jbte auto ce da propadne skroz zbog budale umesto da ga proda po nekoj razumnoj ceni pa da to neko lepo sredi aonooo..........joj BOZE ima li te.... srbija je stvarno cudo lik prodaje kola 4 godine.
jbte auto ce da propadne skroz zbog budale umesto da ga proda po nekoj razumnoj ceni pa da to neko lepo sredi aonooo..........joj BOZE ima li te.... srbija je stvarno cudo lik prodaje kola 4 godine.

idem u petak da gledam 99ku 2.0 100hp 76 god ako bude sve ok tj kako je rekao preko tel. kupujem bez razmisljanja.......ali bojim se da nebude patka ali sacekacu petak.
Koju 99kunik 900t je napisao: idem u petak da gledam 99ku
....jel to ona sto si spomenuo da si "savatao" coveka pa pricao s njim a nama obecao slike 
dobiao je pre 3 4 god 7000 funti ali ga nije dao jer je trebao da ga odveze do engleske a nije mogao, pa sad trazi srecu na mobile de presao 199 000km realno ulaganje je oko1000e moja procena taj lik nema poima njemu je u glavi 3500e i to je to.....a koliko to realno vredi ovde kod nas doduse ipak je redak model.kd23se4 je napisao:ako on preko telefona priznaje da treba 1000€ da ulozis za registraciju znaci da treba i 2.000€![]()
Ko zna u kakvom je stanju.........jos je ovaj B-motor, sa K-Jetronicom koji odstupa od B201 motora i uglavnom nema delova kod Boscha za njih.
Pumpa za vodu nema je, kit za reparaciju pumpe kostao 130€ pre 3 godine, sada se i ne nudi........a lanci, zatezaci....girling kocnice koje propadaju od stajanja..........muke zive.
A sve mi se cini da limarija nije odavno kao na slikama.
ma jok zelena 99ka 4 vrata znas......AERO je napisao:Koju 99kunik 900t je napisao: idem u petak da gledam 99ku....jel to ona sto si spomenuo da si "savatao" coveka pa pricao s njim a nama obecao slike
![]()
kd23se4 je napisao:Moze da napise da ima mlazni pogon, ali kola sa slike nisu SPG ni pod razno - OVAKO izgleda SPG
je li spg samo kit koji se montira(plastike spolja) ili imaju jos neke razlike?mislim da je ta.bila parkirana stalno nosem prema parkicu i vrticu.VLASNIK tog auta je cale od drugarice moje drugarice.BIO.AERO je napisao:...ova?
Ovo mu ne verujem nista, jer da mu je neko na bazi slika ponudio 7000 funtinik 900t je napisao:dobiao je pre 3 4 god 7000 funti ali ga nije dao jer je trebao da ga odveze do engleske
, a ako je bio pa ga video mogao je i prevoz da organizuje. Tako da moze da prica sta hoce.........SPG je bio u americi ono sto je bio Aero u Evropi, ali je SPG isao u nekim specijalnim bojama tako da se primerci u boji bela mother of pearl - koje je Saab razvio kao prototip, ali nisu prodavani zvanicno (Saab ih povukao i vecina zavrsila u presi - boja je bila skupa i teska za odrzavanje) - vode se kao neprocenjiviNikolaNes je napisao:kd23se4 je napisao:Moze da napise da ima mlazni pogon, ali kola sa slike nisu SPG ni pod razno - OVAKO izgleda SPG
ovome se otkacio branikje li spg samo kit koji se montira(plastike spolja) ili imaju jos neke razlike?

) ali ono sto je naj bitnije,je ,da samo povedemo racuna da ne napravi neki ishitren potez koji bi ga kostao zivaca i nerava posle ovoliko trazenja......
Korisnika u ovom forumu: Google [Bot] i 1 gost