Regionalni skup Volva i Saaba u Hrvatskoj
-
- Pridružio se: 15 Mar 2017, 21:29
Re: Regionalni skup Volva i Saaba u Hrvatskoj
Ja sam tamo od prvog dana član i u kontaktu s ekipom svakodnevno... S njihove strane za sad je samo jedan 100% siguran dok druge uvijek nešto spriječava... Nažalost to je tako kod njih i kad se treba skupiti za kavu u BG a kamo li potegnuti koji kilometar...
Iskreno nadam se da će se još koji član odazvati ali opet ne gajim neke nade ali me užasno veseli što će biti lijepi odaziv s vaše strane a ja vam obećavam da ćemo vam mi to vratiti kvalitetnim gostoprimstvom i da nećete požaliti ni jednog trenutka što ste došli...
U nadi da se vidimo u veeeelikom broju do tipkanja...
Iskreno nadam se da će se još koji član odazvati ali opet ne gajim neke nade ali me užasno veseli što će biti lijepi odaziv s vaše strane a ja vam obećavam da ćemo vam mi to vratiti kvalitetnim gostoprimstvom i da nećete požaliti ni jednog trenutka što ste došli...
U nadi da se vidimo u veeeelikom broju do tipkanja...
-
Dakle,ovako stoje stvari.........
U petak okupljanje od jutra pa nadalje,tko kako stigne.Lokaciju znate,a ako ne ima google(on sve zna :D )
Od klope smo pripremili uglavnom domaću hranu koja je uzgojena i proizvedena u našem kraju:
-paprikaš(od šumskog mesa) :)
-janjetina
-odojak
-domaći sirevi
-uglavnom domaće mesne prerađevine(špek,kobase)
-domaća jaja(nisu iz Brazila )
Od cuge:
_vino iz bilogorskih vinarija s visokim ocjenama(drugi dan bez mamurluka)
-pivo PAN
-rakijica
-sokovi raznorazni
Plan i program:
U petak se upoznajemo ili raspoznajemo ,grlimo,ljubimo itd. gledamo tko je radio limariju na autu,kome puši motor,tko ima kakav spojler,tko je promijenio curu ili se u međuvremenu oženio
-ostatak dana... razno
U subotu poslije doručka odlazimo na jedan izlet u okolicu Bjelovara na mjesto koje se zove "Memorijalni centar Mato Lovrak" u Velikom Grđevcu gdje se nalazi originalni vlak iz filma "Vlak u snijegu"(vjerujem da ste svi čitali,a i gledali navedeni naslov.(malo da nas vrati u djetinjstvo)
-poslije toga kupanac!!!!Kraj memorijalnog centra se nalaze novoizgrađeni bazeni sa termalnom(i običnom vodom :) )i idemo na kupanje(PONIJETI KUPAĆE KOSTIME,GAĆE...no nudist :naughty: )
-povratak u Višnjevac na klopu gdje nas čeka svirka jedne stare ekipe koja inače uveseljava mnoge fešte kod nas
-ostatak dana....razno
U nedjelju...
-udisanje svježeg zraka(netko to naziva triježnjenje )šetnja prirodom....
Sve to za SAMO 100 KUNA-15€ po osobi!!!(sendvič i piva su inače 25 kn/3€ tko ne zna).
Taj vikend se u Bjelovaru održava tradicionalna trodnevna gradska fešta"Terezijana" pa tko će imati volju i želju može ju posjetiti
Također se u nedjelju u Križevcima(cca 25 km od Bj.)vozi brzinska motociklistička gradska utrka za prvenstvo Hrvatske,pa tko je zaljubljenik u brze oktanske sportove ili adrenalinac...
Smještaj:
-u ponudi je 5 trokrevetnih soba,4 dvokrevetne i jedna cijela kuća(cca 5-6 osoba)
-livada,proplanaka,šuma ima uokolo na sve strane tako da spavači u šatorima,autima i pod vedrim nebom imaju ogroman izbor!
Cijena noćenja je po osobi za 1 noć 100kn/15€,a za 2 noći 130kn/13€(dobro i kompromisno rješenje).
