KADA MOJE USI CUJU MUZIKU NA STRUJU
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Re: KADA MOJE USI CUJU MUZIKU NA STRUJU
I ja sam imao slican problem sa Astrom. Nije "radila" leva strana.Ja odmah poleteo da cupam kasetofon, skidam tapacir i posle sat vremena slucajno izvucem poteniciometar i Muntao cale po radiju i ugasio levu stranu
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
pa da...
sledeće pitanje: šta mi sve treba da bih imao cd changer?
sledeće pitanje: šta mi sve treba da bih imao cd changer?
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
ne znam zasto da se cimas i da bacas pare na njega. ima zvrcka sto se kaci na plejer pa ti flesku cita kao changer, to je po meni bolje jer mozes za 3min da nabacis 10gb muzike. ili jeftinija varijanta kupis kod kineza fm transmiter, meni radi ekstra a kostao tipa 300din ili tako nesto
moj saab je vrh...samo da proradi
- Astrotrain
pa neam pojma. momentalno imam onu kasetu na koju prikačim 3,5 jack običan i tako slušam, al me malo smara iskreno. možda bi mogao da smislim nešto...
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
ima da se kupi neka zvrcka ili kako vec, kaci se na mijesto fabrickog sanzera na plejeru samo sto umijesto diskova imas flesku. ako nemas repa(30-35e pitacu drugara on je sebi ugradio na stila) kupi fm transmiter koji cira usb i mmc i bog da te vidi. obje varijante su po meni bolje zbog kapaciteta mjesta koje zauzima. koliko bi trebalo diskova(audio disk ima kapacitet oko 80,90min)da zamijeni jednu flesku od 4gb(700mb oko 12h muzike)
moj saab je vrh...samo da proradi
- Astrotrain
kažem ti, imam na telefonu 32GB, nije u tome problem. problem je kvalitet zvuka. ti kineski transmiteri su užasni, drugar ima jedan.
uz podešavanje ekvilajzera, mnogo bolji kvalitet zvuka dobiješ ovom "kasetom" koja ima 3,5 jack.
uz podešavanje ekvilajzera, mnogo bolji kvalitet zvuka dobiješ ovom "kasetom" koja ima 3,5 jack.
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
A sto lupate glavu kad moze da se ugradi AUX ulaz...
[link_open=http://jurgar.wordpress.com/2008/07/10/ ... -audio-en/]KLIK[/link_open]
Pitajte Gripena, covek je zadovoljan kvalitetom zvuka.
[link_open=http://jurgar.wordpress.com/2008/07/10/ ... -audio-en/]KLIK[/link_open]
Pitajte Gripena, covek je zadovoljan kvalitetom zvuka.
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Jel zna neko mozda gde u Srbiji imaju da se kupe novi kvalitetni zvucnici-elipse 4x10´´ od 4Ohm-a?
Mislim se da ubacim u 900ku pozadi (oni su isli fabricki)
Mislim se da ubacim u 900ku pozadi (oni su isli fabricki)
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
To je malo zahebana dimenzija ....ovo za omazu nije problem.Pada mi na pamet jedino Tehnomanija u kojoj postoji neki malo ozbiljniji izbor pa pogledaj kod njih na sajtu sta nude.Ima jedna prodavnica u piramidi u 70tom s kojom ja imam lepo iskustvo,pa mozda da svrnes do njih ako moze da se poruci.....
Sobzirom da si trazio kvalitetne, ne usmeravam te na ove oglasivace poput kupinda itd,jel tamo zaluta tako nesto kao novo,ali je kvalitet upitan [link_open=http://www.kupindo.com/Car-Hifi/1044510 ... pse-4-x10-]KLIK[/link_open]
Sobzirom da si trazio kvalitetne, ne usmeravam te na ove oglasivace poput kupinda itd,jel tamo zaluta tako nesto kao novo,ali je kvalitet upitan [link_open=http://www.kupindo.com/Car-Hifi/1044510 ... pse-4-x10-]KLIK[/link_open]
- kd23se4
- Site Admin
Za porucivanje nije problem, posto imam jednu firmu u Novom Sadu (Audio Loop) preko koje sam do sada sve sto mi je trebalo nabavljao i to po izuzetno povoljnim cenama - a drze Infinity i JBL, tako da sve odlicne marke, ali ako ima negde da stoji na polici bilo bi jos lepse, pa reko, ako neko zna....
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
- boresky
- Pridružio se: 02 Jul 2014, 23:50
Evo bas veceras trazim po netu neke podatke u vezi muzike u SAAB 95 i kaze mi da imam Clarion hu s 4 jadna zvucnika,siromasni AS1 Popular sistem......
Za neki rodjenda sam dobio od kumashina Sony s usb portom koji svira zaista solidno a i imam Magnatovo pojacalo,ono,sve je to bilo u mojem Tipu koji je prodan.
Da je audio sistem bolji,nebih razmisljao o nekoj zamjeni ali mislim da cu se upustiti u neke zahvate.
Molim pomoc,treba li razvencavati postojeci original hu prilikom skidanja?
Dali ce drugi hu raditi ako ne razvencam stari i ako hoce,dali pokazuje gresku na SID-u?
Ocajan sam,cita samo originalne cd-ove,transmiter je zivo njesra jer svaka frekvencija ima nekakav pa i najmanji sum a osjetljiv sam na muziku u auti jer putujem cesto a kad putujem,oce da i cujem.
Znaci,aparaturu imam a sad se nadam da mi nece trebati TECH 2.......
Za neki rodjenda sam dobio od kumashina Sony s usb portom koji svira zaista solidno a i imam Magnatovo pojacalo,ono,sve je to bilo u mojem Tipu koji je prodan.
Da je audio sistem bolji,nebih razmisljao o nekoj zamjeni ali mislim da cu se upustiti u neke zahvate.
Molim pomoc,treba li razvencavati postojeci original hu prilikom skidanja?
Dali ce drugi hu raditi ako ne razvencam stari i ako hoce,dali pokazuje gresku na SID-u?
Ocajan sam,cita samo originalne cd-ove,transmiter je zivo njesra jer svaka frekvencija ima nekakav pa i najmanji sum a osjetljiv sam na muziku u auti jer putujem cesto a kad putujem,oce da i cujem.
Znaci,aparaturu imam a sad se nadam da mi nece trebati TECH 2.......
SAAB 9-5 Wagon / SAAB 900i OG
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Nadjes...
Ima...
AS2, sa pojacalom.
7 zvucnika...
Izvedes prikljucak za MP3 kao i neki sa foruma...
Uzivas kako kida...
Sent from my m2 note using Tapatalk
Ima...
AS2, sa pojacalom.
7 zvucnika...
Izvedes prikljucak za MP3 kao i neki sa foruma...
Uzivas kako kida...
Sent from my m2 note using Tapatalk
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- kd23se4
- Site Admin
Radice ti Sony, ne treba da razvencavas/zenis nista - to samo radis sa originalnim Saab radiom.
Jedino ti nece raditi komande za volanom, sem ako ne nadjes ebay-u ili sl. "prevodilac - interpretator" za signal za tvoj radio.........ne znam za Sony, za Kenwood je bilo
Jedino ti nece raditi komande za volanom, sem ako ne nadjes ebay-u ili sl. "prevodilac - interpretator" za signal za tvoj radio.........ne znam za Sony, za Kenwood je bilo
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- boresky
Ufff,dobro je onda.Predpostavljao sam da na komande za volanom mogu zaboraviti.Otic cu do svojeg elektronicara da dogovorimo spajanje iako mogu sam al ajd,da cujem njega.Prije prodaje,prosli vlasnik je izvadio nekog opakog Pioneera s displejom na kojem su komande radile,e sad,sta i kako i dali je taj klinac ostao,neznam..Hvala na informacijama!!!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
I neces imati info na sidu vezano za muziku kao sa fabrickim. Takodje gubis i tonove upozorenja, poput onog kad das kontakt
All systems go, ready for takeoff!
- boresky
Istrazujem bespuca Interneta i ludujem pomalo....Onaj famozni Steering Wheel Stalk Adapter je malo preskup da bi mi komande na volanu radile i dalje,gubitak zvukova upozorenja o obavijesti mi je nesto drag tako da stopiram pokretanje postupka.Ne odustajem od ideje ali neka priceka jos.
- Bagzi93
- Drug Član
Skoro mi zveknuo cd u kolima( fabricki onaj, valjda pionirov). Samo zaglavio disk. Otvarao sam ga ali da ga popravim nisam znao. Disk sam izvadio ali da uvuce disk nece vise. Sve mrtvo. Kad sam dovodio direktno struju na motoric on okrece. Danas mi ga gledao jedan poznanik koji to popravlja i rece da mi je neki zupcanik crkao. Mada mene buni sto ne reaguje kad se ubaci cd. Takodje mi ne radi aux in. Ranije mi je radio( nisam ga koristio ali sam preko tastera mogao da prebacim na radio ili na cd ili na aux). Sad mi je taj taster mrtav. Nzm da l je moguce da ima veze sa cd-om. Takodje me interesuje da l moze sa tech-om da se petlja po radiju posto mi drug rece da su njemu aux in otkljucali-otvorili tek sa dijagnostikom( fabricki radio na Pezou). Inace radio jos radi
[link_open=http://www.google.rs/search?q=saab+9-3+ ... =N#mhpiv=6]jedinica[/link_open]
[link_open=http://www.google.rs/search?q=saab+9-3+ ... =N#mhpiv=6]jedinica[/link_open]
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Hmmmm... Malo mi je bezveze to da ima AUX ulaz a da je zaključan, kod mene radi normalno... Ali, sve je moguće, imaš li gde da proveriš? Ili, kad je već otišao zupčanik, da zameniš taj panel i montiraš neki (Android) tablet?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
- Bagzi93
- Drug Član
Ranije je sve radilo a sad samo radio ali me nervuira sto nece aux in. Nadam se da je nesto pobrljavilo kad sam ga skidao ali definitivno taster ne prebacuje radio/aux/cd a prebacivao je dok nije crkao cd i dok ga nismo otvarali. Jedino logicno objasnjenje mi je da jedinica prepoznaje cd u nekom medju polozaju( ni gore ni dole) pa ne dozvoljava aux in. Probao sam i da skroz otkacim cd sa ploce ali i dalje nemam aux. Najverovatnije cu da kupim neku aftermarket multimediju ili ako naletim na razvencanu origunal saab jedinicu. Za sad slusam samo radio
- ahsirob
- Drug Član
Kod mene se automatski izvor zvuka prebacuje na AUX kada god gurneš kablić u džek, bez obzira da li slušam u tom trenutku radio ili CD.
Ne znam šta bih tačno uradio na tvom mestu... Viđao sam da su ljudi mnogo lepo montirali tablet uređaje umesto klasične multimedije... Redovno se ažuriraju mape, praviš plejliste za muziku, možeš pustiti film... Ja bih težio tome... :)
Ne znam šta bih tačno uradio na tvom mestu... Viđao sam da su ljudi mnogo lepo montirali tablet uređaje umesto klasične multimedije... Redovno se ažuriraju mape, praviš plejliste za muziku, možeš pustiti film... Ja bih težio tome... :)
- Bagzi93
- Drug Član
Kod mene mrtvi kad gurnem kablic Tablet je jedna od opcija o kojoj razmisljam. U principu ja i nisam neki zaludjenik za muziku tako da ne patim sa te strane, nego me nervira sto ne radi :
- Bagzi93
- Drug Član
Danas sam primetio da mi upozorenje za pojas pisti samo jednom a do skoro je pistalo konstantno. Tako da mozda je nesto zabagovalo kad sam vadio muziku pa mi zbog toga nece AUX in. Definitivno cu ga oterati na tech kod nekog majstora pa mozda i bude nesto
- ahsirob
- Drug Član
Možda... Možda... Skineš klemu sa akumulatora na tipa 5 minuta?
Ono, kad me nekonod rodbine pozove jer ne radi kompjuter prvo što kažem je ugasi pa upali... Rešava 90% problema ;)
Ono, kad me nekonod rodbine pozove jer ne radi kompjuter prvo što kažem je ugasi pa upali... Rešava 90% problema ;)
- VladimirS
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Mar 2014, 13:01
Koje su dimenzije zvučnika u tabli i onih zadnjih, za 9-3og? Nešto me zasvrbelo da ih zamenim, zadnji levi je produvao, pa da vidim koliko bi to koštalo.