P.S Tazz ce ti uskoro reci koji je bolji.
otvori temu OVDE, predstavi vozilo i pitaj sve sto te zanima...da ne saramo ovdeSAABZL je napisao:Hvala na dobrodoslici!! Posedujem ovog SAAB-a od 2009 godine, a pre njega sam imao isti model samo sa 2.3i (sisavac) Sta znam, zadovoljan sam krajnje svojim vozilom, mada sam imao problemcica sa ler gasom, u stvari jos uvek ih imam... Desava se da se ugasi cesto na pustanje gasa bilo na plin ili benzin. Inace ima TCS... Menjao sam i protokomer i dizne i svasta nesto jer posedujem jos par komada iza kuce
Takodje mi APC ide do kraja crvenog polja i auto polece preko 3000 obrtaja. Znam da to ne valja pa me interesuje sta bi mogao da uradim?? Inace volim SAAB i zato i jesam ovde jer hocu sto vise saznanja i iskustava sa njim!
sa zadovoljstvom, samo da ga islikam, ne ide ovako prljavog da ga postavljamAERO je napisao:POZDRAV svim novim clanovima![]()
Dobili smo jos jednog 1.9TiD-a i jednog 9000.....bilo bi lepo ako bi ste nam ih pokazali,i otvorili vase teme u rubrici "NASI LJUBIMCI"
.....ajd' jedva cekamo
.......
Ako treba neka pomoc oko slika - samo recite.....sve resavamo za cas -![]()
![]()
pogledaj OVDE, ako ne bude islo javi mi se na PPSAABZL je napisao:Valjala bi pomoc oko ovih slicica!!![]()
![]()
dex je napisao:Prva ljubav zaborava nema, pa kad se na to doda činjenica da su ljubitelji Saab-ova ljudi "na svoju ruku" dobija se sve ređa mešavina posvećenosti, emocija i iracionalnosti. Trenutno sam vlasnik 9-3 2.2tid vector iz 2003. godine (teška srca prinuđen sam da ga prodam) i 9-5 1.9 iz 2008. Prvi put sam u ovom klubu, a nemam baš neko iskustvo u forumima uopšte, pa se unapred izvinjavam na eventualnim greškama i tehničkoj nepismenosti. Koliko mi vreme bude dozvoljavalo uključiću se u teme koje me zanimaju.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta