Perkele je napisao: ovaj Saab nema 2 tone
Dve tone sam rekao figurativno.....
Bez obzira sto je ovo saab forum,ti u tvojoj temi slobodno mozes da pravis poredjenja izmedju tvoja dva automobila,da iznosis kritike itd.....i niko ti to nece zameriti......
Strahovito moram da vodim racuna o svakoj reci koju cu da napisem,prvenstveno sto je drustvena mreza(javna),pa onda sto se ne poznajemo(mozes pogresno nesto protumaciti),pa i na kraju sto sam admin pa moram da vodim jos vise racuna.......
Kada sve ovo gore zanemarimo,i svedemo na najnizu razinu to bi otprilike izgledalo ovako:
- prvo i osnovno,shvati da je to automatik,i da je teorija jedno a da je praksa nesto sasvim petnesto.
- drugo....izadji napolje(van Srbije) i sipaj plin.....ili benzin......bice razlike....OZBILJNE !!!!
- Trece - struja,svecice,protok vazduha,mape - jel su 100% idealni ili ima da se poradi....
- 14 -15l.....da to je reala za taj auto,sa tim menjacem,sa tim motorom,sa tom kilometrazom......Sve ispod toga je na tvojoj nozi na gasu,nacina voznje,zima/leto,vruc/hladan itd.....
- Konstrukcija tog motora je totalno drugacija od kalibrinog,sam auto je drugacije koncipiran......sve se razlikuje......pa samim tim i potrosnja
itd.....
Ne zelim ni na koji nacin da ti ubijem volju za autom koji nadasve mnogo lep,ali zelim samo realno da ti pomognem u stvaranju slike za buducu eksploataciju:
-Potrosnja - do 15L
-skuplje odrzavanje od kalibre
-ne moze svako da ga odrzava (ne ume).....za sad si u dobrim rukama(rekoh ti)
- imaces jos ulaganja u taj auto
Bolje ovo da znas nego da zivis u iluzijama......Ako te nema u toj prici,oglas i ides dalje......
Nadam se da te nisam ni jednom recju uvredio nego samo mozda malo pomogao