lepo sam sebi izbaksuzirao onom salom
Pre nedelju dana nadjoh se u Sloveniji. I bas kada sam krenuo natrag pojavio mi se beli dim na auspuhu uz podignutu temperaturu motora.tako idem ..dolivam vodu i vozim ga .. nerviram se ...nazad haos.. Stigli smo do Slavoskog Broda . Tu sam morao konacno da stanem .. Uzeli telefon od nekog lika sa benz punpe. Slep se stvorio u roku od pola sata dovezo nas sa kolima do kuce 200 km za 350 e od 10 h nocu do 01 h nocu.
Mislim cisto da ispricam, ukoliko imate neku dilemu da menjate dihtung glave menjajte ga sto pre. Ja sam imao naznaka a ce se desit nesto slicno samo nisam imao pojma da ce da eskalira za ovako kratko veme. Do pre riknjavanja mogao sam opusteno da idem 150 .
Inace bas sam bio odlepio , zena popizdela jedno dete spavalo drugo se istraumiralo.
evo gledamo novo vozilo jer nam saab nedeluje vise pouzdano.
cuo se sa majstorom , mozda je samo glava a mozda i nesto dalje, dvoumim se da ga sredjujem jer i ako sredim motor tu su druge stvari limarija, turbina i ostale sitnice,, a mozda i menjac zvekne jer mu je vreme
sve u svemu smorio sam se ko vo jer mi izgleda negine neko plasticno mediokritetsko sranje