SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
Carlsson
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod Carlsson » 11 Maj 2012, 23:55

imas pp Slika
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 11 Maj 2012, 23:55

nik 900t je napisao:sta mislite o ovom saabu u pozarevcu 94god 2.0 t 185hp crni deluje mi ok trazi 2000e mada mislim ide to dole 300 400e
Vizuelno stanje mozes sam da procenis na licu mesta, sve da Saab u zivotu video nisi - a ako taj "test" prodje onda dogovor da se auto otera na servis po TVOM izboru - onda cena i ostalo, nema tu puno da se mudruje.

Jedino ovako jos da dodam - 94 god. ima neke poluosovine koje su vec 95 promenjene - tako da ako nesto ne valja mora da se prebaci komplet sa 95-98 godista. Najvise nedostataka ima 94god. do 98 je mnogo promenjeno/usavrseno. Motor i mehanika su se malo menjali, ali kvalitet elektronike i enterijera je popravljen godinama
Poslednji put menjao 1 dana kd23se4, izmenjena 11 puta

Korisnikov avatar
Carlsson

Postod Carlsson » 11 Maj 2012, 23:57

istina...a na slikama djeluje solidno Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 01:44

Pre nego sto nastavimo sa pricom,ja imam obicaj da naglasim da se ovakvi razgovori uvek smatraju koligijalnim razmenama misljenja,te se nikako ne treba smatrati drugacije......Za svaki slucaj,da me ne shvatis pogresno Slika
Boki je napisao:Ja cu to dokazati da ima 900og turbo vredan paznje i divljenja,polako,
Ja se iz sve snage radujem i jedva cekam....najiskrenije Slika .........ne da bi me demantovao ili slicno,nego jednostavno,zato sto masa nas ovde na forumu gotivi taj model,pa ce svakako svima biti srce na mestu kada vide tako nesto sa BG tablama........jos ako bi ga ti kupio,nasoj sreci nebi bilo kraja.....sto ti iskreno od sveg srca zelim.Medjutim,...ti kao covek koji je u toj prici (automobilizma i trgovine),nikako ne smes smetnuti s uma sta znaci termin "vredan paznje".
Ja to dozivljam kao auto u prvoj boji,bez ikakvih korekcija bilo kakvog tipa,sa nekom " Slika " kolometrazom, i minimalnim(da ne kazem nikakvim) zamenskim delovima na njemu....Znaci primerak Slika
Ako je takav.....da Bog da budes vlasnik......
Da bih ti jos blize docarao kriterijume "vredan paznje" pokazacu ti jedan primerak,koji sam zamolio KD-a da mi locira,jer se covek pojavljivao na nemackom forumu i tamo ispricao pricu.
Auto je na auto-banu doziveo neku havariju motora ( ne znam sta),ali koliko sam shvatio puko je lanac i sve shebo.On ga je doslepao kuci,skinuo tablice,odjavio i ne zna sta bi dalje s njim.Ovaj auto se smatra k****c primerkom i nije im vredan paznje.Pogledaj kakav je auto ( nema veze sto je ovaj model),gledaj auto u celini:

Slika Slika

Ocu da ti kazem,da kada pricamo o old/yang tajmerima,imamo 5 klasa (grupa),i kojoj sad pripada taj o kome ti pricas,ja jedva cekam da cujem pricu do kraja,odnosno da je realizujes,pa da nam pokazes slike itd....

Srecno u toj bitci od sveg srca.

Ajmo dalje:
Boki je napisao: sto se 95 tice postavio si pravo pitanje i dacu ti nadam se jako dobar odgovor.
kao prvo i osnovno saab 95 je auto koji kod nas nema ko da plati 7000e kakav god bio 2002god.
Pa cekaj...kome ga onda Gripen prodaje? On ga je oglasio u nasim oglasima na nasim prostorima Slika ......
Boki je napisao: zasto?pa naravno zbog naseg standarda i zbog toga sto je nas clan kupio tu pricu za 2800.i mozda trenutno nema vise!!!pa ce polako ulaganje.A da ima 7000e,pa jos prenos i sitnice moze da kupi 95naocare ili 93 2006-2007 ili za razliku para moze da kupi jos jednog a moze da kupi i delova i da sredi svoj da se vozi jos 5 godina za te pare.a taj od 7000 za 5 godina mora da proguta jos 2000e.
Sad opet ide pitanje pa kako sad ovo?
pa lepo daj je taj od 7000 glanc nov nece takav biti u narednih 5 godina.doci ce i njegovo vreme za ulaganjem kao sto je doslo sada perkele-u za njegov.a ostalo mu je u startu 4000e bez obzira dali ih ima uopste u dzepu ili ne.
Slazem se s'tobom za ovo gore navedeno,medjutim nesto drugo sam mislio kad sam postavio pitanje "sta mislite sto".
Ovim gore si mi objasnio "filozofiju" kupaca koji se odlucuju za skuplji ili jeftiniji auto u istom modelu i brendu.....ali Boki - ta dva auta se razlikuju u mnogo cemu.....a najbitnije u potrosenosti odnosno eksploataciji.Ti bar znas sta znaci "pravih 150.000km" na saab-u.Pa Boki takav je skup ko dragi kaman....bilo gde,pa i kod nas.Zar ne?
Boki je napisao: Ja sam kupio moj auto od coveka koji je svoj odrzavao full kod trnavca,svete,svojevremeno u autosaab-u,pa sam vec posle 6000km imao ulaganje prvo od 80e,pa brzo opet od 60 itd....
kakav god bio on je star 10 godina i sve je moguce.
Ok,slazem se.....ali ja se ne palim na zvucna imena majstora vezana za bilo koji brend.Jesam od onih koji vole da bace kljuceve i da ne stoje majstoru iznad glave,ali to se bazira samo na medjusobnom poverenju....a ne na "ovlascenom servisu" ili nekom zvucnom imenu.
Ti ljudi koje si naveo(uzecu primer),bez problema ce "klepiti" svakoga ko im se namesti na zicer,bez obzira sto vaze za zvucne......tako da ....sve je to do individualne postavke na relaciji "majstor- musterija" ma o kome se radilo.......Bar ja to tako dozivljavam u zivotu.Ako je bazna postavka samo "lova",bez doze ljudskosti i takve neke da ne kazem "drugarske"relacije,onda moze da ga servisira i sveti Petar - pisi propalo.....

P.S. - pricam uopsteno,ne mislim na konkretno tvoj auto i njegovo predhodno odrzavanje.Ti ga ne odrzavas kod tih servisera,a on i dalje ima "full" tretman......To je poenta po meni Slika
Boki je napisao: Dalje normalno je da se cene razlikuju,jer neko oce da proda i zaradi na autu iz uvoza100-300e i ide dalje,a neko oce da se vadi jer su mnogi te 95tice placali po 10000-15000e svojevremeno i naravno da sad nemogu da ih poklone nekome za 3000e.DALJE,tada su dazbine bile vise hiljada eura pri uvozu a sada ja uvezem 95.2002god i platim drzavi carinu i pdv 35000dinara,jer je osnovica za taj auto u ital.katalogu 1200e.
No coment
Boki je napisao:Dali sam bar malo pomogao. Slika
Slika

Korisnikov avatar
Carlsson

Postod Carlsson » 12 Maj 2012, 01:49

Aero iznenadices se...ako covjek kupi Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 01:53

Iznenadjenja su najlepsa stvar na svetu,pogotovo ako su prijatna.......evo opet cu:
Od sveg srca zelim da mu se posao ostvari,da ga se docepa i da uziva u njemu......a narvno,i jedva cekam da se smilujete da mi pokazete slike.
Kako ja vama okacim dnevno po 100nak slika Slika ,a vi meni nedate jednu dve Slika Slika

Korisnikov avatar
Carlsson

Postod Carlsson » 12 Maj 2012, 01:57

po meni prijatno i to krajnje Slika
a slikU sam obecao da necu proslijediti nikom....tako da, cekaj rasplet dogadjaja Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 01:59

