onda dalje, pošto nisam nabavio i drugi original, a jedan hidraulični od 900 što je bio na njemu je ispravan, uporedio sam ih da vidim da li može on da se upotrebi kad ga već imam i fabrički je običan gumeni a ovaj je hidraulični
prva razlika je u visini, od oslonca dole do oslonca gore
da bih to bolje uporedio izrezao sam šablon od kartona po original nosaču i navukao na onaj drugi. vidi se da će moći da se prilagodi. od pločevine iste debljine kao nosač sam izrezao deo koji fali i navario na nosač
površina gde se naslanja glava malog šrafa koji drži ovaj okvir je uzdignuta i onda mu glava ne viri a ja sam to napravio ravno. zato sam morao da skinem nosač i promenim šraf, umesto mašinske glave konusna i napravim konus na ležištu
hvala
to je sa donje strane, od gore je prošao var svuda mada nije loše ni dole da bude popunjeno ali nisam mogao više kad se guzim na pola metra oko stola
kontrolisaću ja to sve redovno pa ako počne da popušta skinuću opet pa polako
šraf u prvom planu je jedan od nosećih kompresora, neko ga je udarao da odvrne i tako ga vratio na auto valjda ih mrzelo da traže drugi jer nije stand.mašinska glava nego konus
crni do njega je nov koji sam kupio umesto tog. nije torex nego imbus ali bar je nov, 10.9 i neće se oštetiti lako
kolektor je imao dubok trag od četkica pa sam ga obradio, bliži kraj u futer bušilice a dalji na drveni sto. nije baš pravilno ali uspelo je i nema posledica
regler jedva da su virile četkice i sve unutra puno ulja bilo, a ja se čudio što treperi svetlo u kabini na leru.
izvadio sam stare četkice, ubacio nove, zalemio žice i sad može da radi