Možda to zavisi od toga ko sa kim ima "bolje partnerstvo".... Recimo, na Total Srbija je KitKomerc jedini označen kao zvaničan distributer totalovih proizvoda (jedini od radnji koje smo ovde pomenuli), a opet i svi ostali nabavljaju preko tog istog kanala - total srbija, što su mi oni potvrdili mailom za gazelu i euro07 (malo sam bio radoznao, pa me zanimalo kojim putem euro07 nabavlja ulja, jer sam par puta čuo "bugari, euro07 i kopije" u istoj rečenici , pa sam se malo zapitao
).
Možda gazela ima neke bolje uslove sa mobil-om... (šta znam, samo moja pretpostavka). Sećam se da su u gazeli castrol ulja bila na nekom popusut, pa za njih jedino nije važio popust za firme...
Za još par delova mogu da kažem iz iskustva... španer malog lanca u gazeli 7900 din sa popustom ; a u kitkomercu redovna cena samo 300 dinara više...
sachs zadnji amortizeri za aera (bar se nadam da su za aera, dao sam im broj dela baš označen za sportsku šasiju, onako kako kaže EPC...) , rekoše 10.500din sa popustom.... prednje aero opruge - 5200 din sa popustom... Ne znam cene u drugim radnjama....
Svakako kad nisu neke sitnice u pitanju, poput litre ulja ili tako nečega (danas gazela nije radila, pa sam svratio u kitkomerc pored , tako sam i video cenu...) proverite u više radnji, očigledno je čest slučaj da je u gazeli sa popustom i skuplje malo nego redovna cena u ostalim radnjama... (za sve do sada što sam gledao, euro07 ima najniže redovne cene uvek, a na to ide 25%....)