Evo ovako, danas nisam radio pa sam se ceo dan zezao oko auta, oprao ga malo ga vozikao po kraju bez tablica i imam vec neke utiske pa da krenem redom...
Za novac koji sam ga platio nisam ocekivao perfektan auto tako da problema i problemcica ima ali cu ih vremenom sve otkloniti nadam se. Sto se tice kilometraze nasao sam podatak u carinskim papirima da je na carinjenju imala 260.000 sto znaci da je to maksimum sto je mogla preci, ne verujem da sam imao srece da su je podizali zbog carine.

Inace to i nije tako strasna kilometraza koliko sam ocekivao da mozda ima.
Kratko svetlo nije radilo to sam resio ali farovi bacaju dosta nisko, na prekidac kad stavim na najvise oni su i dalje jako niski, dali je to problem nastelovati???
Primetio sam da mu kaplje ulje od negde i to me izludjuje...
Lezaj jedan se cuje i to me bogami nervira...
Nekoliko sijalica u instrument tabli ne radi i to me takodje jako nervira ako neko moze da odgovori da li je to ogroman posao ili ima neka precica za njihovo menjanje.
Svetlo gepeka takodje ne svetli a nije do sijalice a nigde nisam video nikakav prekidac, ako moze neka pomoc sta da pogledam.
Na board computeru mi pokazuje gresku fill coolant fluid, antifriz je ok i ima ga dovoljno.
I sad sta me najvise brine to je podatak da je potrosnja 16.7lit?!????

Jeste da sam ga palio, napravim krug oko ulice pa gasio, i tako desetak puta, svo vreme klima ali sto je puno puno je, videcemo kad izadjem na otvoreno kakva je situacija!
Na carinskoj deklaraciji mi pise broj motora:korozija, tako da ce me ta zajebancija kostati 50e ujutro idem da izvadim uput za pus motora. Jel moze neko da mi kaze gde se njemu nalazi broj motora?
Zanima me jos koje ulje da sipam u motor i koliko litara ide, isto to me zanima i za automatski menjac.
E sad lepse stvari, u voznji zaista deluje extra, menjac radi kao sat, udobnost je na visokom nivou, i u sustini sam zadovoljan kupovinom, turbina mi deluje odlicno lepo ide auto na najvisim obrtajima se cuje tek tek da zvizdi sto je normalno nadam se.
Nadam se da vas nisam udavio i da cete mi odgovoriti na pitanja koja sam postavio a ja cu evo postaviti i koju sliku.