Alfa 147 TS

Mesto za predstavljanje automobila clanova, koji nisu Saab
Kolja
Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00

Alfa 147 TS

Postod Kolja » 10 Avg 2017, 21:36

Ajd da nesto kucnem o novom ljubimcu koji nije SAAB ali jbg. 2001 1.6 ts 120ks sa famoznim varijatorom u ful opremi i dobrom stanju. Pitanje otkud sa konja na magare je i za mene tesko za odgovoriti ali dosadilo mi je da pored auta budem bez auta otkako sam uz SAABove.
Delova sve manje i cekanje na iste svake prestupne godine mi je dosadilo.
Alfu vozim vec nek vreme i predjoh 5000km bez ijednog problema. Naime u inostranstvo krenuh sa njom posle odradjenog velikog i malog servisa proverom svega i svacega sa cehom od smesnih 110e i servisom koji mi je 5min od kuce.
Potrosnja na otvorenom autoput 120*140km/h sa klimom 7L. Jedina zamerka je kratak menjac jer se na toj brzini vrti na 4500 obrtaja
Iznenadjujuce koliko austrijanci i svabe na autoputu litar ulja napacuju 25e a ja iz SRB kao ludak ne ponesem ni litat pa sam bio prinudjn u Austriji uzeti litar za svaki slucaj. Povuce me opet SAAB da uzmem ali kao drugi auto odnosno za moj merak i vikend.
Delova pun qrtz po oglasima za Alfe i to po smesnim cenama. Da li se kajem sto sam uzeo Alfu ne samo jtd bi bio mnogo bolja opcija.

Korisnikov avatar
boresky
Pridružio se: 02 Jul 2014, 23:50

Re: Alfa 147 TS

Postod boresky » 10 Avg 2017, 22:32

Sretno i puno sretnih kilometara ti zelim sa Alfom!
Vratit ces se (i) na SAAB,ja si nemogu zamisliti da.mi u garazi stoji nesto.drugo...
Mozda cu biti primoran,necu se kleti ali svako zna sta.je za.njega najbolje.
Dobro je sto je odrzavanje prihvatljivo a i ti auti idu ko mutavi,samo cepaj!
SAAB 9-5 Wagon / SAAB 900i OG

Korisnikov avatar
stevak
Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09

Re: Alfa 147 TS

Postod stevak » 11 Avg 2017, 20:56

Nekad je i Alfa bila egzotika. Imao sam jednu davno, kad je jedini kršten servis u Beogradu bio onaj braće Petković na Autokomandi. Da je Saab opstao, verujem da bi i sa njim dočekali vreme da sve teče glatko. Ovako, i dalje ostaje egzotika.
ex SAABotražitelj <9000CS>

Povratak na “AUTOMOBILI CLANOVA KOJI NISU SAAB”