Pade mi na pamet ova pomalo tuzna tema...
Nedavno je preminuo ZORAN PROTIĆ (1955-2015) clan nase FB grupe , a i clan naseg foruma pod nikom "trollhattan", preminuo je u svojoj 60 godini iznenada i u snu.
Posto sam ga licno poznavao i cuo se sa njim telefonom relativno cesto, preko PP na FB gde je bio dosta aktivan, mogu samo da kazem da je bio dobar i posten covek, bar prema meni i zbog toga je zasluzio respekt sa moje strane, na forum nije dolazio iz nekih svojih razloga, ali zato je na FB ostavio traga u nasoj grupi...
Covek koji je voleo tajmere pre svega, za kojeg je 900 OG bio zadni pravi Saab, a njegov 900OG je zavrsio kod naseg clana Kizazox [link_open=viewtopic.php?f=96&t=1049]Evo u njegovoj temi malo opsirnije[/link_open] ovde samo jedna slika
Pored 900OG u posedu je imao dva Saab-a 99GL
Ovu je poceo da sredjuje...
Takodje i dva 96 V4
jednu je sredio skroz
A druga je zavrsila kod mene
i jos dosta drugih automobila uglavnom tajmera, koji su cekali da dodje njihov red za sredjivanje...
Ovim slikama nisam hteo da prikazem koje je i koliko Saabova imao, nego da potvrdim onaj nas "Hrcak model" u smislu ekstremnosti kad je u pitanju ta istinska ekstremna ljubav prema Saabovima i uopsteno tajmerima.
Ovaj covek je pokazao veliko znanje u toj sferi, dokazao da ljubav i znanje nemaju granice, mislim da je zasluzio da ga se secamo i pokazemo nasim buducim generacijama, sta je radila i kakva je bila nasa stara garda.
Neka mu je večna slava!
Nadam se da ce jos neko da podeli neke slike i secanje na ljubitelje i postovaoce Saabova, ja licno sam se naslusao npr mnogo prica o pokojnom Darku, a mislim da vecina ljudi ne zna ni ko je on bio...Ako neko ima neke slike i pricu, anegdotu, moze da napise ili mi dostavi.Cisto nesto, da ih se secamo.
SECANJE NA SVE KOJI VISE NISU MEDJU NAMA
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
SECANJE NA SVE KOJI VISE NISU MEDJU NAMA
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Re: SECANJE NA SVE KOJI VISE NISU MEDJU NAMA
Uf...
Nek mu je vecna slava!
Sent from my m2 note using Tapatalk
Nek mu je vecna slava!
Sent from my m2 note using Tapatalk
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Neka mu je vecna slava!
All systems go, ready for takeoff!
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Neka mu je vecna slava, bio je Prota dobar covek i pravi ljubitelj automobila.
Pored Saab-a koji mu je bio najomiljeniji, imao je Fiat 850 Kupe, Opel, Jeep, Ficka...neki su bili sredjeni neki cekali sredjivanje, neki polu zavrseni, steta sto nije doziveo da uziva jos malo u njima.
Pored Saab-a koji mu je bio najomiljeniji, imao je Fiat 850 Kupe, Opel, Jeep, Ficka...neki su bili sredjeni neki cekali sredjivanje, neki polu zavrseni, steta sto nije doziveo da uziva jos malo u njima.
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Nisam uspeo da ispunim obecanje, da ga provozam u 96 kad je sredim, ali koliko znam ima sina koji je krenuo njegovim stopama, pa se nadam da cu bar delimicno ispuniti njegovu i moju zelju...
Послато са Lenovo A606
Послато са Lenovo A606
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00