SAAB ponuda iz Srbije
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Sad nista - uradili su ga
Jel spominjan...meni se cini da jeste ....ovo je drugo oglasavanje(mislim produzen oglas ponovo)
Jel spominjan...meni se cini da jeste ....ovo je drugo oglasavanje(mislim produzen oglas ponovo)
- Carlsson
mislim da je vec neko postavljao
ne znam sta mu je, ali koliko vidim desna vrata su malo svjetlija...iako je prva boja
ne znam sta mu je, ali koliko vidim desna vrata su malo svjetlija...iako je prva boja
pisali smo u isto vrijeme...vjerovatno je taj radAERO je napisao:Sad nista - uradili su ga
Poslednji put menjao 1 dana Carlsson, izmenjena 4 puta
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Cena manja za 300e, sad sumljivo nesto.... za koliko ga je onda kupio
@Aero Jeste, bacili smo oko na njega
@Aero Jeste, bacili smo oko na njega
ako nekog konkretno interesuje mogu da svratim i pogledam kad krenem kuci ovih dana,mada mislim i rekao sam vec prednjica i jedna desna vrata nidje veze sa bojom....
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Postavljao ga ja pre par dana, bio cinimi se 3350, a gle sad...
All systems go, ready for takeoff!
- DENIS BG
- Pridružio se: 29 Nov 2012, 00:00
ajde ti svrati i mene interesuje da ne idem za dzabe do dole,pa da vidimo...
- DENIS BG
ajd pa javi,dal vredi,znas vec sta treba gledati...
- DENIS BG
ajd ajd zezaj malo,s'tim sto je meni bitno sem stanja motora,klime auspuha trapa,skripe,guma,lima da i opsti ugodjaj u kabini bude na nivou(polomljeno,izguljeno,radi ne radi)slike su malo tamne,pa se ne vidi sta je polir za tablu a sta izguljeno
- Carlsson
- DENIS BG
pa nije valjda sve za pare u pm.Pa to se vidi i oseti odma kad neko ima iskustvo kao ti.Meni je to iskreno zanimljivo,jer me te stvari zanimaju pa mi nije napor,jedino ako ti oduzima suvise vremena,onda nista,trknucu ja i gotovo.
- Carlsson
ma nije u pare...prima boki pivo u kombinaciji sa pljeskom
- troll 9-5
i tamni vragolani
Prosvetlise te DENISE admin i ugledni clan iz munzea.....
objasnili.......
objasnili.......
Aj vi ozbiljni malo idite u rubriku,zezanje,humor,vicevi....sta je bre ovo
Kao sto i obecah bio,video i otisao dalje.
G.milanovac saab ss 93 benzin,turbo......
OSTALE SLIKE
Za pocetak,krajnje korektan prodavac koji zna sta hoce i ne zna sta ima.
- Saab je Italijan,od fizickog lica,pocetak 2003 godine,pravih 220000km,pise 160000km,ali kad smo krenuli u realnu pricu,isukao je papire i sta sam sve trazio.
- Zadnji servis pocetkom 2012 na 200k.
- Opste stanje prosecno - ravan bez vidljivih ulubljenja,ostecenja,greba i slicno...
- Parcijalno farbano po nesto,branici oba,desna vrata i krila po meni,s tim da osim zadnjeg branika nema tragova boje sem na lajsni zadnjeg branika,male nijanse u tonu postoje koje se mnogo vise vide na slici nego na licu mesta.
- Kompletna dokumentacija,dva kljuca postoje.
- Gume postoje samo fizicki,u realnosti celave.
- Pod haubom prasina i vrlo mali tragovi,bar odozgo oko spanera ili zatezacaulja i prasine(ne curenje) nisam siguran u nivou desnog kraka sasije.
- Enterijer korektan,nista iscepano,vozacevo sediste ok,sa prvim znacima sitnih brazda.
- Volan takodje.
- Rucka menjaca samo metalni deo krenuo da se lize.
- Tri dugmeta na muzici ili klimi oguljena pa zafarbana nevesto plavim markerom.
- Akumulator dobar,pali na dodir,radi savrseno ali tek kad odradi prvih minut dva - do tada ima sitne zvukove,tipa podizaci ventila ili tako nesto gore u glavi.Jako slab zvuk,nesto poput lpg dizni na prvim sekvent uredjajima.
- Trap na jako malom prostoru bez znakova lupanja.
- Auspuh besuman.
- Sija chek lampa na tabli.
- Turbo i neki ventil iznad turba suvoca.
- Kosevi,stubovi,staklarija je izvorno stanje.
Posle 30tak minuta price i rada auta smo dosli do cene koja je bila i na pocetku - 3000e.
Tvrd je,jer mi je priznao da ga je izasao 2700 i zeli svojih 10% sto je i realno.
Mislim da je jako tesko trenutno kupiti saab sa b207 motorom u SS karoseriji za manje pare i da je bolji od ovoga - bar ja cenim da je tako.
Gore je placen na vise auta 1900e.
.....ako se setim jos necega dopisacu.Imam i par slika,ali sad odoh da nesto pa cemo posle i to.
P.S servisna knjizica originalna od prvog dana auto grifone zadnji zapis kod njih 2007 na 70000km.
G.milanovac saab ss 93 benzin,turbo......
OSTALE SLIKE
Za pocetak,krajnje korektan prodavac koji zna sta hoce i ne zna sta ima.
- Saab je Italijan,od fizickog lica,pocetak 2003 godine,pravih 220000km,pise 160000km,ali kad smo krenuli u realnu pricu,isukao je papire i sta sam sve trazio.
- Zadnji servis pocetkom 2012 na 200k.
- Opste stanje prosecno - ravan bez vidljivih ulubljenja,ostecenja,greba i slicno...
- Parcijalno farbano po nesto,branici oba,desna vrata i krila po meni,s tim da osim zadnjeg branika nema tragova boje sem na lajsni zadnjeg branika,male nijanse u tonu postoje koje se mnogo vise vide na slici nego na licu mesta.
- Kompletna dokumentacija,dva kljuca postoje.
- Gume postoje samo fizicki,u realnosti celave.
- Pod haubom prasina i vrlo mali tragovi,bar odozgo oko spanera ili zatezacaulja i prasine(ne curenje) nisam siguran u nivou desnog kraka sasije.
- Enterijer korektan,nista iscepano,vozacevo sediste ok,sa prvim znacima sitnih brazda.
- Volan takodje.
- Rucka menjaca samo metalni deo krenuo da se lize.
- Tri dugmeta na muzici ili klimi oguljena pa zafarbana nevesto plavim markerom.
- Akumulator dobar,pali na dodir,radi savrseno ali tek kad odradi prvih minut dva - do tada ima sitne zvukove,tipa podizaci ventila ili tako nesto gore u glavi.Jako slab zvuk,nesto poput lpg dizni na prvim sekvent uredjajima.
- Trap na jako malom prostoru bez znakova lupanja.
- Auspuh besuman.
- Sija chek lampa na tabli.
- Turbo i neki ventil iznad turba suvoca.
- Kosevi,stubovi,staklarija je izvorno stanje.
Posle 30tak minuta price i rada auta smo dosli do cene koja je bila i na pocetku - 3000e.
Tvrd je,jer mi je priznao da ga je izasao 2700 i zeli svojih 10% sto je i realno.
Mislim da je jako tesko trenutno kupiti saab sa b207 motorom u SS karoseriji za manje pare i da je bolji od ovoga - bar ja cenim da je tako.
Gore je placen na vise auta 1900e.
.....ako se setim jos necega dopisacu.Imam i par slika,ali sad odoh da nesto pa cemo posle i to.
P.S servisna knjizica originalna od prvog dana auto grifone zadnji zapis kod njih 2007 na 70000km.
Poslednji put menjao 1 dana Gost, izmenjena 5 puta
- troll 9-5
- AERO
Da se ja pitam i da sam ja neka vlast - ja bih ti dodao i sestog viteza ispod avatara
U ime foruma jedno veliko za detaljan opis jer mozda nekom posluzi
.....a od mene licno
U ime foruma jedno veliko za detaljan opis jer mozda nekom posluzi
.....a od mene licno
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Svaka cast Boki!
- nik 900t
- Drug Član