Inace, ako uspes da nadjes dobar primerak bices prezadovoljan, i lezanjem na putu, i udobnoscu i svim ostalim, a ako omanes u odabiru onda si u velikom problemu!

potpuno razumijem tvoju gorčinu, ja sam imao isto sličnog iskustva sa volvom... no, moralo je tako biti i sad razbijati glavu oko toga je besmisleno i veliki gubitak vremena. sad treba uživati i naravno podijeliti iskustvo sa drugima da nauče nešto iz toga...Perkele je napisao:Ja nisam citao nista, otisao i kupio, pa sam posle 25K km predjenih radio motor pa reko ajde da upozorim ljude pre nego naprave glupost kao ja!![]()
![]()
Inace, ako uspes da nadjes dobar primerak bices prezadovoljan, i lezanjem na putu, i udobnoscu i svim ostalim, a ako omanes u odabiru onda si u velikom problemu!![]()
Pa saaaddd, nemoj tako.........i kod aviona su jos mnoge komande analogneGRIPEN je napisao:Nisam zanao. Odvratno izgleda![]()
Nisi uradio svoj domaci Tazz, posle su isto uradili sa 900NG, zato ima Taladega edicija kod 900keTAZZ je napisao:Tako je. CC je jedini auto na svetu bez prestanka vozio 100.000 km pun gas. Bez otkaza, direktno sa trake. Talladega long run... pogledajte to shtivo...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju