Saab 9-5 Aero Automatic
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: Saab 9-5 2.3T 250ps Automatic
Pa da, sta da ti i Milan budete bolji od mene, kad sam vec pukao tolike pare do sada na ovaj auto onda neka bude na kraju i aero!

- GRIPEN
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Zivce imas debele za respekt
Kud je sve neka je i ovo. . .

- GRIPEN
sta se radi, jel prebacujes motor?
All systems go, ready for takeoff!
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Obavezno da uslikas transplantaciju 

- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Bio je plan da se danas izvadi aero, pa sutra da teram moj da se vadi i do srede uvece da sve bude gotovo, medjutim Svetini majstori su to nesto cas posla izvadili motor jutros, poceli oko pola 10 do podne je vec uveliko bio napolju i danas je izvadjen i moj motor.
Sutra ubacivanje i bice i gotovo sutra.
A resio sam da prebacim i enterijer pa kud puklo...
Prebacujem tablu, tepih, sedista, tapacirunge, i onaj deo pozadi gde su elipse. Prebacujem i unutrasnji retrovizor posto je onaj sto se sam zatamnjuje kad neko iza upali duga, ima u sebi neku elektroniku... Prebacujem prednju muziku, cd sarzer, i gripene mogu da ti kazem da si lud ako izbacis tu muziku, ono je savrsenstvo kako radi!
E, da, ima i fabricke parking senzore, videcu kakva je varijanta da se to prebaci.
Nisam nista danas slikao, dosta mi vise i slikanja i svega, dobro nisam u nekoj ludnici sta me sve snaslo sa tim autom!

A resio sam da prebacim i enterijer pa kud puklo...

Prebacujem tablu, tepih, sedista, tapacirunge, i onaj deo pozadi gde su elipse. Prebacujem i unutrasnji retrovizor posto je onaj sto se sam zatamnjuje kad neko iza upali duga, ima u sebi neku elektroniku... Prebacujem prednju muziku, cd sarzer, i gripene mogu da ti kazem da si lud ako izbacis tu muziku, ono je savrsenstvo kako radi!

E, da, ima i fabricke parking senzore, videcu kakva je varijanta da se to prebaci.

Nisam nista danas slikao, dosta mi vise i slikanja i svega, dobro nisam u nekoj ludnici sta me sve snaslo sa tim autom!

- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
jbg Perkele kad si vec krenuo nek' ide tako lako kao po loju 

[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- GRIPEN
Meni se ne svidja kako radi unutrasnji retrovizor sa samozatamnjivanjem... Bar ne kako moj radi... Za muziku neznam, mozda je njegova HK?
Sto se enterijera tice, kad vec neces meni da prodas sedista za 100e, bolje ih prebaci kod tebe
Pa kad uvalis guzicu u crnu kozu a ono, cas greje, cas ladi
Da, vidi ako ti ostane ona plastika (oklop) koja ide ispod treceg stop svetla na zadnjoj soferci, to bi mi trebalo.
Sve u svemu, neznam sta da ti kazem... ti si zreo za ludnicu

Sto se enterijera tice, kad vec neces meni da prodas sedista za 100e, bolje ih prebaci kod tebe

Da, vidi ako ti ostane ona plastika (oklop) koja ide ispod treceg stop svetla na zadnjoj soferci, to bi mi trebalo.
Sve u svemu, neznam sta da ti kazem... ti si zreo za ludnicu

- kd23se4
- Site Admin
Perkele - ti bi onda trebalo da prebacis i komplet kablove za sedista i ovo ostalo, a?
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
-
Ostavljas matik ili ides na manuelni?
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
@Gripene, slikaj mi sta ti treba, nisam bas najbolje razumeo.
@KD, naravno da se prebacuje i instalacija, sta ce mi ta sedista ako ne radi ventilacija i grejanje. Mada, kod mene vec ima za grejanje instalacija, nema za hladjenje i nema za elektricno pomeranje sedista i memorisanje. Radili su to Sveta i ovi njegovi nekoliko puta, bas sam zadnji put bio prisutan, mali Vladan je ceo dan sedeo na nekoj hoklici i razvrstavao instalaciju sta je za sta, naravno sve je radilo posle i bilo perfektno namesteno.
@Kolja, nikad dok sam ziv vise necu voziti manuelni, stvarno me to ne zanima! Samo automatik!
Bas mi Sveta dao neku svoju 9-5 da vozim dok je moj auto kod njega, manuelni menjac, namucio sam se samo tako, prvih 20min mi se auto gasio na skoro svakom semaforu dok nisam navikao, automatik je mama, ne razmisljam o voznji uopste, sve samo radi!
@KD, naravno da se prebacuje i instalacija, sta ce mi ta sedista ako ne radi ventilacija i grejanje. Mada, kod mene vec ima za grejanje instalacija, nema za hladjenje i nema za elektricno pomeranje sedista i memorisanje. Radili su to Sveta i ovi njegovi nekoliko puta, bas sam zadnji put bio prisutan, mali Vladan je ceo dan sedeo na nekoj hoklici i razvrstavao instalaciju sta je za sta, naravno sve je radilo posle i bilo perfektno namesteno.
@Kolja, nikad dok sam ziv vise necu voziti manuelni, stvarno me to ne zanima! Samo automatik!

Bas mi Sveta dao neku svoju 9-5 da vozim dok je moj auto kod njega, manuelni menjac, namucio sam se samo tako, prvih 20min mi se auto gasio na skoro svakom semaforu dok nisam navikao, automatik je mama, ne razmisljam o voznji uopste, sve samo radi!

- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Gotovo ubacivanje motora, odusevljen sam kako je uradjeno i za koje vreme, juce ujutro su poceli, u pola 2 danas je sve bilo zavrseno!
E sad, nisam zadovoljan kako auto ide, ali za to je zasluzan automatski menjac, probao sam veceras Milanovog Aera i do 4500 obrtaja idu isto, posle njegov poludi hoce da iscupa tockove a moj ni 40% toga!
Ipak, sta je tu je, ide bolje nego 2.0 al ipak ostaje veliki zal sto to moze jos mnogo bolje a ja ni u ludilu necu manuelni menjac.

E sad, imam jos jedan problem! Taman sam resio da sebi ostavim sedista kad zove me veceras neki ludak pita posto su i ja da ga otkacim kazem mu 450e, kad on pristao ako mu odgovaraju dimenzije!
Kad sam cuo sta hoce sa njima sad sam u velikom problemu dali da mu ih prodam, hoce da ih ubaci u golf 4 ali da ih prepravlja, suzava, ne zna ni on sta hoce... Ostalo je da do jutra razmislimo i ja i on pa da se cujemo, zao mi da neko upropasti tako redak enterijer! 

E sad, nisam zadovoljan kako auto ide, ali za to je zasluzan automatski menjac, probao sam veceras Milanovog Aera i do 4500 obrtaja idu isto, posle njegov poludi hoce da iscupa tockove a moj ni 40% toga!

Ipak, sta je tu je, ide bolje nego 2.0 al ipak ostaje veliki zal sto to moze jos mnogo bolje a ja ni u ludilu necu manuelni menjac.

E sad, imam jos jedan problem! Taman sam resio da sebi ostavim sedista kad zove me veceras neki ludak pita posto su i ja da ga otkacim kazem mu 450e, kad on pristao ako mu odgovaraju dimenzije!

- GRIPEN

Plin nisi povezao?
Za sedista jes grota da idu u VW al jbg, budi pametan, boli te... Imas vec dobar enterijer, uzimi tih 450e izvadi malo para, i previse si se isprsio....
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Plin su mi povezali svetini radnici, bas su me prijatno iznenadili, radi kao sat!
Ne znam za sedista, kajacu se godinama ako ih ne ugradim a opet, sveta trazi oko 200e za ruke da mi sve prebaci, mora i tabla i pola instalacije, i muzika i sarzer... Da uzmem 450e za njih bio bih u plusu i 200e koje ne bi dao za ruke, ne znam, nisam pametan.

Ne znam za sedista, kajacu se godinama ako ih ne ugradim a opet, sveta trazi oko 200e za ruke da mi sve prebaci, mora i tabla i pola instalacije, i muzika i sarzer... Da uzmem 450e za njih bio bih u plusu i 200e koje ne bi dao za ruke, ne znam, nisam pametan.

- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Kajaces se obrni okreni ali mislim da Gripen mudro zbori
I od sad pa na dalje

I od sad pa na dalje

- GRIPEN
znaci ipak si prebacio sedista kod sebe
Pa da, ko da im odoli kad su onako udobna. Kakvi su utisci, ukupno za motor, sedista, sve ostalo?

- nik 900t
- Drug Član
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Nisam nista, umalo neki dan Sveta da proda glavu motora, al se lik predomislio samo je poravnao svoju...
Sto se tice ovog havarisanog, i nista da ne prodam meni se isplatilo sto sam ga uzeo, prebacio sam kompletan enterijer, muziku kompletnu i cd sarzer, onu konzolu za grejanje i hladjenje posto mi je slinavila malo pustala freon, prebacio motor, retrovizor sto se samozatamnjuje, ostaju mi parking senzori da ih prebacim ako uspem, servo za kocnice moj nije bas najbolji pa cu to prebaciti i plocice su nove na tom bile a moje su pred zamenom. I jos ostaje dosta delova za rezervu ako se ne proda.
Najvise bih voleo da izvucem nesto para iz motora koji sam radio i sve novo stavio, a od ovog sta bude!

Sto se tice ovog havarisanog, i nista da ne prodam meni se isplatilo sto sam ga uzeo, prebacio sam kompletan enterijer, muziku kompletnu i cd sarzer, onu konzolu za grejanje i hladjenje posto mi je slinavila malo pustala freon, prebacio motor, retrovizor sto se samozatamnjuje, ostaju mi parking senzori da ih prebacim ako uspem, servo za kocnice moj nije bas najbolji pa cu to prebaciti i plocice su nove na tom bile a moje su pred zamenom. I jos ostaje dosta delova za rezervu ako se ne proda.
Najvise bih voleo da izvucem nesto para iz motora koji sam radio i sve novo stavio, a od ovog sta bude!

-
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
slike, slike, slikeeeee 

[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- nik 900t
- Drug Član
danas smo se mimoisli oko 10h ujutro prolazio si kroz vojku glupo mi da ti blicam da ne pomislis ko je ova dileja
.jesi ustanovio sta je bio problem sa tim 2.0 motorom sto si radio rece duva na cep, nisam u toku ko je radio generalnu ako nije tajna.

Saab 900og
-
ide li auto?
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Evo da se javim posle duze vremena, radilo se dosta oko auta, velike su promene, auto ide bez ikakvih problema, i promene su samo kozmeticke, kvarova vise nema!
Od kad odrzavam auto kod Svete, vozim se sa osmehom oko glave!
Evo da vidite sta je sve promenjeno:

A pre nekih mesec dana je jos jedan Aero parkiran ispred kuce!

A pre nekih mesec dana je jos jedan Aero parkiran ispred kuce!