Popusti u prodavnicama

Popusti koje ostvaruju članovi kluba
Korisnikov avatar
trx88
Site Admin
Pridružio se: 30 Okt 2016, 16:44

Re: Popusti u prodavnicama

Postod trx88 » 31 Dec 2019, 17:35

Sava je napisao:
31 Dec 2019, 13:41
Drugar, jel popust sa našom članskom karticom, može da se koristi i za kupovinu delova za druga vozila koja nisu Saab? Imam u porodici više automobila pa bih i za njih koristio?
Siva zona.
@alonso je u pravu kad kaže da su ti popusti uglavnom kao za partnere prodavnica (serviseri, itd.).
Ali je malo glupo da tražiš deo za Renault, a daješ SAAB karticu. :)
U svakom slučaju, probaj. Ćuti i gurni karticu. APP metoda. ;)
Samo nemoj da se svađaš i da zahtevaš ako ti ne daju.
Da ceo klub ne bi izgubio popust zbog nekog inata.
9-3 1.9 TiDS (2005)

Korisnikov avatar
alonso
Pridružio se: 15 Jan 2019, 00:16

Postod alonso » 31 Dec 2019, 20:26

Bitno je da klub nema ništa protiv toga... što se prodavnica tiče, pa njima je svejedno šta vi kupujete, jer oni taj račun izdaju "firmi" koja se zove Saab Club Serbia... odnosno ostvarujemo popust za firme... Svakako u programu oni nemaju ograničenja u smislu da može nešto iz "saab" kategorije da ti otkuca sa popoustom, a nešto drugo iz "reno", što može drugom serviseru / firmi , a da tebi ne može ... Jedino ne može nešto na šta niko nema popust (kao što su recimo gume u gazeli) ... Tako da se krajnji ishod svodi na dobru volju prodavca, odnosno ako je loše raspoložen pa pomisli "e sad ću da mu uskratim popust jer mi se tako može..."

Ipak siguran sam da ni jedan to neće uraditi ako nije u nekom konfliktu sa vama...

Ja sam imao to iskustvo sa gazelom, pri tome ta ekipa nije nešto "cool", a opet nisam imao problema, osim jednom taj komentar "pa ipak nije ovo deo za saab-a" ali je na kraju sam otkucao popust iako nisam više instistirao na tome

Siguran sam da vas "zemunska ekipa" iz gazele ništa neće ni pitati (@kd23se4 mi ih je jednom baš pohvalio)

Korisnikov avatar
VladimirS
Drug Član
Pridružio se: 16 Mar 2014, 13:01

Postod VladimirS » 31 Dec 2019, 20:34

Evo ovako: kupovao sam u Gazeli u Borči (i u Euro07), Pančevu , Nišu, Kragujevcu (Euro07), Kruševcu i Zrenjaninu i nikad mi niko nije pravio problem. Uzimao sam filtere ulja, vazduha i klime za Tojotu, jedan kaiš i to sve poslednje 4 godine.
Stvarno me niko nikad nije ni čudno pogledao, sem u Nišu, kada sam spomenuo klub pa su počeli da se smeju. Onda sam pomenuo da pozovu jednog od glavnih u Bg-u (zaboravio sam kako se zove, spominjan je pre par godina na forumu) i onda su ućutali i uradili šta treba.

Korisnikov avatar
Sava
Pridružio se: 14 Feb 2018, 12:34

Postod Sava » 01 Jan 2020, 20:42

Hvala momci

Korisnikov avatar
alonso

Postod alonso » 03 Jan 2020, 15:56

Što se uporednih cena tiče, samo još jedna potvrda .. 1l total Q9000 u kitkomercu košta tačno 600 dinara. To isto ulje u gazeli popustom je 620 din... Isto važi i za veća pakovanja

A u euro07 je takođe redovna cena oko 600 dinara, s tim što tamo imamo i 25% popusta (naznačeno je da popust za ceo asortiman, bilo bi dobro da potvrdi neko ko je kupovao ulje, jer je to onda stvarno fenomenalna cena)

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 03 Jan 2020, 22:01

Ja za Gazelu mogu da pricam za Mobil 1 posto njega koristim - kad su ga imali bio je dosta povoljniji sa popustom od drugih radnji.....redovna cena je 1300-1400, a oni su imali ovu cenu i na to onda 20% popusta, tako da je dosta povoljno ispalo za mene........

