Sama pomisao da busim branik i da nesto ne valja posle........nema tih para
Borise,imao orginalnu na autu novu 150 000 km(kupio novu u autoprometu) nema potrebe da pričamo dalje o stavu novo polovno,tesla7 isto nova prešla 20000 km.kd23se4 je napisao: ↑07 Maj 2019, 14:02Dragane,
Zao mi sto ti sad tu s*rem nesto, znam da je muka, ali kasetu ne bih kupio polovnu i tacka. Takve stvari kupujes nove i cao.....znam da je ogromna cifra za original......oko 300 EUR, ali si miran i na kraju ako ti traje 100.000km i kad stavis na papir koliko ces polovnih, kineskih i sl, da promenis u medjuvremenu, nedaj boze stresova da ostanes na putu ili sl. ISPLATI SE NOVA
Jbga vozimo Saab ne Zastavu, 90% delova su normalne cene, ali ima uvek neko sranje koje kosta boga oca.
Imao sam pre........6-7 godina problem.........otisao nosac motora i kod mene i kod nje na 9-3ci ispod filtera vazduh.........2x 260 EUR smo platili za nov (iz nemacke, ovde nije bilo ni da se nadje - samo Saab original).
Naravno to se desilo tada i nikad vise, i generalno smatram da je Saab 9-3 jeftiniji za odrzavanje od VW Passata, ALI kad se desi takva situacija kupis original
Zao mi je sto ti se ovo desilo, sa Acom nisam imao dosad problema, al sto kazu "na muci se poznaju junaci"
nabavio sam jednu polovnu, dobro me služi
Dobro je da je tako, samo koristi.san_šabacisko je napisao: ↑15 Okt 2020, 11:22nabavio sam jednu polovnu, dobro me služi![]()
šalim se, Vladimirova je. a nova čekam da vidim šta se dešava
Nemoj tako.......evo da ti dokazem koliko sam posvecen
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju