pre desetak dana sam bio u agoniji, sta sad raditi, dok sam sada pun utisaka i neizrecive zahvalnosti (ali bez preterivanja)
GRIPEN-u , profesionalcima iz
Gazela komerca i svima vama koji ste savetima uvek bili tu

.Za samo par dana od trenutka kad me je posavetovao Gripen i osnovnih podataka koji su poslati Gazeli komerc,na moju adresu stigli su delovi upravo oni koji odgovaraju mom modelu.S obzirom da clanska kartica (clanarina je zaista mala za ono sto mozete da dobijete za uzvrat) omogucava odlicnih 18% popusta sto vec znate,ali 24% je i vise nego fenomenalno za jedan ovakav kvar. gore imate ponudjene cene a kod mene je konacno bilo ovako:
zamajac GM (luk) 25 953,00
set kvacila (luk) 17 287,00
cilindar kvacila 14 331,00
semering radilice 1 115,00
rad i dolivanje kocionog ulja i silikon 6 500,00
drugi semering nije menjan niti ulje u menjacu jer je majstor rekao da je odlicno (crveno i gotovo providno,nezaprljano)
sad se treba navici jer papucica "hvata nisko",pali bez potresa i udara,promena brzina je tecnija,vozim normalno pa i 160 ako treba zaobici neki spori model nemacke trojke
objektivno utegnutiji I tvrdji jer mi je papucica bila meksa pre
subjektivno jedino sto cujem kada radi u leru I kad dizem nogu sa kvacila,u onom delu gde bi, kad bi bio u prvoj krenuo,cujem “zz” svaki put kad pritisnem I ponovo podignem nogu sa kvacila ,naravno otvorenih vrata znaci od spolja,unutra se to ne cuje i ujutro kad je hladan oce da malo zatrese ali to su mozda nosaci ili sta vec ali paljenje hladan ili vruc motor sad je druga prica (i da ne komplikujem mnogo...)
na kraju,izuzetno sam zadovoljan uradjenim i brzinom kojim je problem resen
jos jednom