Mene su nazivali fanatikom i ludakom sto sam u gepeku obavezno na put nosio sve od delova sto moze da crkne iznenada, cak i ako je sve dobro, sve to lepo spakovano u kutiji. :) Ali paljena zica, siroka lepljiva traka i vezice su nezamenljive za neke sitne gluposti. Ti si mene presisao definitivno. :DGRIPEN je napisao:@Vladimir
Ne moras biti baba Vanga. Zna se tacno sta kod kog modela najcesce strada. Od svega toga vidis sta mozes sam brzo da zamenis i onda to zguras u gepek, pa ako se desi problem a ti to imas, extra. Ako je nesto drugo, sta je tu je...
Ja imam kasetu, svecice, relej za svetla, pk kajs, apc ventil, senzor radilice, pa onda xenon sijalice, vakum creva, plinski filter, plinsku diznu, selne razne dosta alata... Cak sad imam i servo pumpu. Prosle godine je na 2 sek delovalo kao da je zastala i cudno zvucala, od tad radi normalno ali ja imam rezervnu u gepeku!
@Kd
Ne na more, stoji on u gepeku odavno! Mali delic koji kosta 800-1000din a moze da napravi problem, jer pocne da pusta vodu iz sistema, pritom zamena nije komplikovana. Svakom strada kasnije il pre... Meni je bio fabricki.
*drugaru se desi da mu pukne klinasti kais na putu-pasat je u pitanju,od ovih dvehiljade neko, nije imao zamenski. Liku padne na pamet da od vezica napravi kais, zategne i necete verovati to je radilo posao, stigao je do kuci. Da ne bude gora stvar, manijak je tako vozio jos dva dana po gradu.