pazi ne da nisu ista klasa vec su potpuno drugacije namene automobili... forester bar ovaj prve generacije SF izgleda kao kanta sto se tice kvaliteta izrade unutra(nista ne cvrci i ne lupa ali je plastika na dodir bzv,vrata lagana, enterijer dosadan), zvucna izolacija bzv buka je prevelika u odnosu na 9-5(iako zbog bokser motora nemas osecaj da motor radi, nema apsolutno nikakvih vibracija ni na jednom delu automobila, prosto neverovatno koliko je ta konstrukcija motora savrsena sto se tice vibracija i tezista automobila ali i skupa za izradu i servisiranje zato osim subaru-a i porsea danas maltene niko ne koristi), performansi(bar ovaj moj najprostiji 2.0 H4 atmosferski od 125 magaraca i ako ga ne drzis u pravoj brzini fali snaga, turbo modeli idu brutalno narocito osecaj 0-100 cak i onaj slabiji od 177hp, jaci oko 250 i 280 nema u evropi tj bio je samo RHD..) i sl...ali sto se tice pouzdanosti i kvaliteta samih mehanickih delova je neprikosnoven i zaista malo koji jos japanski proizvodjac koji je ceo do poslednjeg srafa i plastike made in japan! presao sam 40.000km...terao i gde treba i gde ne treba, gazio,opterecivao auto mnogo puta..i apsolutno nista osim potrosnih stvari nisam zamenio..prezadovoljan sam.. jednostavno auto sa kojim mogu da sednem i da nista ne razmisljam na koliko god dugacak put krenem. imam problem jedino na autoputu gde na 120km/h se vrti na 3300-3400 obrtaja zbog kratkog stepena prenosa...ali takav je auto..potrosnja je ok 10l plina magistrala, autoput 100-120km/h oko 12-13l... grad 12l normalne voznje bez davljenja.. pogon je savrsen, auto zbog bokser motora ima nisko teziste i uopste nemas osecaj da vozis SUV, upravljiv je.. da sada kupujem auto za svoje potrebe uzeo bih outback ili XC70, definitivno ta klasa auta mi najvise odgovara, kakvu su nam putevi to je pravi auto.. jedina mana kod oba je sto nema ispod 2000cc nista.. taj forester sto si ti video je novija verzija atmo motora sa 16V i 150 konja koja mislim da nema klasicne kablove kao ova moja vec ima bobine direktno na svecicama kao svi moderni automobili i na tom motoru mora flash lube jer ima keramicke siceve ventila dok ovaj 8v od 125 konja ne mora.. oko elektronike i mehanike generalno kod subaru-a nema sta da brines...cene polovnih jesu jake ali tako je svuda u svetu, to je najcenjeniji japanski brend kao polovan auto...dobar subaru za male pare nema! jedino ako nekom gori da ga proda i ako je neki 3.0 koji niko nece da kupi a koji je najsavrseniji klipni motor po konstrukciji H6.. postoje i verzije sa promenjivom visinom vozila ali su retke bar kod nas na oglasima.
e da..forester SF pa cak i SG(2002(3)-2009) je dobrim delom prepakovana impreza po platformi,resenjima.. tek ovaj noviji od 2009 ima svoju platformu i vecinu drugacijih delova koje deli sa outback-legacy.. cisto da znas zbog velicine, udobnosti, sirine vozila....
tribeca je rupa bez dna sto se tice potrosnje i odrzavanja..

i definitivno je auto koji samo na USA trzistu moze da prodje..
justy je vecina generacija prepakovani suzuki i nije pravi subaru, nema boxer motor..nije made in japan u vecini modela kroz generacije..
legacy je auto koji bi mogao da se poredi sa 9-3 i 9-5.. ali je redak i motori su bzv.. 2.0 137hp(mladji brat po elektronici tog novijeg 150hp) koji je slab za tu karoseriju, preslab obizorm na tezinu legacy i pogona, 2.5 165 koji je onako taman(mada bilo koji saab 2.0T je upotrebliviji zbog momenta) i 3.0 koji je vrh i vuce super ali registracija i potrosnja cine svoje.. 2.5T je motor iz WRX impreze(ili jedne od verzija WRX STI za evropu) i jako je redak u legacy u evropi...to su uglavnom takozvane GT verzije koje su nenormalno skupe kao polovne.. postoji i verzija B4 sa 2.0 twin turbo boxer motorom i 280hp(ogranicena japanskim zakonom) koja se pravi zamo za JDM trziste(desni volan i cak nije ni za englesku uvozena, jednostavno auto totalna egzotika na ovim prostorima) i koja ima neverovatno kratke stepene prenosa i jeziva ubrzanja ali top speed nesto smesan...
sad ce slavisa da me ubije za off

a onda ce vecina da me proglasi za izdajnika i ratnog zlocinca jer si ti drugi clan posle AERA koji je pitao za subaru
summa sumarum... osecaj turba odnosno moment i upotrebljivost 2.0 motora(sto se tice potrosnje i registracije) ces pre dobiti u saab-u za manje para,zatim kvalitet enterijera(kod 9-5 npr) i opremu,a takodje imas vise zamenskih delova... ako ti treba 4x4 to je druga prica.
ps...i dalje tvrdim da je 9-5 mnogo bolji auto od 9-3 po svim aspektima osim tog famoznog oil sludge-a i spoljasnjeg izgleda(mada je to subjektivno)
iako toliko pljujem taj 9-3 drugi saab koji bi najradije voleo da imam posle 9-5 troll R je ovaj sa slike 9-3 SS kabrio aero zute boje...toliko brutalno mi izgleda kad vidim da prosto zaboravim na kvalitet enterijera i kako bi milenko rekao opel motor

Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!