AERO je napisao:sabica je napisao:

Uf... ja sam kriva jer nisam objasnila.
Posle obrazlozenja -sve sam razumeo.....
Ok,imamo klasicnog stranca,sa regularnim papirima i isteklom registracijom.
Kako s vase strane ne postoji interesovanje za tim autom,a voznja istog u regularnim okvirima nije moguca,predlazem da ga u Crnogorskim oglasima oglasite kao i svi drugi,dok bu u nasim (SRB) oglasima taj auto bio u rubrici "stranci"........Mozda se pojavi interesent.Poslednja alternativa (rastavljnje i prodaja u delovima) je uvek izvesna i moguca ,i cak sta vise i nije losa ako za to imate uslove.....
Važno je da smo se ipak razumeli.
Inače, ja lično nisam zainteresovana da vozim taj auto... ali ima ko jeste.
Štaviše, bio bi presrećan! Verujem da svi vi koji znate šta znači voleti neki automobil to razumete...
Na žalost, ovde stvarno nema rešenja... Osim da se preselimo u Crnu Goru sa sve "sabicom"
I, da... imam uslove da ga prodajem u delovima, auto se nalazi u auto-servisu, ima i gde da stoji i ko da ga "rastura".
Ali bih rađe da prvo ispitam sve mogućnosti... možda mi je nešto promaklo... možda neko zna nešto što ja ne znam... a može da pomgne... itd. Liči na hvatanje davljenika za slamku... Al' bar da probam...
Inače, kad smo kod delova, taj auto je, kao što sam već rekla, potpuno ispravan (osim nekih beznačajnih sitnica), a svaka informacija o nekim koliko-toliko realnim cenama vitalnih (i najskupljih) delova (pre svega mislim na motor, menjač ...) bi mi značila...