zodiac je napisao:Meni je ovaj auto poznat, ali ne mogu da se setim odakle. Prvo sto treba da proveris je da li se slaze broj motora. Ovo govorim zbog toga sto je poklopac dekla sa B202 motora, proveri za svaki slucaj da nekom nije palo na pamet da zameni motor. Ako je B202 motor, onda nije Trionic5 vec je LH, i crna kaseta mu u tom slucaju nece smetati. Ako je broj motora odgovarajuci, odnosno unutra je B204, crna kaseta ne sme nikako da se koristi jer ce motor da opali - detekcija knocka na crnoj kaseti je za 20% manja nego na crvenoj na Trionic 5 sistemu. Dakle, ne moze.
Dalje, ako cistis dizne, skines rejl i iz njega ispadne djubre, to jasno pokazuje da je citav sistem zaprljan, a narocito filter goriva. Pre zamene filtera goriva ja ne bih vracao rejl na motor.
Za ovo ostalo ne znam sta da ti kazem, ima prilicno problema, ocigledno je da ce biti dosta posla. Nadam se da ces ga vratiti u zivot.
Gde si kupio ovog CS-a?
Doteran iz Stare Pazove. Mada mislim da je negde iz Zemuna potekao. Za dug ili slično, tako nešto. I završio je kod mene. Za prepoznavanje, šta da ti kažem, ima Saaboter nalepnice i slomljen katodiopter na 5im vratima.
Očistio sam rezervoar, rail, creva i još da stavim filter, pa da vidim šta sam uradio.
Broj iskreno nisam proveravao, ali ću za vikend da pogledam. Sad si me štrecnuo, ali videću. Mada mi ne deluje da je čupan motor, ali nikad se ne zna.
Inače sam tvrdoglav kao mazga i napraviću ga. Nije prvi put da vraćam iz mrtvih već otpisane mrcine, kao što je Saab 9k.
Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using Tapatalk