meni popravljao ABS,bez da se zamislio...95 ima taj problem,do 2002 god.
Čovek zatrpan poslom.

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 07 Mar 2019, 10:58

Da li neko ima kontakt elektricara u Surcinu, momak je do skora radio kod Bobana elektricara u Vinogradskoj i sada ima svoj servis?

Povratak na “SAAB SERVISI”