Ulje za motor
- Sloba
- Pridružio se: 25 Sep 2015, 19:15
Ulje za motor
Pozdrav Saabovci!!Treba da zamenim ulje u motoru na Saabu 9000i,110kw...interesuje me da li da sipam polusintetiku ili mineralno??Hvala..
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Re: Ulje za motor
Pozz kralju, prvo da ispostujes ti nas kako bi mi ispostovali tebe?Predstavi nam se u temi predvidjenoj za to
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
10W40 je ok za taj motor, znaci polusintetiku
E sad , ja sam nakon odredjenog vremena imao problema sa check engine i padanje u safe mode kada pocnem malo da forsiram masinu,
pa sam sledecu zamenu sipao 5w40 i resio problem.Sipanjem 5W moze da se pojavi troskarenje ulja, sve zavisi u kakvom je stanju motor
Koje je auto godiste? Kakav je motor?
Mozes da nam ga predstavis [link_open=viewforum.php?f=96]OVDE KLIK[/link_open], tamo nam opises sve sto se tice njega, a moze i neka
E sad , ja sam nakon odredjenog vremena imao problema sa check engine i padanje u safe mode kada pocnem malo da forsiram masinu,
pa sam sledecu zamenu sipao 5w40 i resio problem.Sipanjem 5W moze da se pojavi troskarenje ulja, sve zavisi u kakvom je stanju motor
Koje je auto godiste? Kakav je motor?
Mozes da nam ga predstavis [link_open=viewforum.php?f=96]OVDE KLIK[/link_open], tamo nam opises sve sto se tice njega, a moze i neka
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Sloba
Skoro sam ga uzeo pre par meseci,a slabo znam o njemu...pise u saobracajnoj 92,110kw,obican nije turbo...
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Imao isto godiste 9000CD 108kw 2.3i motor, imas ga u ovoj temi [link_open=viewtopic.php?f=96&t=408]KLIK[/link_open]
Najbolje bi bilo da otvoris svoju temu, tamo nam predstavis malo auto i pitas sve sto te zanima, posto tek kreces da upoznajes auto, predpostavljam da ce biti dosta pitanja i nedoumica
Najbolje bi bilo da otvoris svoju temu, tamo nam predstavis malo auto i pitas sve sto te zanima, posto tek kreces da upoznajes auto, predpostavljam da ce biti dosta pitanja i nedoumica
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Sloba
Otvorio sam samo izgleda me slike zezaju ne mogu da ih ubacim,iskopirao sam neke linkove,ne znam jel vidljivo...u dosta je dobrom stanju i sve mi funkcionise tako da nemam mnogo pitanja