Moram ja da ga rastavim bar malo :D

Vise razloga za ovo...
Hladnjak je busan, isti je kao na Saab 99 ne odgovara od 900, tako da ili drugi ili varenje... Ispod hladnjaka tj na sam hladnjak je usrafljen motor za brisace koji je bio u kvaru...
Ovako izgleda motor brisaca, sada je u funkciji, jos da mu poradimo na estetici :)

Ventilator nije mogao da okrece, kacio je na jednom mestu, plastika se izvitoperila na nosacu ventilatora i malo iskidana...Nasao drugu plastiku celu samo prepakovati propeler i motor ...
Ovaj je bio na njemu

A ovaj ce biti donor

Prednja maska nije dobro upakovana i fale srafovi, kao i na veznom limu koji se drzao na dva srafa umesto na sest...
Takodje ovo nasao da se zameni, kao neki senzor sa sajlom koji regulise klapnu koja propusta topao ili hladan vazduh ka karburatoru, od cega u neku ruku zavise preformanse i potrosnja...

Ovako landara sadasnji ... :) Sto bi rekao drugar, kada je video snimak, kao mali u velikoj hahahahahaha
Ima dosta prostora i verovatno remeti ocitavanja i funkciju istog...
https://youtu.be/zWM2WdK74qk
Zamenjena i zadnja leva stopka, napukla je na dva mesta...
Nasao dobru dasku za gepek, pepeljaru za goste pozadi...
Sad se bacam u razmisljanje da li da stavim niklovane spoljne brave na vratima, posto ih imam, probacemo...
Menjac me i dalje muci, tj nisam jos zadovoljan sa gadjanjem brzina, tako da cu verovatno u nekoj od sledecih akcija staviti kompletnu drugu sipku, jer koliko me oci ne varaju guma na sipki je losija...
Послато са Lenovo A606