SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod nik 900t » 18 Sep 2012, 23:02

sta me interesuje eeeeeeeeeee ona 9 5 2003 god sto se prodaje bas bas...... sad valjda trazi 4550e sto je puno po meni Slika kad se setim tvoje ponude .... Slika
Saab 900og

Gost

Postod Gost » 18 Sep 2012, 23:16

E jeb..a kasno palis.zvacu pa cu pitati,mada neverujem da moze ispod 4000e.dali bi ti dao te pare,da necimam praznog pistolja,ili da pitam onako samo radi pitanja?

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod AERO » 18 Sep 2012, 23:41

nik 900t je napisao:sta me interesuje eeeeeeeeeee ona 9 5 2003 god sto se prodaje bas bas......
Slika ...jel na ovaj mislis - KLIK

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 18 Sep 2012, 23:43

tvoje misljenje jel vredi 4000e ako je sve ok
AERO je napisao:
nik 900t je napisao:sta me interesuje eeeeeeeeeee ona 9 5 2003 god sto se prodaje bas bas......
Slika ...jel na ovaj mislis - KLIK
taj
Saab 900og

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 00:01

Mnogo je to novca za golu 9-5. Najosnovniji linear paket,odma bi morao da menjas ovu radio jedinicu jer bodu oci ova izlizana dugmad. Nema kozni volan,klot sedista,nisu cak ni plisana. Nadodaj registraciju na njega pa plin i eto te na 5 soma. A gde su servisi,gume,stanje motora,lanac itd?

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 19 Sep 2012, 00:48

U bre Kolja sto volim kad mu ga zadajes po optimizmu!!! Slika

Ako se cuje lanac znaci da hidrozatezaci nemaju ulja, a to znaci da je pad pritiska ulja u celom sistemu tj. oil sludge.............moze odma da stavlja nekih 1-1.500€.........mozemo svi u kafanu pa da ZAPEVAMO Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 19 Sep 2012, 01:00

Slika Slika ...kad jednog dana Nikoli pukne q..c,ima sve kolektivno da nas otera u PM.Koji god da je spomenuo ,uvek je dobio odgovor - Slika

Slika Slika Slika ........ pa majke mi Slika

Meni se cini da ovo uopste nije naivan primerak,tako da ako je resio da ga gleda.....moracemo "bas ozbiljno" da ga izanaliziramo Slika

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 09:47

Sada mislim da vec preterujete. Slika
Pre svega kolja.
nije ni pogledao kola osim na slikama ispade nevaljaju ni gume ni servis ni motor mozda.....do k..ca.... Slika
Pa ako ni ovaj nije dobar i ako je skupo i 4 soma jer je golac onda covek normalna kola nece kupiti nikad. Slika
jer od ovog je bolji jedino Gripenov a za njega opet nemas budzet,znaci da kupis jedino golfa3 odlicnog za 3 soma.
Ja kao laik nisam bolje video na netu u ponudi sigurno 6 meseci.
aj vi kako ocete,ali sad stvarno ubiste coveka.......

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 19 Sep 2012, 10:10

Momci, nesto trazim i nikako da nadjem da li smo iskomentarisali OVOG

Mislim vidim da ima na rubovima malo posla, da fali lajsnica u prednjem krilu, da nema slike vozackog sedista, ali jel neko gledao njega?

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 10:23

Gledao ga moj drug pre mesec,kaze trazi ljubavi auto,sediste lose vozaca,felne koje su na slikama neidu uz auto,vec neke manje i druge,trebaju mu pare dali bi ga za 1800-2000e.sto se mehanike tice ovaj moj se bas nerazume,tako da to neznamo.tu je auto na nbgd,pa ko oce jeftino,EVO GA.da dovedete groblje da lici stici ce do 3000-3500 brzo

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 19 Sep 2012, 11:07

Plasio sam se da nije zaboravio da slika vozacko sediste Slika

Obzirom da moje sediste i posle 250 i kusur hiljada km izgleda 4+ ili je presao vise od navedene kilometraze ili ga je vozila neka mrcina/hulk Slika

Mada ako mu je mehanika OK (mada nesto sumnjam) mozda bi vredelo

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 19 Sep 2012, 12:29

kontam i ja da nije malo 4 soma plus reg. plin ovo ono eto mene na 5 soma sigurno a nije ful oprema, al dobro ja pitam , ko sta ima neka kaze slobodno da nebude posle sto sam kupio....... oticu da pogledam pa da vidim vredi li nako na prvu loptu a boki neka malo pusti pipke vezano za ta kola cisto da nesto znam kad odem tamo.
Saab 900og

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 19 Sep 2012, 12:39

@nik900t - ako auto nema kozu tj. velur.................Saabov velur je san snova svakog prodavca kola u Srbiji posto mislim da i posle 500.000km izgleda kao nov, tako je od 900og i tu se kvalitet nije menjao (za razliku od koze koja se malo "istanjila" posle 91) - tako da imas u glavi informaciju da je lakse nasminkati kola sa klot opremom nego neki napucani

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 19 Sep 2012, 21:10

nik 900t je napisao: ko sta ima neka kaze slobodno
Doobro Nik,evo ga moje misljenje:

Auto spolja izgleda za Slika ....ali to bi bio samo jedan od razloga ,zasto bi on usao u uzi izbor kupovine tvog eventualnog ljubimca.....
Nemoj smetnuti s'uma,da je ovo restajling model (sto utice na cenu), i isto tako znaj,da 9-5 sa 150.000km u toj godini (pa tacno da nema sedista i muziku ),je skup ko "djavo".
Pre nego krenemo o samom autu da pricamo,zeleo bih samo da te podcetim ,da je ovaj prodavac,u proslom oglasavanju,izbacio DVA puta oglas za ovaj auto (nije slucajno jel su slike bile razlicite),ali isto tako je,u ta dva oglasa naveo razlicite kilometraze (30.000km),sto MOZE,a i ne mora nista da znaci.

Sad o samom autu:
Po MENI,ovaj auto (odnosno slike iz oglasa ovog auta-bilo ih je 24 u jednom momentu) ,mnogo odudaraju od konkurencije.Deluje mi mnogo bolje od drugih.....
Ja volim kad je auto napucan opremom,ali mi kozni enterijer prilikom kupovine polovnjaka u SRBIJI (iz uvoza) - ne bi bio presudan faktor.Svakako bi kao kupac voleo da se "ogrebem"za sto vise,ali ima mnogo precih i bitnijih stvari ,koje se mnoooogo skuplje i teze se resavaju ,nego li 4 srafa za zamenu sedista .....Isto vazi i za muziku (koju je Kolja odlicno primetio),ali to za sada nek ostane u drugom planu.
Idemo dalje....karoserija! Po meni odlicna,bez znakova farbanja i zafarbavanje (po slikama),bez cesanja po branicima i retrovizorima (parkiranje i gradska voznja) ,i bez ostecenja po haubi od sitnih kamencica (voznja po auto putu).

Pa gde su ga onda vozili - sunce li im njihovo???? Slika ....Mozda svukuda ali su ga pazili !!!.......(iako su holandezi u pitanju).

Ajmo dalje....enterijer !Po meni odlican (ako zanemarimo dugmice na radiju).Sediste vozaca koje je uvek na udaru je uredno (bez tragova ostecenja na lumbalnom delu),fabricke patosnice na kojima se jasno vide tragovi istrosenosti na mestu ispred papucice gasa gde stoji vozaceva peta (vidi se kako je drugacije boje),ali isto tako se vidi da su te patosnice u tom autu od pocetka,jer je boja materijala SRAZMERNO izbledela .
Rucke,ruhohvati,rucica menjaca,itd (sve sto se vidi) ,ostavlja utisak "kultivisanog"koriscenja i odnosa predhodnih vlasnika prema ovoj unutrasnjosti.Ono sto ne mogu da nadjem ( a trebao bi da ima),su - ostaci ili tragovi nosaca za mobilni telefon,jer je "hands free" opcija koriscenja telefona napolju - isto kao "dobar dan".
Dakle enterijer ok sacuvan,opran i spremljen za prodaju.
Ajmo dalje...trapovi!
Po slikama naravno ne mozemo da vidimo dal nesto lupka ili zvecka,ali po onome kako "stoji" ovaj auto (deluje mi zategnut kao pracka) ,sticem utisak da je i to ok (naglasavam po slikama).
Felne mi odaju utisak PRAVOVREMENOG odrzavanja,jer nema ostataka zalepljenog grafita iz plocica ,koji se obicno lepi po felni i tako zapekne za nju ako se ne odrzavaju redovno.Onda to krene da zuti,i to vise ni "bog otac" ne opra.....