Ovi drugi načini noćenja(šator,auto...)su gratis(naravno,ponesite si šator )
E da,ako je netko vegetarijanac,molim da mi to javite da ne ostanete gladni...šala :)
Uplate kotizacije za susret izvršite najkasnije dva dana prije početka susreta tako da znamo koliko nas dolazi i da znamo pripremiti namirnice,a na uplati navedite ime,prezime i po mogućnosti nick name.Uplate za sobe će se plaćati na licu mjesta,molim lijepo...
Sve što je nejasno slobodno pitajte ovdje ili na broj moba 00385 95 9133572 ili broj od Buble(Hrvoja)( broj i podaci poznati redakciji(i policiji)
Nadam se da se vidimo u što većem broju,
U petak okupljanje od jutra pa nadalje,tko kako stigne.Lokaciju znate,a ako ne ima google(on sve zna :D )
Od klope smo pripremili uglavnom domaću hranu koja je uzgojena i proizvedena u našem kraju:
-paprikaš(od šumskog mesa) :)
-janjetina
-odojak
-domaći sirevi
-uglavnom domaće mesne prerađevine(špek,kobase)
-domaća jaja(nisu iz Brazila )
Od cuge:
_vino iz bilogorskih vinarija s visokim ocjenama(drugi dan bez mamurluka)
-pivo PAN
-rakijica
-sokovi raznorazni
Plan i program:
U petak se upoznajemo ili raspoznajemo ,grlimo,ljubimo itd. gledamo tko je radio limariju na autu,kome puši motor,tko ima kakav spojler,tko je promijenio curu ili se u međuvremenu oženio
-ostatak dana... razno
U subotu poslije doručka odlazimo na jedan izlet u okolicu Bjelovara na mjesto koje se zove "Memorijalni centar Mato Lovrak" u Velikom Grđevcu gdje se nalazi originalni vlak iz filma "Vlak u snijegu"(vjerujem da ste svi čitali,a i gledali navedeni naslov.(malo da nas vrati u djetinjstvo)
-poslije toga kupanac!!!!Kraj memorijalnog centra se nalaze novoizgrađeni bazeni sa termalnom(i običnom vodom :) )i idemo na kupanje(PONIJETI KUPAĆE KOSTIME,GAĆE...no nudist :naughty: )
-povratak u Višnjevac na klopu gdje nas čeka svirka jedne stare ekipe koja inače uveseljava mnoge fešte kod nas
-ostatak dana....razno
U nedjelju...
-udisanje svježeg zraka(netko to naziva triježnjenje )šetnja prirodom....
Sve to za SAMO 100 KUNA-15€ po osobi!!!(sendvič i piva su inače 25 kn/3€ tko ne zna).
Taj vikend se u Bjelovaru održava tradicionalna trodnevna gradska fešta"Terezijana" pa tko će imati volju i želju može ju posjetiti
Također se u nedjelju u Križevcima(cca 25 km od Bj.)vozi brzinska motociklistička gradska utrka za prvenstvo Hrvatske,pa tko je zaljubljenik u brze oktanske sportove ili adrenalinac...
Smještaj:
-u ponudi je 5 trokrevetnih soba,4 dvokrevetne i jedna cijela kuća(cca 5-6 osoba)
-livada,proplanaka,šuma ima uokolo na sve strane tako da spavači u šatorima,autima i pod vedrim nebom imaju ogroman izbor!
Cijena noćenja je po osobi za 1 noć 100kn/15€,a za 2 noći 130kn/13€(dobro i kompromisno rješenje).
Ovi drugi načini noćenja(šator,auto...)su gratis(naravno,ponesite si šator )
E da,ako je netko vegetarijanac,molim da mi to javite da ne ostanete gladni...šala :)
Uplate kotizacije za susret izvršite najkasnije dva dana prije početka susreta tako da znamo koliko nas dolazi i da znamo pripremiti namirnice,a na uplati navedite ime,prezime i po mogućnosti nick name.Uplate za sobe će se plaćati na licu mjesta,molim lijepo...
Sve što je nejasno slobodno pitajte ovdje ili na broj moba 00385 95 9133572 ili broj od Buble(Hrvoja)( broj i podaci poznati redakciji(i policiji)
Nadam se da se vidimo u što većem broju,
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
-
Zvuči da... Kad ovo gore pročitam i sam se nekako iznenadim i pomislim:Bože što sam ja nenadjebiv ko Sulejman
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Ja sam se dogovorio sa Sasom...naishli on i Jelena danas kod Dimitrija...