Postujem Slika ....i cekam da zasluzim da je vidim Slika

Gost

Postod Gost » 12 Maj 2012, 09:02

AERO,
tvoja replika stoji na mestu,gore pomenuta prica,medjutim ja pricam sta ceka kupce i prodavce na ovim prostorima i tvrdim da je kupac auta za 7000e imaginarna pojava na nasem podneblju,a ne da auto nevredi jer i vrednost necega je na trzistu zasnovano na kupnji i potraznji a ne na zeljama.Tako je kod nas jer znam.
Kupujem i prodajem ono sto trziste zeli a ne ono sto smatram vrh stanjem jer pre svega i tamo napolju je to tako.isti auto i za 1000 i za 4000e,ali tamo ljubitelj ima platu 2000e i mozda ga i kupi a ovde kod nas sa par stotina svi gledaju oglase samo u prvih 20 auta na internetu po modelu i ceni uzlaznu.
sto se naseg clana gripena tice auto je top,nemamo tu sta mnogo da pricamo,sve se vidi ali ostaje pitanje kako ce ga i za koliko prodati iskljucivo zbog gore pomenute price.
Evo primer realan sada je na internetu i ja ga osecam na svojoj kozi.
Auto placen pre 4 godine37000,napucana fabricka oprema jos 4000,stanje kako treba,km originalni i skoro najmanji u ponudi.ima ih 10tak u ponudi ja sam sa cenom mozda 4-ti.auto je,pitanje je sad koliko bolji i napucaniji i svasta trista uz to od najeftinijeg koji je pri tome od mene nizi sa cenom 15%.imao sam 2000gledanja,5 poziva i 4 ucenjivacke ponude na koje sam hteo da eksplodiram odmah preko telefona.i svako je pomenuo tu cuvenu rec,,ima i jeftinije,,iako to nema veze sa mozgom.e to je SRBIJA.
naravno to je jedan primer,ima ih stotine jer sam u toj materiji.
sto se majtora tice takodje si full u pravu,nemam dilemu oko toga,auto nepopravlja zvucan poznat servis vec posten dobar majstor i zato cu ja uvek popravljati dokle god covek moze i ume tamo gde nema ubadanja prsta u moje oko.
sto se tice mladjanog oltajmera to je kupovina zbog mog srca,mene neinteresuju te kategorije,dali je sve 100%izvorno iz fabrike i dali je apsolutno ceo auto sa full fabrickim srafom od pocetka do kraja.greje me opste stanje,ravan kao lenjir,realno niska kilometraza,ocuvanost je takva da nemam sta ja tu mnogo da radim i osvezavam.to zna i vlasnih.on ga voli a i netreba mu vise,ja volim i zelim i treba mi,sve je reseno sem njegove krajnje odluke dali ce se razici sa njim ili ne. Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 10:59

Ajde Bokiiiii

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 11:00

U princupu smo se slozili da "top stanje" ima i top cenu,pa bilo to napolju,kod nas ili bilo gde......

A sto se tice "mladjanog oldija".....opet da ponovim - navijam iz sve snage za tebe,to nema zbora.......nego si me malo sad zbunio sa stanjem.Ocekivao sam pricu od koje zastaje dah,a stanje neko kao sto rekoh Slika .......Ne sumnjam u tvoje kvalitete,ali moze da bude ravan ko lenjir i sa 5 kila gita na sebi ......ali da ne tupim.....ako je tebi lep i dobar,svakako se radujem uz tebe.....