Motor/menjac: ....no coment!!!!!
Od 24 slike ovog auta,koje su izasle u etar,bas je cudno da ni jedna nije zalutala pod haubu,a prodavci su auto plac - znaci ljudi koji znaju svoj posao.Taj deo se dakle resava na licu mesta....

Opsti zakljucak:
PO MENI - kupovina saab-a 9-5 restajlinga za 4000e(tu cifru uzimam kao 100% izvesnu),sa pravih i dokumentovanih 150.000km ,ocarinjenog na ime,sa placenim dazbinama,i stanjem onakvim kakvim nam je predstavljen - NIJE jeftino ( za nase uslove i prilike),ali moras biti svestan da kvalitet moras i da platis.
Ukoliko BILO STA od gore pomenutog,odudara od kvaliteta koji zahteva ta kilometraza,cena zahteva korekciju.
Koliku?- to sad zavisi od obe strane (kupca i prodavca).

Savet za kraj:
Dodjes na plac,kleknes ispred auta i snimis dal je skidan karter.Ako nije ,zahvali se i idi kuci odmah....
Ako jeste,servisna na uvid ,i ako u servisnoj NIJE ubelezeno skidanje kartera ( a nije 100% jer je servisna lazna),opet se zahvali i pali kuci....
Dakle - NE ODVRACAM TE OD KUPOVINE ,nego ti skrecem paznju da ne dozvolis da iko pokusa da te dovede u zabludu ,i proda ti nesto sto nije tako kao sto je predstavljeno.

Ukoliko sumnjas u bilo koju moju rec ovde napisanu - ti onda PUN NAZIV (i adresu) SERVISA sa pecata iz servisne PREPISI (bar 3 poslednja),posalji mi ,a ja cu zamoliti naseg clana ( iz Holandije),da ih pozove,da se pita malo sa njima oko tih servisa (pecata),I DA MAIL-om ODGOVORE,pa ti onda sa tim papirom (odstampacu ti),UMOTAJ one 4000e sto si planirao da das njima ,i nastavi da trazis saab-a sa predjenih 158.000km - ALI NE U SRBIJI,jer se takav u karoseriji 9-5 iz 2003ce godine ovde NE UVOZI !!!!

DAKLE 4 soma NE ,ovaj auto DA !!!!! ..........kazem ja - gde si nam dao slobodu da komentarisemo i kazemo sta mislimo.
Naravno - ne znaci da ce svako razmisljati ovako kao ja.

Slika

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 21:24

Falim te boze da jos neko napise nesto sto ima smisao od pocetka do kraja vezano za kupovinu i gledanje kola,da otvori oci svakome koga ova tema interesuje,a ne samo NIK-U,da objasni sve sto treba da objasni,da bude jasno da nema auta za 2000e i da ako valja vredi 4000e,i da nemoze da bude nigde pa ni kod nas dobro i dzabe!!Ja sam prvi rekao da je iskljucivo moj stav da je GRIPEN-ov skup,ali realno verovatno najbolji sto nase trziste nudi u tom modelu,ali sam takodje rekao da nisam jos video boljeg od ovog 2003-ce kao drugog na listi od gomile koji su i sada a i ranije bili na oglasu zadnjih sigurno 6 meseci.
AERO Slika

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 21:35

Nikad ne govorim nista sto moze nekom da naudi. Ovde svi iznosimo svoja misljenja. Sto ne zelim sebi ne zelim ni drugima. Nikad i slovima nikad ne bih dao 4soma za onog SAABa. Moj drugar za iste pare uzeo istu godinu 2.3t automatic sa bez koznim ventilirajucim sedistima. Totalni ful uvoz svajcarska sa svim servisima od rodjenja ali cuknut sa zadnje desne strane. To je odradio,peglanje,stop,kompletan servis kod Svete i voznja do ludila ali sa kozom,xenonima,as3 radiom,mahagonijem i ostalim shitom. Kao nov. Ima dobrih samo ih treba cekati,imati kes i odmah uzeti. Sad ce da ubaci plin jer mu malo skupo gorivo. Bio do Kusadasija i nazad pre nekoliko dana,prezadovoljan.Za mene SAAB nije SAAB ako nije u fullu i nema 175 i vise konja. Ovaj sa oglasa mi vuce na VW grupaciju. Auto deluje da je ok ali ja ga ne bih uzeo.To je licno moje misljenje a covek ce ako mu se svidi otici i kupiti ga,ja cu mu cestitati i kraj.