Korisnikov avatar
alonso

Postod alonso » 03 Jan 2020, 23:42

Možda to zavisi od toga ko sa kim ima "bolje partnerstvo".... Recimo, na Total Srbija je KitKomerc jedini označen kao zvaničan distributer totalovih proizvoda (jedini od radnji koje smo ovde pomenuli), a opet i svi ostali nabavljaju preko tog istog kanala - total srbija, što su mi oni potvrdili mailom za gazelu i euro07 (malo sam bio radoznao, pa me zanimalo kojim putem euro07 nabavlja ulja, jer sam par puta čuo "bugari, euro07 i kopije" u istoj rečenici , pa sam se malo zapitao :mrgreen: ).

Možda gazela ima neke bolje uslove sa mobil-om... (šta znam, samo moja pretpostavka). Sećam se da su u gazeli castrol ulja bila na nekom popusut, pa za njih jedino nije važio popust za firme...

Za još par delova mogu da kažem iz iskustva... španer malog lanca u gazeli 7900 din sa popustom ; a u kitkomercu redovna cena samo 300 dinara više...
sachs zadnji amortizeri za aera (bar se nadam da su za aera, dao sam im broj dela baš označen za sportsku šasiju, onako kako kaže EPC...) , rekoše 10.500din sa popustom.... prednje aero opruge - 5200 din sa popustom... Ne znam cene u drugim radnjama....

Svakako kad nisu neke sitnice u pitanju, poput litre ulja ili tako nečega (danas gazela nije radila, pa sam svratio u kitkomerc pored , tako sam i video cenu...) proverite u više radnji, očigledno je čest slučaj da je u gazeli sa popustom i skuplje malo nego redovna cena u ostalim radnjama... (za sve do sada što sam gledao, euro07 ima najniže redovne cene uvek, a na to ide 25%....)

Korisnikov avatar
san_šabacisko
Drug Član
Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00

Postod san_šabacisko » 04 Jan 2020, 22:33

Svasta, tolike razlike.
A koja je fora ovima u Gazeli da ne daju da se vide cene?
:9000CC: 1987.
:NG900Cab: 2002.
:9000CC: 1988.

Korisnikov avatar
alonso

Postod alonso » 05 Jan 2020, 01:44

I ja sam se iznenadio... mislio sam da je ta "svakodnevna" roba po tim zvučnijim firmama manje više svuda ista... mobil, total, castrol... ali očigledno nije...

Nije samo da gazela nema cene... nema ni kitkomerc, euro auto... Ustvai svi oni imaju webshop, ali samo za firme...

Lav auto ima internet prodavnicu i pišu cene za sve proizvode... Euro07 takođe ima web katalog sa cenama, ali moraš da napraviš nalog (funkcioniše kao fizičko lice...), mada neko reče da kod euro07 taj web baš nema veze sa onime što je zaista raspoloživo u radnjama...

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 24 Feb 2020, 12:34

Danas sam bio u Euroauto-u. Sada bi trebalo da smo u nj. sistemu sto se tice popusta.

Korisnikov avatar
VladimirS
Drug Član
Pridružio se: 16 Mar 2014, 13:01

Postod VladimirS » 24 Feb 2020, 13:50

Pa ja sam pre par nedelja kupio kaiš kod njih sa popustom.

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 24 Feb 2020, 14:18

Ma da, ne prave problem, al nisu nas nikad propisno ubacili u sistem iako sam im dao sve podatke.

Danas sam izdiktirao tako da ubuduce ne bi trebalo da bude neki problem.

Povratak na “KLUPSKI POPUSTI”