Paaa, sveeeee

kistu70 je napisao:Ljudi, da li je ok da se na skupu pojavi neko ko nije vlasnik Saab-a (ali namerava u najkracem roku da postane), i da vas malo "davi" o vasim vozilima i iskustvima?
Ja sam sekretar i sekretarica i rostilj majstor :D Moze, samo ces sacekati karticu 7-10 dana, saljem na adresu ili licno, kako god odgovara...simpson h je napisao:A hoce li sutra raditi sekretarijat za clanstvo, mislim ja bih da postanem zvanicno clan kluba bez odlaska u banku i uplate na racun...Ovako lepo kesh na ruke i milina.
Jel uracunata pljeskavica u clanarinuSlavisacs je napisao:Ja sam sekretar i sekretarica i rostilj majstor :D Moze, samo ces sacekati karticu 7-10 dana, saljem na adresu ili licno, kako god odgovara...simpson h je napisao:A hoce li sutra raditi sekretarijat za clanstvo, mislim ja bih da postanem zvanicno clan kluba bez odlaska u banku i uplate na racun...Ovako lepo kesh na ruke i milina.
Послато са Lenovo A606
Brilliant, my dear Watson.Slavisacs je napisao:Imam ideju, ali sam nazalost ogranicen sa vremenom i prostorom, a i mislim da se za ovaj skup nemere stici...
Naime, ideja je sledeca...Da se naprave diplome i pehar...Glasaju svi prisutni na skupu u ceduljice u kutiju, biramo najlepsi auto po modelima i za svaki najlepsi dodeljujemo diplome...A ujedno biramo i najlepsi auto na skupu nevezano za model i on dobija diplomu i pehar...Sta mislite o tome?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju