OGLAS
Technischen guten Zustand....
12/2000
264.000 km
Diesel
92 kW (125 PS)

,onda evo ovaj se nesto bas sija (SLIKE).Kaze da ima po neka ogrebotina,ali se hvali motorom i menjacem - da je sve superiska.......iako je kilometraza ozbiljna.Sveobuhvatno po slikama,i sa ovom opremom - lici.
se isplati - OGLAS
- Mnoooogo je kume 1.5 ......so-ma 
Pristojnog stanja,skup,steta sto je karburator,......Carlsson je napisao:komentare molim![]()

) i karburator......ali ako uzmemo u obzir da je kod njih uvoz izvodljiv,a na to dodamo da je on sad tamo gde jeste......prosto sam siguran da se u okviru tih para (koliko kosta ovaj) ,pravi mnogo bolja kombinacija.......Na sve to ,znajuci da se "bode" na 900OG,naravno sa turbom,onda mislim da ovo nece biti "bas bas".......
P.S. - vec mu je udarila lova u glavu
..... a samo je sedam dana tamo 
)...onda ce da bude tako
) 
Sad pregledah sve slike u temi 99,i ili su sedista stari tip (onaj sa metalnim branicima),ili ona avionska.....Carlsson je napisao:al ova prednja sjedista su mi ovde malo cudna
)..........mozda Kd ima "oko sokolovo" pa ga desifruje....
, nisam video u zivotu. Narocito mi cudni nasloni za ruku - koji kod 900ke nisu postojali napred ni za doplatu. 

....nek je sa srecom kupovina
,i da se u zdravlju i sreci vozis sto duze.....
.... i jedva cekamo tvoju temu u "nasim ljubimcima"

), kao i da je akumulator rikavela, jer je bio neko vreme na placu, pa mora da se pali na kablove.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta