Motori koji idu u 9-5-ice
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: Motori koji idu u 9-5-ice
Ja sam neki dan uzeo taj dihtung u Frend autu, mislim da sam zadnji uzeo i da ces ga malo teze naci posto nije bio ni u Madjarskoj gde sam nabavio vecinu delova, inace platio sam ga 1650din!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Ooo, pa cestitam, izgleda kao odlicna kupovina!!!
Inace takve prilike nisu bas ceste, tako da si ekstra ulovio!
Pratili smo svi taj oglas na forumu i pitali se gde ce da zavrsi masina! Dobro je da je dosao na forum.
Jel tebi treba dihtung dekla ili poklopca ventila?
Ostalo ce mo u temi kad je otvoris.
Inace takve prilike nisu bas ceste, tako da si ekstra ulovio!
Pratili smo svi taj oglas na forumu i pitali se gde ce da zavrsi masina! Dobro je da je dosao na forum.
Jel tebi treba dihtung dekla ili poklopca ventila?
Ostalo ce mo u temi kad je otvoris.
Poslednji put menjao 1 dana GRIPEN, izmenjena 3 puta
All systems go, ready for takeoff!
Tebe sam znaci uslikao,cim si stigao taj dan jos na probama iza perpera na nbgd.....
Komentarisali smo taj saab jos dok je bio na placu kod AUTO BILI-ja...
Strasna kupovina.Bravo.
Komentarisali smo taj saab jos dok je bio na placu kod AUTO BILI-ja...
Strasna kupovina.Bravo.
- MilanXLS
- Pridružio se: 02 Jan 2013, 00:00
Dihtung dekla, mada kad kad vec rasklapa mozda je dobro promeniti i dihtung poklopca ventila... Videcu sa Svetom kad se vratim... i citao sam jos na netu da kad skida glavu motora da bi se valjalo izravnati pa cu i to da uradim...
@Boki Taj sam, taj dan sam dosao u stari kraj da pokazem drugarima inace svaki dan sam na nbgd pa ko zeli da vidi moze kad se vratim iz Moskve od 7og jan.
@Boki Taj sam, taj dan sam dosao u stari kraj da pokazem drugarima inace svaki dan sam na nbgd pa ko zeli da vidi moze kad se vratim iz Moskve od 7og jan.
Kakve veze ima skidanje glave sa poklopcem dekla ventila?
olaksaj i sebi i nama skrati ovo nik name
olaksaj i sebi i nama skrati ovo nik name
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
...i sto se skida glava ako nije tajna????
A joj kako se nari navrat nanos... Siera...
otvori temu u ljubimcima...
napishi shta je to bilo kod svete...
pa ce mo krenuti polako sa prichom... zamena dihtunga na poklopcu deklija ventila.je posao od 10-15 minuta i uradim ja to za jednu pljeku... ti kupish deo... eto da chisto pochnemo i da bacim oko na lepotana... onda mozemo o svemu... i o lpg i o odrzavanju i ostalim zezanijama... OK?
otvori temu u ljubimcima...
napishi shta je to bilo kod svete...
pa ce mo krenuti polako sa prichom... zamena dihtunga na poklopcu deklija ventila.je posao od 10-15 minuta i uradim ja to za jednu pljeku... ti kupish deo... eto da chisto pochnemo i da bacim oko na lepotana... onda mozemo o svemu... i o lpg i o odrzavanju i ostalim zezanijama... OK?
- AERO
Pa napisao je - ruke za filtere i ulja 100eTAZZ je napisao: napishi shta je to bilo kod svete...
Pa nije skupo....
Sigurno se sveta lepo proveo u nekoj kafanici za docek!!!!!!!!
Sigurno se sveta lepo proveo u nekoj kafanici za docek!!!!!!!!
- AERO
Aj necemo vise.....
Ne poznaje nas covek,pa ce pomisliti da ga nesto zezamo.....Kad otvori temu i kad nam sve isprica potanko,onda cemo ga usmeriti na pravi put.....za sad nek se vodi ova stotka kao ulaznica u svet saab-a
Ne poznaje nas covek,pa ce pomisliti da ga nesto zezamo.....Kad otvori temu i kad nam sve isprica potanko,onda cemo ga usmeriti na pravi put.....za sad nek se vodi ova stotka kao ulaznica u svet saab-a
Msm sta je bilo tamo kad on hoce da radi ono... pitam da vidim da li je chitao forum ili mu je neko naprichao... neshto...
- MilanXLS
Sveta je naplatio 2000din za ruke a delovi su me kostali oko 7000din ( 5lit. Ulja i svi filteri) nemam racun pa i ne znam napamet.....
Pre Saaba sam vozio S60 i cene su bile skoro iste....
I ne vidim razlog zasto da ne pisem u ovom delu Savet misljenje pomoc...
Ko hoce i ima vremena kad se vratim mozo da odemo na pice i popricamo o svemu i da mi date savet i vidite masinu... Za Svetu nemam nista lose da kazem mislim da je dobar majstor ali ako je skuplji dosta od ostalih (ne bitno dal je sveta ili bilo koji drugi) promenicu ga istog trenutka!!!
Pre Saaba sam vozio S60 i cene su bile skoro iste....
I ne vidim razlog zasto da ne pisem u ovom delu Savet misljenje pomoc...
Ko hoce i ima vremena kad se vratim mozo da odemo na pice i popricamo o svemu i da mi date savet i vidite masinu... Za Svetu nemam nista lose da kazem mislim da je dobar majstor ali ako je skuplji dosta od ostalih (ne bitno dal je sveta ili bilo koji drugi) promenicu ga istog trenutka!!!
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Bio si nejasan jer si napisao 100€ i moji delovi - to se cita kao 100€ za ruke ++ moji delovi.........ako si platio 2000RSD za ruke to je korektna cena
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- AERO
E tako nam reci....doslo je do zabune zbog ovoga:
Tako radimo svi
Pisi ti samo,pa cemo prebaciti mi
Nije striktno da ne pises ovde,ali lepse je i preglednije kad otvoris temu,pa onda u njoj ima sve o tvom autu,njegovom odrzavanju,itd......i svemu ostalom sto cete pratiti kroz vreme koliko ga budes vozio.SierraAlfaAlfaBravo95 je napisao:Ceo servis me je izasao oko 100 e sa mojim delovima.
Tako radimo svi
Pisi ti samo,pa cemo prebaciti mi
- MilanXLS
Ok moja greska, izvinjavam se
Nov sam pa dok se ne upoznam lepo sa pravilima i koriscenjem... E da i ne mogu da promenim nick, probao sam al nece!
I poslednje pitanje za veceras : jel moze neko da mi kaze kolko kosta kod drugih menjanje dihtunga dekla i ciscenje kartera.... Unapred hvala. Pozdrav
Nov sam pa dok se ne upoznam lepo sa pravilima i koriscenjem... E da i ne mogu da promenim nick, probao sam al nece!
I poslednje pitanje za veceras : jel moze neko da mi kaze kolko kosta kod drugih menjanje dihtunga dekla i ciscenje kartera.... Unapred hvala. Pozdrav
- Carlsson
posalji mi na pp...nick koji hoces
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- AERO
Zamena dihtunga dekla ti je rekao Tazz da kosta "jednu pljeskavicu"....dakle posao koji nije nesto skup.SierraAlfaAlfaBravo95 je napisao: I poslednje pitanje za veceras : jel moze neko da mi kaze kolko kosta kod drugih menjanje dihtunga dekla i ciscenje kartera.... Unapred hvala. Pozdrav
Sto se tice kartera,to je malo kompleksniji posao,pa ce ti to napisati neko ko je to vec radio odnosno platio negde.
Kad se skine karter da se ocisti baci se pogled i na lezajeve,jer ne znas kilometrazu i ne znas kako je i s kojim je uljem auto servisiran do sad
- MilanXLS
Hvala Aero ... Javljam sta sam i gde radio... I koliko je kostalo pozdrav
- AERO
Nema na cemu - ali ipak se javi pre servisa....da cujes sta ko misli,sta ko predlaze i onda uradis .....ali nam treba malo price o tvom autu pre svega da bi mogli da iskomentarisemo
- MilanXLS
Sve moze, ja bih najradije da vi to vidite uzivo Ako ste vecina u bg, posle cu ja lako da napisem na forumu... sretna Vam nova godina i cujemo se
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Skidanje kartera ti je oko 30e, ne daj nikom vise, to moze svaki bilo koji majstor da ti uradi ne mora specijalista da bude za Saab, a dihtung poklopca ventila mozes i sam da zamenis, prosto kao pasulj. ALi ja mislim ipak da tebi ulje curka na deklu lanca inace to je boljka svakog b205 - b235 motora, i zato sveta spominje skidanje glave... A tu ne ide nikakav dihtung vec diht pasta...
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Bas tako! Tu i meni vlazi, al ga ne diram jos uvek jer nije mali poso....
All systems go, ready for takeoff!
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Posao je ogroman, i ako ne curi vec malo samo vlazi za sad nista ne diraj osim kartera i pregledaj lezece lezajeve kad vec skidas karter. Inace, jako lep auto, ja sam u Staroj Pazovi tamo mi je lokal pa mozemo popiti kafu ako si nekad u prolazu.
- MilanXLS
Moze naravno Perkele... Cujemo se za koji dan... Hvala na info...
Ne kaplje nigde ulje ali cu verovatno i to uraditi...
Ne kaplje nigde ulje ali cu verovatno i to uraditi...