Ubi me neizvesnost Slika .......sapni neki detalj Slika ......jel kao ninsakijev ili kao Kd-ov........koja je karoserija 3,4,5 vrata Slika

Ne mogu da verujem da ne znam Slika Slika za 900 OG "vredanog paznje"

Gost

Postod Gost » 12 Maj 2012, 16:29

Ma ja cekam tazz-ov komentar na uvoz,kola,cene,majstore,ponudu i sve ovde gore pomenuto kod nas ali on nas nej..e.....
A voleo bi da cujem jos necije misljenje s obzirom da nas ima 50 i kusur ovde............ Slika
Poslednji put menjao 1 dana Gost, izmenjena 12 puta

Gost

Postod Gost » 12 Maj 2012, 16:35

AERO,daleko je on od mnogih koje jesi i nisi naveo.nema gita i sl.
Auto je normalan i stanje je kako treba da izgleda ali nije bio na klocnama 20godina i cekao mene....
ja nisam rekao da cu da ga platim 10000e a nisam ni kolekcionar,samo sam rekao da jeste vredan paznje i divljenja za nas region,ali ni to nije vazno bitno je da mi se svidja i da ga hocu,i ako ga uzmem ide moj 900ng odmah u ruke mom drugu.
A OVAJ 900 OG da Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 16:38

Boki je napisao:A OVAJ 900 OG da Slika
Slika .............. Slika

Gost

Postod Gost » 12 Maj 2012, 16:41

neka ti CARLSSON posalje PP sliku

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 16:51

Slika Slika .........Caaaaaaarlssoneeeeeeeeeeeeeee Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 17:49

sta mene koji qratz... pominjete ... ja samo citam...

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 17:51

onaj... od perkele-a... ne da vredi onih 2800... negoooooo....
sitnice da se odrade i to je to... koliko znam kolega se bacio na sredjivanje.... sijalica i tih gluposti. I Mislim da se srecno voza pod klimom. I hit mu stoji 9-5!

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 19:58

Ma nije bila poenta u autu od perkele-a.......nego smo pricali o razlicitosti cena kod istog modela......pa tako spomenuli nasa dva uvazena clana uzimajuci njihove mezimce za primer.....

Samo nek se voze u sreci i veselju Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 20:59

pa cene su onako...
meni treba shes iljada... pa ko veli oglasim na 7000...
Pa spustim na shes i eto.... kao prodam i neko tamo srecan...

Slichno kao i sa stanovima... i sa svim sto se prodaje.

Meni treba ... pa prodajem za tu cifru.

Poenta. Napolju je cena oko 3000-5000 za ok primerak my 2001-2003... Tako je i kod nas.
Nema vise tolikih razlika u ceni.
Moje mishljenje, svako moze da sedne u auto, ode napolje, nadje shpeditera, odradi papire... doveze auto, carini i to je to.
Zato su pale cene..

A napolju je isto kriza, ljudi voze sve sto je OK, da nije lesh. Moj drugar koji radi sa autima, ima porucenih 20 auta, a ne moze da nadje nish OK, po chemu je postao poznat tipa kljuch u bravu i vozi...

Jednostavno i napolju je kriza, a pricha, je slichna i napolju kad je problem sa parama, bio je ODLICHAN 9-5 MY 2003, imam slike... Sa problematichnom turbinom i sa predjenih 130.000 Bordo, Crn enterijer... za 2400 evra pre godinu ipo dana... ali nisam bio dovoljno brz... posle dva sata je prodat.

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 21:17

TAZZ je napisao: ODLICHAN 9-5 MY 2003, imam slike....
Ne vide se Slika .....aj ponovo ih postavi Slika ... Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 21:28

A druze pre godinu ipo!

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 21:34

Slika

Slika

Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 12 Maj 2012, 21:36

Bitno je... NAJBITNIJE imati kesh spreman!
I kad istrchi kombinacija, ne razmishljati mnogo... DELATI!

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 12 Maj 2012, 21:40

TAZZ je napisao:A druze pre godinu ipo!
Svako od nas ovde na forumu ima neko znanje,pred znanje ili ne znanje.......Posto ja spadam u ovu zadnju kategoriju,zamolio sam za slike da bih video kako izgleda 130.000km.....

Hvala na slikama......boja je Slika Slika Slika ....jos ako malo ovo - ono .....

Slika

Povratak na “OGLASI SAAB-OVA U SRBIJI”