Dolazimo nas troje za sad na jedan dan, subotu verovatno...
Gripen, Zillcompany sta vi kazete?
Ostali?
Dajte glupo je da ide svako posebno, verovatno ima josh zainteresovanih, pa da delimo troshak da bude svima nama pristupachnije...
Javljajte se, da bi mogli da napravimo neku kombinaciju i raspored...
Dolazimo nas troje za sad na jedan dan, subotu verovatno...
Gripen, Zillcompany sta vi kazete?
Ostali?
Dajte glupo je da ide svako posebno, verovatno ima josh zainteresovanih, pa da delimo troshak da bude svima nama pristupachnije...
Javljajte se, da bi mogli da napravimo neku kombinaciju i raspored...
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
Dajte dečki nemojte se zajebavati... Samo subotu i odmah nazad... Pa bar prenoćite i odmorite se ko ljudi pa onda nazad doma
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Ja sam rekao Bozi da bih rado isao, ali posto ne znam da li cu tada biti na moru ili ne izjasnio bih se tek te nedelje.
Ako budem isao, mojim kolima, subota ujutru polazak i navece/do ponoci sam u BG-u
Ako budem isao, mojim kolima, subota ujutru polazak i navece/do ponoci sam u BG-u
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Da, tako bi i ja zbog obaveza, zelim da isposhtujem ;)
Послато са Lenovo A606 уз помоћ Тапатока
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
Pozdrav djevojčice i dječaci...
Evo susret je za tjedan dana pa me zanima kakva je situacija sa sigurnim dolascima?
Evo susret je za tjedan dana pa me zanima kakva je situacija sa sigurnim dolascima?
- GRIPEN
Najverovatnije dolazim, sam. Sutra mogu da potvrdim. Dosao bi u subotu i ostao do ned.
All systems go, ready for takeoff!
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
+ Jelena, Kiki i ja.
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
- Pridružio se: 20 Feb 2014, 19:05
... petak krecemo rano ujutru sa SAAB 900 Turbo OG . Nas trojca eventualno jos jedan drugar.
Znacu veceras tacno.
Petak , subota eventualno nedelja , kako stoje stvari sa obezbedjenjem smestaja tamo?
...trokrevetna cetvorokrevetna soba ?
Pozz Zile
Znacu veceras tacno.
Petak , subota eventualno nedelja , kako stoje stvari sa obezbedjenjem smestaja tamo?
...trokrevetna cetvorokrevetna soba ?
Pozz Zile
-
Pozdrav Žile...
Svaka čast... Drago mi je samo ovo pročitati... Uglavnom... Za smještaj se ne sikiraj jer su samo dvije dvokrevetne sobe trenutno rezervirane... Obje trokrevetne su još slobodne i 5 dvokrevetnih...
Ako ćete krenuti u petak oko 5 ajde se javi ovom jednom prijatelju iz BG pa da idete zajedno
Svaka čast... Drago mi je samo ovo pročitati... Uglavnom... Za smještaj se ne sikiraj jer su samo dvije dvokrevetne sobe trenutno rezervirane... Obje trokrevetne su još slobodne i 5 dvokrevetnih...
Ako ćete krenuti u petak oko 5 ajde se javi ovom jednom prijatelju iz BG pa da idete zajedno
-
I ove godine ponavljamo, pa da vidimo tko ima većeg, jačeg i bržeg... A pobjednik odnosi ekstremno bogatu nagradu... Dođite i pridružite nam se idući vikend u Bjelovaru
https://m.youtube.com/watch?v=2JUaMq5uu1k
https://m.youtube.com/watch?v=2JUaMq5uu1k
-
...pozdrav Leonardo,
Rezervisao bi 2 dvokrevetne sobe od petka 12h. Dva prenocista.
Mozemo se cuti preko vibera :
0038163435242
Pozz Zile
Rezervisao bi 2 dvokrevetne sobe od petka 12h. Dva prenocista.
Mozemo se cuti preko vibera :
0038163435242
Pozz Zile
- GRIPEN
Stvari su se iznenada promenile. Moj dolazak je pod velikim znakom pitanja....
- GRIPEN
Dolazim sa Ziletom!
