Saab 9000 t - nece da ide

Gost

Re: Saab 9000 t - nece da ide

Postod Gost » 12 Avg 2012, 14:10

Razvodnik

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 12 Avg 2012, 17:18

Toliko kosta i za Golf 2 razvodnik - tako da je cena OK

Gost

Postod Gost » 12 Avg 2012, 23:56

Ma nije skup uopste brate nego cu licno da odem da ga uzmem. Da vidim jel pustio ulje unutra,da se montira i proveri.

Korisnikov avatar
san_šabacisko
Drug Član
Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00

Postod san_šabacisko » 01 Jan 2013, 15:06

Kolja brate pa ja sam te letos zvao kad si već bio prodao tvoj 9000. baš mi je krivo što si ga prodao i nisi uspeo da ga središ... Slika
:9000CC: 1987.
:NG900Cab: 2002.
:9000CC: 1988.

Gost

Postod Gost » 01 Jan 2013, 19:16

Nisam znao da si ti,trebao si reci da si sa foruma. Trebalo dosta novaca a ja nista ne mogu postepeno i polagano nego sve i to sad i odmah a to nisam onda mogao. Trebalo mi je jos min 1500e da bi taj SAAB bio opet ono sto je bio i ono sto zasluzuje da bude. Sve ovo na oglasima i van njih nije ni prici ni doci onome sto sam ja upamtio dok ih je moj stari vozio. Bez ijedne greske,kostalo jedne garsonjere sigurno a serviseri su glavni krivci razvoda sa markom. Lopovi i secikese,deraci koze itd. . . Onaj CC je bukvalno restauriran bio,pa CC zlatne boje sa crvenom kozom,pa golonja 2.3i svajcarac i na kraju unikat CS 2.3 turbo S. Po meni SAAB MORA biti savrsen a takvih nema a novca da se dovedu u takvo stanje, sve manje. Imam para da rolam polu zivi SAAB ali necu,cekam da skupim dovoljno da bi kupio neki i uradio ga kako ja zelim i zapovedam i to sebi za dusu.

Korisnikov avatar
san_šabacisko
Drug Član

Postod san_šabacisko » 01 Jan 2013, 23:21

ma nisam ni znao tad ko si ti i mislim da sam tih dana tek se i priključio forumu i tek danas uzeh da pročitam o tvom autu sve polako do kraja pošto vidim da izgleda jedino ti i ja imamo isti model i tek onda videh da na kraju nisi uspeo i tad skapiram da sam taj auto video na polovniautomobili.
i ja sam se nervirao dok sam čitao šta si pisao šta su mu slepci sve radili. kad uzmu da popravljaju morončine kojima je VW najbolji auto to je žalost gledati. potpuno se slažem sa tobom, SAAB mora biti savršen, i uopšte moj stil rada je da radim kako treba ili da ne radim.
ja sam mesecima pratio sve moguće oglase dok nisam uzeo ovaj i mislim da je dobar, vitalni delovi su sačuvani tako da vredi potruditi se srediti šta ne valja. hajde i ti prati i uzmi isti. ja ću ti javiti ako ja naletim na neki dobar. zajedno ćemo ih srediti. važi brate? Slika

Gost

Postod Gost » 02 Jan 2013, 10:24

Ako se oparim mozda i bude Slika Gledao sam tvoj auto dok je bio u oglasima,dobar je ali treba biti hrabar pa uzeti turbo sa automatikom. Kako prebacuje sa 4 na 3 brzinu? Cimne li te dobro ili sve prolazi neosetno...Kasni li ti kad ga ubacis u D a pogotovo u R? Daj koju sliku auta,jesi li skapirao kako se menja ulje u menjacu?

Korisnikov avatar
san_šabacisko
Drug Član

Postod san_šabacisko » 02 Jan 2013, 14:23

pa jeste, al bilo koji uzeti saab je odgovornost. pre njega sam išao čak na zlatibor da pogledam jedan, ali je mnogo loš bio i tehnički i estetski i bio sam se mnogo razočarao taj dan što nisam kupio auto.
iz 4.u 3, jedva primetim da je prebacio, da je muzika glasnija ne bih ni znao kad je promenio. kašnjenje je najviše sekunda ali toliko i treba da bude, u onom katalogu što je neko postavio sam pročitao da treba sačekati oko sekundu pre stiskanja gasa, i tačno tako i jeste. kad se parkiram ručica samo napred nazad i ispoštujem taj rok i savršeno radi. provozao sam ja njega nekoliko kilometara pre konačne odluke i sedeli smo sa čovekom do popodne. naravno nije sve u savršenom stanju ali 25 god auto, i to uglavnom sporedne stvari i sitnice koje mogu da se reše a i većina toga je normalno da se sređuje. jebava me još ono samo što slabo vuče ali sada radim na tome, sa kd sam počeo priču i pisaću o tome do kraja.
nisam još ništa oko menjača gledao ni tražio, rekao mi je da ulje ne treba menjati još al mislim da bi valjalo bar nivo proveriti. ti znaš kako?
ja sam skroz zadovoljan što sam automatik uzeo, da ponovo kupujem isto bih uradio, uživanje je voziti ga.

Povratak na “SAAB 9000 CC”