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 19 Sep 2012, 21:40

oticu do kraja nedelje da vidim kola po se javljam sta je bilo, ponavljam ko sta ima da kaze slobodno neljutim se za bilo kakav komentar valjda zato i postoji sajt da se razmenjuju iskustva Slika
Saab 900og

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 19 Sep 2012, 21:45

Kolja je napisao: Moj drugar za iste pare uzeo istu godinu 2.3t automatic
mene interesuje samo do 2000ccm necu da placam registraciju preko 2000ccm po meni besmisleno skupo al sta da se radi valjda mi to suzava krug potrage.
Saab 900og

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 19 Sep 2012, 21:51

Kolja i Boki - pricate dve razlicite price (samo da vam javim Slika )

Boki kaze: kavlitet kosta
Kolja kaze : saab je 175ks,full oprema itd...

Razlicito razmisljate,razliciti su vam reperi - razlicite stvari vas "pale"

Opusteno ...bez tenzije .Cantramo pametno,razlicito razmisljamo ,sve vidimo(nista nam ne promice),SVE znamo ( ne moze nas niko prehebati).......tako da,samo pisite i uzivajte

Slika
nik 900t je napisao:mene interesuje samo do 2000ccm .
Tako je......(i po meni ako vec nije onaj pravi 2.2 Tid Slika Slika ).
Kad je 2.3 Aero,nije samo 300ccm razlike.Ima tu jos svasta nesto Slika
Boki je napisao: AERO Slika
Slika

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 22:03

Malo su farovi tamniji nego sto bi trebalo za tu kilometrazu. Mogu da se kladim da ima preko 250 000km. A tebe Nik molim da odes,vidis i odlucis sta ces ali sa nekim strucnijim licem. Karter,oslusni,provozaj,vidi lupa li sta u trapu,vidi gde odvaja kvacilo,ovaj radio bode oci ali se da srediti. Deluje da je za nijansu druge boje od SIDa i konzole klime sto me malo kopka da je neko izvadio oridjidji a ljuljnuo ovaj itd. Jer ovaj uredjaj sam video,smem se zakleti na jednoj sivoj 9-5 sto se dugo vukla po oglasima.Isti dugmici su bili izlizani i takodje samo cd bez kasete. Ali to je sitno da se srediti za zelenu. Imas lom mogucnosti ako imas 4000e
Prvo,kad kupujes Saab znaj da ce dugo biti kod tebe
Drugo kad je auto duze kod tebe mora imati nesto sto ce te njemu privlaciti,nece ti na duze staze lepo izgledati tvoj klot 9-5 kad prodje neki sa opremom do haja. Ima da blenes i da se kajes a lose ti je da svoj prodajes jer si u njega skucao brdo love koju nikada neces vratiti. .
Trece mozes kupiti neki u fulu sa falinkom i jeftiniji,uradis sve sto treba ali do tih 4 soma i znas sta imas.npr motor od O km
I zadnje uzmes lepo svissa od Tazzovog brata ili neku 9k za hiljadu i imas mogucnosti da sredis motor,enterijer,farbanje,plin i brdo konja pod haubom i pisas sve zivo sa osmehom jer znas da imas SAAB koji ti na pamet nece pasti da prodajes i kojeg nema niko na daleko.
Mogucnosti ima puno a ja sam uvek za ovu zadnju,jer bi tada vozio SAAB-a ne S od SAABa.

Trece

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 22:08

AERO,
naravno da nema tenzije,zavaljen sam u fotelju i guzvam sladoled, Slika

a sto se gore navedenog tice,ima razlike naravno,ja pozdravljam tvoj tekst o vozilu i vozilima,jer tvoja prica ima smisla i pronasao sam zadovoljstvo da je dva puta procitam,a kolja uskace sa saab-om,koji je 2300 kubika, matik menjac,potrosnja 17 litara,full oprema,registracija kosta 230e vise i kad ga prodajes imas stativu,i nidje veze sa autom o kome pricamo,jer NIK 3 meseca vice samo do 2000kubika!!!.da je hteo 2300 kupili bi mozda do sada onaj na ledinama ispod 4000e sigurno,koji je full,ali covek lepo kaze sta oce.Imam i ja 3.0tid koji bi preskocio mnoge turbo benzince i nabedjene i nenabedjene,ali sta to ima veze kad nikome nemogu da ga prodam zbog registracije koja je preko 700e,a nije ni tema za ovde. Slika

