SAAB CAFFE
Re: SAAB CAFFE
Volimo, pre tri godine sam prodao moj 635csi iz 1983. Prosla me volja, nije mi do oldtajmera vise Za Alpinu B7 ne znam, to bi trebalo da je prva petica, E12? Ne znam da takav auto postoji kod nas. Video sam davno neku E23 sedmicu sa Alpina oznakama i felnama, i ne secam je se vise.
Nepricam uopste @AERO o varijanti bilo 80,sada je 40 pa ti provali vec pricam iskljucivo bilo 240 sada 40!!!!!to nema pojma znaci ni priblizno.Takodje video sam dosta auta sa pravih 400 i kad vrate na 200 i tada se vidi da to nepije vodu.A price o 300hkm,vozen u srbiji sve vreme i izgleda kao ili bolje od ovog koji komentarisemo nemoze da stoji jer bi pre poverovao u deda mraza nego u tu realno neozbiljnu pricu.Naravno svaka prica ima neku pozadinu.S obzirom da pomenuti bmw nema veze ni sa kim od nas to nije slucaj i sa nama samima.Neko veruje u deda mraza,a neko sto je gora varijanta veruje u ono sto prica ili zeli da cuje.Ako se neko od nas i nerazume u kola dovoljno je nekad da vidi nesto sto je u bikolore varijanti ili krivo ko violina i umorno od zivota ili sa druge strane lepo sto bi rekli na oko.Ali to je samo sa slike.UZIVO moze biti samo gora prica nikako bolja.
Realnost ovog naseg foruma je sto malo ljudi prica i komentarise ,,na glas,,
Ja neumem da se dodvoravam nazalost nikome i volim da kazem sta mislim,sto je na ovoj nasoj mrezi demokratsko pravo svakog od nas.tj ja sam izgleda OPOZICIJA.
Realnost ovog naseg foruma je sto malo ljudi prica i komentarise ,,na glas,,
Ja neumem da se dodvoravam nazalost nikome i volim da kazem sta mislim,sto je na ovoj nasoj mrezi demokratsko pravo svakog od nas.tj ja sam izgleda OPOZICIJA.
BMW mog brata uopste nije vozen ni odrzavan u Srbiji, ako ne racunamo godisnje odmore, jer zivi u Nemackoj. Isto vazi i za ovaj E34 sa oglasa, nije ni vozen, ni odrzavan ovde. Od pogresnih pretpostavki moze samo da proistekne - pogresan zakljucak. A ja cu lagano da se povucem sa ovog caskanja, jer se isto pretvorilo u diskusiju, a do toga mi nije ni najmanje.
Poslednji put menjao 2 dana Gost, izmenjena 13 puta
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
E tako daBoki je napisao:Nepricam uopste @AERO o varijanti bilo 80,sada je 40 pa ti provali vec pricam iskljucivo bilo 240 sada 40!!!!!
Hteo si reci KOAlicija u sprezi si sa vladajucom strankomBoki je napisao:ja sam izgleda OPOZICIJA.
- AERO
Nije tacno - jel vidis da GRIPI polude od mene gde ces glasnije od togaBoki je napisao: Realnost ovog naseg foruma je sto malo ljudi prica i komentarise ,,na glas,,
- AERO
- AERO
Osim da je bio u spotu MtS-a svojevremeno,nista vise ne znam(nisam ga video uzivo),a sto se restauracije tice,vrhunska je,bas po PS-u,i sto bi Boki rekao "zagolicala je" 8 soma
E pa drugari ovakvo stanje sam video kod prijatelja koji je vec u poznoj starosti. U pitanju je lada 1500 sl ili ls hebem li ga. Auto stariji od mene a predjenih 42000km,e sad moj deda je bio njegov najbolji drug,prijatelj,komsija pa su tako zajedno i kupili nove lade. Deda svoju prodao sa 38.000 km za smesne pare pre nekoliko godina. Ima primeraka samo trebaju da se nadju.Auta nikada kisu nisu videla,takmicili se izgleda koji ce manje preci i ko ce imati bolje ocuvan auto. Slikacu je jednog dana da vidite o cemu se radi,nov auto.
- AERO
Prva je u istom stanju kao i ona koju malopre pomenuh. Druga boja spolja ih jedino rezlikuje jer su unutra iste
onaj bmw ako se nevaram,covek je prodavao za 20000e pocetna cena.ako nije to taj bmw onda je isti model,ista boja bio.a lade se secam iz oglasa,nova skroz,mislim da ima negde i tristac u takvom nestvarnom stanju.prica slicna,20000tak hkm,covek ziveo na kosovu,sada je ovde cini mi se negde na miljakovcu.Ocigledno da ima takvih automobila jos,posebno po garazama.Dali ste zaboravili 900og iz bloka 63 sto sam davno pomenuo.........e tugoooooo........pamucnim belim prekrivacem pokriven.........strasno
a koliko li ih jos ima za koje se nezna?
a koliko li ih jos ima za koje se nezna?
- AERO
Za 6 soma je otisao u "D" po recima ljubitelja tog modela bmw-a koji se krece u tim krugovima restauratora.....a prodaja je trajala bas bas dugo.Verujem da je bila tako neka astronomska cifra koju pominjes......
- AERO
- Carlsson
ti i mercedesi dodjes jednom u BL...odvescu te da vidis w124 sa nesto manje od 50000km na satu
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- AERO
Ako ne dobijem slike u roku od 7 dana ,fundameeeentalno ti sledi
...pa ti samo namiguj
- Carlsson
nema to sad...mozda na proljece
sad je pod dekama u grijanoj garazi
sad je pod dekama u grijanoj garazi
- AERO
Pa nego .....kako si ti mislio? Pa svaka "meca" spava zimski san.....jesu te ucili nesto u skoli
- Carlsson
jedini vlasnik mercedesa kojeg postujem
sve ostalo cobanijada
sve ostalo cobanijada
- AERO
Mora da sedis sad sa kd-om
Tako on kad hoce da me iznervira kaze:
- Jeli ...a stooo je svaka mecka iz oglasa sa sela
Tako on kad hoce da me iznervira kaze:
- Jeli ...a stooo je svaka mecka iz oglasa sa sela
- Carlsson
nigdje covjek pogrijesio nije...stvarno je tako
vlasnici upropastavaju imidz marke isti slucaj je i sa BMW...sve neki cuneri i mafijasi
vlasnici upropastavaju imidz marke isti slucaj je i sa BMW...sve neki cuneri i mafijasi
- AERO
Pa kad im auto i rolex predstavljaju statusni simbol.....a znamo ko je danas u lovi....al dobro to.To je prica za nove modele,Bi-xenone itd....
Ja volim ovo oko 85-90te.....to kad vidim u salonskom stanju,ne bitno koje je marke ja samo pocnem da se kocim i sto kaze Boki "pocnu da mi trnu zubi"
Ja volim ovo oko 85-90te.....to kad vidim u salonskom stanju,ne bitno koje je marke ja samo pocnem da se kocim i sto kaze Boki "pocnu da mi trnu zubi"
- Carlsson
znas da i ja to postujem...ali malo je tog kod nas
vecina mercedesa i bmw-ova tog godista je dres ili ima krila i moze da leti
vecina mercedesa i bmw-ova tog godista je dres ili ima krila i moze da leti