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Lepo se provedite! Ja nazalost necu moci ovaj put
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
-
Bravo djevojčice i dječaci...
Iskreno nemate pojma koliko se veselim vašem dolasku koji ćemo kvalitetno proslaviti i naravno dobro zaliti...
Isto tako vaš dolazak mi ulijeva veliku nadu da će dogodine samo uz vašeg kluba doći još više članova te da ćete vi koji ćete biti prisutni prenijeti vaše iskrene dojmove bez napucavanja, koji će dogodine rezultirati većim brojem dolazaka..
Ekipa uživajte
Iskreno nemate pojma koliko se veselim vašem dolasku koji ćemo kvalitetno proslaviti i naravno dobro zaliti...
Isto tako vaš dolazak mi ulijeva veliku nadu da će dogodine samo uz vašeg kluba doći još više članova te da ćete vi koji ćete biti prisutni prenijeti vaše iskrene dojmove bez napucavanja, koji će dogodine rezultirati većim brojem dolazaka..
Ekipa uživajte
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Ima josh jedno mesto kod kikija ko hoce...?
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
... ko krece na skup jos u petak 04h-05h ujutru iz Beograda...neka se javi ?
Pozz Zile
Pozz Zile
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Ja iz licnih razloga necu doci...jbg
Imao sam volju i zelju ali, visha sila...
Imao sam volju i zelju ali, visha sila...
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
...posalji po Kikiju zastavu kluba,
Nama ovde lepo
Nama ovde lepo
- GRIPEN
Ajde da napisem koju rec, i okacim koju fotografiju.
Sve pohvale za organizaciju skupa u Bjelovaru!!!
Kolko sam ja skontao, organizacija skupa je bila na Volvo klubu Hrvatska. Cinjenica je da je bilo samo 4 domaca Saab-a i da su se jos 2 samo pojavila na slikanju kod Vlaka u snijegu a zatim otisli. Sve ostalo su bili Volvo automobili. Stvarno sam ocekivao bar 15-ak Saab-ova iz Hrvatske ali takoje kako je. Iz Srbije smo dosli mi, Ziletovim Saab-om 900 (Zile, njegovi drugari Goran i Micko, i ja) i Marko Petrovic sa svojim 9-5.
Bio je jedan Volvo iz BGD i 2 iz Slovenije.
Krenuli smo ranom zorom u petak, i lagano put Hrvatske.
Evo jedne na pauzi negde u Hrvatskoj.
Ziletovi drugari Goran i Micko, su bili pravo drustvo. Iako nemaju nikakve veze ni sa Volvoom ni sa Saab-om, odlicno su se uklopili. Ozbiljni zajebati
Stigli smo na odrediste negde oko 11-12h.
Postavljaju se satori
Polako pristizu i drugi
Evo i najmladjeg ucesnika
Odma je krenulo veselo. Filip iz Rjeki koji pored toga sto voli i Vozi Volvoa, odlicno svira harmoniku.
Matija, Filipov sin
Polako se zurka preselila unitra.
Za to vreme, odojak se rola u ritmu muzike
i tako dalje....
Uglavnom, jedini Saab-ovci prvog dana smo bili mi.
Sve pohvale za organizaciju skupa u Bjelovaru!!!
Kolko sam ja skontao, organizacija skupa je bila na Volvo klubu Hrvatska. Cinjenica je da je bilo samo 4 domaca Saab-a i da su se jos 2 samo pojavila na slikanju kod Vlaka u snijegu a zatim otisli. Sve ostalo su bili Volvo automobili. Stvarno sam ocekivao bar 15-ak Saab-ova iz Hrvatske ali takoje kako je. Iz Srbije smo dosli mi, Ziletovim Saab-om 900 (Zile, njegovi drugari Goran i Micko, i ja) i Marko Petrovic sa svojim 9-5.
Bio je jedan Volvo iz BGD i 2 iz Slovenije.
Krenuli smo ranom zorom u petak, i lagano put Hrvatske.
Evo jedne na pauzi negde u Hrvatskoj.
Ziletovi drugari Goran i Micko, su bili pravo drustvo. Iako nemaju nikakve veze ni sa Volvoom ni sa Saab-om, odlicno su se uklopili. Ozbiljni zajebati
Stigli smo na odrediste negde oko 11-12h.
