kd23se4 je napisao:san_šabacisko je napisao:stalker je napisao: pa da, samo da se razbude ostali morali su i oni sipati nešto, nije samo za moj to ulje.
ne bi bilo zanimljivo kad bi čovek baš sve znao
Liqui Moly Zentralhidraulik
stigao
kd23se4 je napisao:san_šabacisko je napisao:stalker je napisao: pa da, samo da se razbude ostali morali su i oni sipati nešto, nije samo za moj to ulje.
ne bi bilo zanimljivo kad bi čovek baš sve znao
Liqui Moly Zentralhidraulik
Jedino ako je automatik, ako je manuelni ide sigurno drugo ulje.san_šabacisko je napisao:išao sam da tražim ulje za menjač. kaže mi jedan prodavac da je Dexron II i II D. da li je to tačno?
progutao sam jednu reč, hteo sam reći: kaže da je ISTO II i II D. da li je to isto?san_šabacisko je napisao:išao sam da tražim ulje za menjač. kaže mi jedan prodavac da je Dexron II i II D. da li je to tačno?
Ja napisah gore "ako je" a San ne zivu siluKolja je napisao:Njemu je matik KD,dextron II
stalker je napisao:Izvinjavam se što nisam ranije, ali nikad nije kasno!
Zahvaljujem na počajnom članstvu!! Kartica je stigla pre nedelju dana. Jako lep gest pažnje. Hvala !!
vidim ovo u prospektu ('89.god), II bez D. sad sam zbunjen znam da je D noviji standard i sipao bih to jer sam i našao na jednom mestu gde mogu da kupim ali me muči sad što Kolja kaže da je menjač osetljiv mnogo na III, možda malo i na II D pa nije smeo to da sipa nego IIstalker je napisao:
3) u menjač? (automatik je da podsetim)
Bilo koje Dexron II-D. U to vreme nije ni bilo drugih opcija, a ovo ti je i najjeftinije (može i Dexron IIIG ili F ali samo više para a slaba vajda). Proizvođač je manje bitan. Treba da je renomiran i da je ulje originalno.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta