felne i ostalo sutra , moram ga oprati , ne ide da ga slikam umazanog

. a planiram da napisem i kako je doveden u ovo stanje

.
pocecu pa dokle stignem ...
kupljen u solidnom stanju , motor ok , enterijer odlican a spisak stvari koje je trebalo uraditi je bio sledeci :
vrata , vozacka , suvozacka i gepek truli i morali su biti zamenjeni ... soferka pukla , kocnice totalno zapekle ,trap polu ispravan ... i kupim sva vrata , zamenim i ofarbam ceo auto , soferku zamneim , ugradim plin , kocnice totalno promenim , trap sredim i krenem da uzivam u voznji ... posle nekih 20000 km pocinje da izdaje menjac , ispada iz rikverca i posle raspitivanja shvatim da moram da ga menjam ... ali onda , verovatno zbog svog truda da svog saab a odrzim u zivotu naletim na identicnog 96 godiste automatik ali nazalost sa svajcarskim tablicama ... i tako krenem da ga cerupam , promenim branike , amortizere , solje amortizera ,menjac sa kompletnom instalacijom , sedista verovatno jos nesto ali ne mogu da se setim

. Veci deo sam radio sam uz pomoc drugara automehanicara i jos dvojice elektricara . uglavnom misle da nisam normalan

. sledece sto je u planu je zamnea hladnjaka koji pocinje da izdaje i vreme je da se zameni lanac , mada je motor u svajcarcu odlican kao i sve sto sam sa njega skinuo , pa cu umesto da zamenim lanac zameniti motor

. a da zamenio sam i skoro ceo auspuh ... znam da sam verovatno mogao proci mnogo bolje pri prvoj kupovini ali nisam ga iskreno ni zagledao

. auto je inace dosao u sred zime iz svedske , po snegu ostavljen tako godinu i malo jace da stoji i odatle toliko kvarova i trulezi da vas nezbuni :-D . ako se setim jos necega sto sam promenio dopisacu ...

. za sada dosta