saab 9000 cs lezaj tocka
- Turbo_limaR
- Pridružio se: 10 Sep 2015, 10:37
saab 9000 cs lezaj tocka
Cao momci , nadam se da nisam promasio rubriku posto je vise potraga za delom nego problem, naime poteban mi je lezajprednjeglevog tocka za saab 9000 , e sad , da li vredi uzimati polovni , i da li neko ima , ili da jednostavno pljunem 7000 za nov . hvala
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: saab 9000 cs lezaj tocka
Nov je najbolje...
Molim te da procitas pravilnik foruma, ako kupujes delove itd stavljas na predvidjeno mesto u oglase.
Savet uvek, ali ako kupujes ili prodajes u oglase, da bi stavio oglas moras da imas preko 50 postova na nasem forumu ili da budes clan kluba, clanovi kluba nisu ograniceni.
To je tako odredjeno i treba da se postuje, a zasto, zato da se poveca aktivnost na forumu i kristalise situacija sa ljudima koji dolaze i pisu samo kad im nesto treba i ljudi kojima je stalo do ovog mesta i Medjusobno se pomazu, a ne da prica ide u jednom smeru...
Bilo bi lepo da nam predstavis svoj automobil u temi predvidjenoj za to, potkrepis nekom slicicom i da tu kuckamo o njemu...
Hvala na razumevanju.Pozdrav.
Послато са Lenovo A606
Molim te da procitas pravilnik foruma, ako kupujes delove itd stavljas na predvidjeno mesto u oglase.
Savet uvek, ali ako kupujes ili prodajes u oglase, da bi stavio oglas moras da imas preko 50 postova na nasem forumu ili da budes clan kluba, clanovi kluba nisu ograniceni.
To je tako odredjeno i treba da se postuje, a zasto, zato da se poveca aktivnost na forumu i kristalise situacija sa ljudima koji dolaze i pisu samo kad im nesto treba i ljudi kojima je stalo do ovog mesta i Medjusobno se pomazu, a ne da prica ide u jednom smeru...
Bilo bi lepo da nam predstavis svoj automobil u temi predvidjenoj za to, potkrepis nekom slicicom i da tu kuckamo o njemu...
Hvala na razumevanju.Pozdrav.
Послато са Lenovo A606
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Turbo_limaR
nadam se da nije problem da sada postavim pitanje ...
Naime , da li je neko pokusavao da iz glavcine izbije lezaj i promeni samo njega , i dalje ga nisam skinuo , tako da i nemam najbolju predstavu kako stvarno izgleda taj sklop i da li je tako nesto moguce , pa pitam da znam da li uopste da se mlatim sa tako necim ili jednostavno uzmem nov lezaj ....
Naime , da li je neko pokusavao da iz glavcine izbije lezaj i promeni samo njega , i dalje ga nisam skinuo , tako da i nemam najbolju predstavu kako stvarno izgleda taj sklop i da li je tako nesto moguce , pa pitam da znam da li uopste da se mlatim sa tako necim ili jednostavno uzmem nov lezaj ....
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Naravno, pitanje, savet uvek... ;)
Ja sam menjao ali uglavnom komplet sa glavcinom,, ako nadjes polovnu da valja to ti je najjednostavnije, a u svakom slucaju je bolje nov lezaj, stim da mora da se zagreva, presa itd...
Послато са Lenovo A606
Ja sam menjao ali uglavnom komplet sa glavcinom,, ako nadjes polovnu da valja to ti je najjednostavnije, a u svakom slucaju je bolje nov lezaj, stim da mora da se zagreva, presa itd...
Послато са Lenovo A606
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Turbo_limaR
znaci izvodljiva je varijanta promene samo lezaja iz glavcine . Nije frka sa presa i brener , ako mi ta ekskurzija ustedi 50-tak ili 100e , svakako se isplati
e da ,kad smo vec kod budzenja , imas li iskustva sa nosacima menjaca golfa trojke koji su upasovani kao donji nosaci na saab-u .
e da ,kad smo vec kod budzenja , imas li iskustva sa nosacima menjaca golfa trojke koji su upasovani kao donji nosaci na saab-u .
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Nemam i prvi put cujem za tako nesto
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
znam da od omege od trapa ide na gornje nosace...odnosno kosku....Lezaj levi imam sa glavcinom u dobrom stanju,kao i celog 9000 CS Turbo B202 za delove
- Turbo_limaR
Nije frka da mi kazes cenu lezaja ?
Te caure sam menjao posto su i one bile propale , izbio na presu i ubacio nove , nasao sam po tolerance dati , cini mi se , kompatabilnost i deo kao takav kupio e sad za sta su konkretno poima nemam , a ovo sto se tice golfa , licilo mi je da moze pa sam pokusao i uspeo , i za sada funkcionise ok , samo sto su uuu, odnosu na original nosace , ovi prepravljeni vislji za mozda 5mm ....
Te caure sam menjao posto su i one bile propale , izbio na presu i ubacio nove , nasao sam po tolerance dati , cini mi se , kompatabilnost i deo kao takav kupio e sad za sta su konkretno poima nemam , a ovo sto se tice golfa , licilo mi je da moze pa sam pokusao i uspeo , i za sada funkcionise ok , samo sto su uuu, odnosu na original nosace , ovi prepravljeni vislji za mozda 5mm ....
- san_šabacisko
- Drug Član
- Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00
možeš ležaj i bez grejanja da izbiješ i da ubaciš drugi samo je pitanje da li imaš vremena, alata i volje da to radiš. bitno je samo da ne udaraš po košuljici suprotnoj od one koja se nabija u svoje ležište.
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.
- Turbo_limaR
Kapiram da mi je bolja varijanta da dam 30-40e za koyo lezaj ili nesto u toj klasi nego uste te pare za kineza , a da uzimam fag i pljunem 150e mi se nesto i ne isplati ... E sad na kontu prilozenog cu se potruditi da nadjem i vremena i volje
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
imas poruku u inboxu