Postavljaju se satori
Polako pristizu i drugi
Evo i najmladjeg ucesnika
Odma je krenulo veselo. Filip iz Rjeki koji pored toga sto voli i Vozi Volvoa, odlicno svira harmoniku.
Matija, Filipov sin
Polako se zurka preselila unitra.
Za to vreme, odojak se rola u ritmu muzike
i tako dalje....
Uglavnom, jedini Saab-ovci prvog dana smo bili mi.
- GRIPEN
Subota ujutru, svi mamurni i neispavani, ali dobro raspolozeni. Iskoristili smo jutro da obidjemo seosko domacinstvo Dobrovita gde se skup i odrzavao. Prelepo mesto, okruzeno prirodnim lepotama. Savrsen mir.
http://www.veliko-trojstvo.hr/trojstvo/ ... ?id=26&n=2
Podrska radnicima koji su osposobljavali elektricnu mrezu. Nesrecnim slucajem ostali smo bez struje tokom prethodne noci.
Stigla su i 3 domaca Saanb-a. Jedan 9-5 i 2 9-3SS. Nismo vise bili jedini.
Posle dorucka, organizovano smo otisli u poseti Kulturnom centru Mato Lovrak., koji se nalazi nedaleko u mestu Veliki Grdjevac.
http://www.kucmatolovrak.eu/
Koliba druzine Pere Kvrzice
Vlak u snijegu
Sabovi na gomili (jedva se zbrasmo)
A onda i Volvo. Njima je bilko mnogo teze...
Postoji i neki snimak iz drona, nadam se da ce neko to okaciti negde pa cu okaciti link ovde.
Nakon ovoga smo organizovano potisli u Sportsko rekreacijski centar Veliki Grdjevac. Tu je palo kupanje u bazenima.
Posle kupanje smo se vratili u Visnjevac i Dobrovitu, tamo seu se okretali jagnjici na raznju. Stigla je i muzika, harmonika, kontrabas, gitara, violina....Raspaljen je i rostilj. Praznili su se burici piva, boce vine, i tako do nekih 4-5 ujutru.
Posle kratkog i brzog spavanja, spakovali smo se, pozdravili sa onima koji jos nisu otisli i pravac BGD. Vratili smo se puni pozitivnih utisaka, bogatiji za nova prijateljstva, i sa zeljom da sve ovo opet ponovimo.
Jos jednom se zahvaljujem Volvo klubu Hrvatska, i svima clanovima, na odlicnom doceku i organizaciji skupa!!!
http://www.veliko-trojstvo.hr/trojstvo/ ... ?id=26&n=2
Podrska radnicima koji su osposobljavali elektricnu mrezu. Nesrecnim slucajem ostali smo bez struje tokom prethodne noci.
Stigla su i 3 domaca Saanb-a. Jedan 9-5 i 2 9-3SS. Nismo vise bili jedini.
Posle dorucka, organizovano smo otisli u poseti Kulturnom centru Mato Lovrak., koji se nalazi nedaleko u mestu Veliki Grdjevac.
http://www.kucmatolovrak.eu/
Koliba druzine Pere Kvrzice
Vlak u snijegu
Sabovi na gomili (jedva se zbrasmo)
A onda i Volvo. Njima je bilko mnogo teze...
Postoji i neki snimak iz drona, nadam se da ce neko to okaciti negde pa cu okaciti link ovde.
Nakon ovoga smo organizovano potisli u Sportsko rekreacijski centar Veliki Grdjevac. Tu je palo kupanje u bazenima.
Posle kupanje smo se vratili u Visnjevac i Dobrovitu, tamo seu se okretali jagnjici na raznju. Stigla je i muzika, harmonika, kontrabas, gitara, violina....Raspaljen je i rostilj. Praznili su se burici piva, boce vine, i tako do nekih 4-5 ujutru.
Posle kratkog i brzog spavanja, spakovali smo se, pozdravili sa onima koji jos nisu otisli i pravac BGD. Vratili smo se puni pozitivnih utisaka, bogatiji za nova prijateljstva, i sa zeljom da sve ovo opet ponovimo.
Jos jednom se zahvaljujem Volvo klubu Hrvatska, i svima clanovima, na odlicnom doceku i organizaciji skupa!!!