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 19 Sep 2012, 22:09

I tako... Kad sam ja pricao da DOBAR (tad smo vec definisali sta znaci DOBAR) Saab 9-5 realno vredi izmedju 4 i 5k , vecina se nije slagala, vec su spominjali nekih 3000.... Epa jos uvek takvih nema!
@ NIK Kolko ja znam lik koji prodaje ovu 9-5-icu se zove Drasko. I sam je jedno vreme vozio jednu crnu 9-5-icu,koju je posle prodavao a ja iso da je gledam. Na toj je bila kilometraza vracena za 100000k, znam pouzdano! Mozda to ne znaci i za ovaj ali dok ne pogledas auto nemozes da znas. S tim Draskom sam se samo cuo preko telefona i to par puta i covek je delovao prilicno korektno u svakom razgovoru, zato ako te zanima auto i ako ga budes zvao slobodno ga pitaj SVE direktno i bez ustrucavanja.
Felne koje pomenuti 9-5 ima sada su bile moje i ja sam mu prodao, tako da pouzdano mogu da ti tvrdim da su felne u prvoj farbi, prave ko strela i nikad varene ni ispravljane Slika
Inace, i meni auto na slikama deluje bas dobro ali ja bi ipak sacekao jos mala, u nadi da ce naici neki slican ali sa malo boljom opremom Slika
Naravno, pre svega, pogledao bi Aero sivka ali neces 2,3 tako da jbg Slika
A bas bi voleo da ga kupi neko s foruma!
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 19 Sep 2012, 22:20

pricao sam sa kikijem i rekao mi je za tog draska da je skidao neke delove sa nekog saaba i stavljao na svoj mozda je to taj saab sto je vozio i bas sa tog na placu pozajmio par stvarcica rece kolja nesto mu odskace radio, sto sam cuo prenosim nista netvrdim 100posto
Saab 900og

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 19 Sep 2012, 22:22

Kolja je napisao: Deluje da je za nijansu druge boje od SIDa i konzole klime sto me malo kopka da je neko izvadio oridjidji
Ja ovo nisam smeo da napisem da me ne biste Slika ........ Slika
Boki je napisao:AERO,naravno da nema tenzije,
Slika Slika
GRIPEN je napisao:Felne koje pomenuti 9-5 ima sada su bile moje i ja sam mu prodao
Pa vidim ja da "prste" od stanja i cistoce.....To tako samo odrzava neki nas clan Slika

Gost

Postod Gost » 19 Sep 2012, 22:28

Gripen ja i dalje teram pricu da za 3000 moze da se nabode solidan ok auto,koji vredi sve pare koje je placen,ali da toga nema svaki dan i da treba biti cekalica,ali ovde kod nas je pocela osetno da pada cena u nasim glavama,a kriterijumi sve ostriji,i tada se desava ovo kao sa nikolom,hoce covek saab-a ali definisao je u glavi ono sto nema na trzistu.
Ja tvrdim da restajling 2003-2004 kakav god bio nepostoji nigde u evropi ispravan solidno-dobar za 2500e i da ima manje od 200000km.zasto 2500e?pa zato sto treba jos minimum somica da dodje do kuce ocarinjen i da niko nezaradi.i garantujem da ce biti gori,tj izuveniji od onog u N.S
Takodje ja sam rekao da je tvoj VRH,ali da je skup(6800),na to svi cute,sad kad pomenusmo ovaj za 4000e,kao da je 8000e.Takvi su krenuli komentari,a niko ziv ga uzivo nije ni video,a i NIK ima 50tak km maximum,neka ode neka pogleda,ako nista drugo videce na jednom mestu tri razlicita saab-a.
I na posletku rekao bih jos jednom negledajte sta pise na satu,nemojte da vam to bude reper,vec kakav je auto.sat se rihta lako,a krs se maskira mnogo teze,ali nikad dovoljno da bi se sve sakrilo.

Povratak na “OGLASI SAAB-OVA U SRBIJI”