Onda se konacno posvetili abs senzoru koji me vec dugo muci, od pocetka druzenja sa cs2. Dovezao cs1, senzor nece napolje, skidaj celu glavcinu sa oba auta, jebena agonija. Posto ja za ovu operaciju nisam imao zivaca, bacio sam se na bivsi Koljin cs koji obitava u groblju nekretnina u dvoristu, nabacio turbo, dp, sve vodove ulja i vode, prikacio ventilator hladnjaka i apc ventil, zamenio IAT ponovo i menjao konektor jos jednom posto je u novi vlasnik medjuvremenu nasao originalan senzor, i na kraju demontirao/smontirao novu benzinsku pumpu, tek da ne mislite da sam setao sa rukama u dzepovima dok su ova dvojica krvarili po mojim trapovima.
Uglavnom, slozi sve to Kiki, ja udjem, upalim auto, nadrukam kocnicu, uredno ugasi abs svetiljku i ja presrecan sto je problem konacno resen + ona fokina mascura na prozoru savrseno radi. Udjem u cs1 da isto nadrukam kocnicu i da vidim kako sad tamo svetli abs, kad i on ugasi lampicu. Nije mi bas bilo jasno dok nisam krenuo kuci. Seo u cs2, opet lepo ugasio lampu, nisam prosao pet metara, opet abs lampa BLJESTI, jebo joj ja mater. Znaci nov homokinetik sa novim vencem, proveren abs senzor istog godista i tipa, sve cisto i oprano i opet sija kao sunce. Na cs1, gde je prebacen senzor za koji je Tech2 konstatovao da ima povremenu gresku, abs radi savrseno. Sutra cu da prebacim abs modul radi probe, ako nije ni to, premericu sve senzore, ako su svi ispravni, ostaje samo da je negde u zicenju problem. Kakav sam ja samojeb, to nije normalno...