SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod GRIPEN » 06 Feb 2015, 21:29

Malo, malo, pa ista prica...

:popc:

p.s.
Jebes auto kom je registaracija ispod 50k :pl:
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 06 Feb 2015, 22:17

Da znas Grippy
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Korisnikov avatar
MAD SERB
Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
Kontakt:

Postod MAD SERB » 06 Feb 2015, 23:05

Ja za moj platio 28300 pre mesec dana... jel to znaci da jos uvek vozim pracku ? :dash: :kuuku: :secret: :lp:
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! :sb2:
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba :dev:
powered by Nordic performance :secret: :vrm:

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član
Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00

Postod nordic » 07 Feb 2015, 00:11

kupi volvo 2.5T i iznenadices se registracijom :mrgreen: :smesko:
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 07 Feb 2015, 00:36

Zato i vozim 1.8t i iznenadjenja nema, da je normalna zemlja vozio bi 300c sa hemijem ili nesto slicno ovako kriza nema se pa mora pracka da se kotrlja ...
powered by Nordic performance :secret: :vrm:

tiso
Drug Član
Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00

Postod tiso » 08 Feb 2015, 01:48

[link_open=http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ab-9-3-20t]SAAB 93[/link_open]
neki nas? :lazy:

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 08 Feb 2015, 10:20

Mozda zna Petra...
Ja nemam pojma koji je.
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Korisnikov avatar
milosabs
Pridružio se: 13 Jan 2015, 16:50

Postod milosabs » 08 Feb 2015, 10:23

Bio sam da pogleda onog 9-3 ciji sam oglas kacio,estetski auto odlicno izgleda,hauba je mozda lose upasovan,enterijer savrsen.Pri paljenju motor se malo vise zagrcnuo,posuda za antifriz je prljava,vlasnik kaze da je neko greskom tu sipao ulje i to je ono sto budi sumnju.Pri svakoj intervenciji gde se motor otvara dolazi do ovog simptoma,idemo dalje sa potragom...

Kolja
Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00

Postod Kolja » 08 Feb 2015, 10:38

E o imas na PA 9-5 koju je uvezao moj prijatelj inace zakleti SAABista.
Teget boja,matik,plin odrzavan kod Svete.Auto bukvalno bez dinara ulaganja.Grejanje i hladjenje sedista u fullu.
Nije sad da ja hvalim ali ako neko hoce 9-5 bez tackice i ulaganja ovo je prava prilika

marko123
Drug Član
Pridružio se: 15 Maj 2014, 14:12

Postod marko123 » 08 Feb 2015, 13:41

Ja kada sam pre pola godine kupovao saab, trazio sam na forumu ali tada nije bilo ponuda, cak sam i zvao pojedine clanove telefonom...kupio van foruma i zadovoljan sam. Da sam u situaciji da sada kupujem prvo bih pogledao sada postojece i dobre ponude clanova, pozz

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član

Postod nordic » 08 Feb 2015, 13:41

"mali dodatak motor ima lanac sto znaci da je kvalitetniji" :smesko: :smesko: :smesko: :smesko: ovo pokazuje dovoljno o znanju i ozbiljnosti prodavca... znaci RB26DETT iz GT-R nije kvalitetan motor, kao ni velika vecina honda ili subaru motora :hkf:
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!

tiso
Drug Član
Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00

Postod tiso » 08 Feb 2015, 16:47

videh sinoc tu 9-5 iz Novog Pazara na oglasima...lepo deluje stvarno... al 2.3 u pi...m...!Jel nije on jaci sa potrosnjom od 2.0t? mada je matik :dash: ...ali sto kaze Tazz matik je mama! :lazy:

Kolja
Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00

Postod Kolja » 08 Feb 2015, 20:28

uzivo je jos lepsa

SAVKE
Drug Član
Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00

Re: Utvrdjivanje stvarne kilometraze na 93 1,9 tid

Postod SAVKE » 14 Feb 2015, 20:41

Eto mene ponovo, polako postajem izvestac sa nasih auto placeva na temu saab-a
Danas imao slobodan dan pa reko ajde da vidim onu 93- ku u Vrcinu i onaj 93 sporthatch 2008
Ovaj iz Vrcina ,sta znam ,nije krbulja ali.....Kilometri sigurno nisu ti ,unutra je dobar ,sa spoljne strane ima na par mesta sitna ostecenja .Prednji branik desna strana malo ispala ,dal je kucnut ili nesto prislonjeno pa malo ispalo nemam pojma.Ne dimi ,u Vrcinu asfalt sacuvaj boze ,oranica ,drzi se svedja ,ne tandrce nista , lepo vuce .
Motor prasnjav ,na par pozicija malo zamascen, predpostavka vise od 250kkm ,gume zimske ,dve prednje iste zadnje razlicite,za mesec dana potrebno letnje gume kupiti i felne .Nisam poneo lovu pa nisam mogao o ceni ali deluje mi da bi isla nesto dole,registrovan pre neki dan ,potreban prevod.
Ali zato onaj teget karavan :odl: NOV .Ima 168KKM na satu ali izgleda kao da ima 50.Nisam skoro video polovan auto star 6 g da tako izgleda.Spolja sve u liniji odakle god da ga gledas.Enterijer lele... greota da sednes nisam pitao koja oprema ne pise na pragu .Vidim nema temp ,tabla ,prekidaci rukohvati kao novo stvarno ocuvan auto.
Kad smo podigli haubu ,dekla motora, poklopac aku.i ostalo ni trun prasine a kamoli nesto drugo .Reg do marta, potrebna znaci reg , prevod i dve letnje gume posto dve ima
ne znam kakve .Cena , sramota da i nesto ponudim, novce nisam poneo pa da se ne brukam ali jako,jako dobar auto.
Jedino sto sam primetio da su i prednji i zadnji farovi malo zamagljeni i kad sam pustio radio zvuk ko iz tranzistora ,ne znam jel im je to neka mana ili se meni cini ili bas kod ovog nesto ne valja .

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član

Postod nordic » 14 Feb 2015, 21:41

ti si postao veciti kupac saab-a, sa stazom :smesko: :smesko: :rli:

SAVKE
Drug Član

Postod SAVKE » 14 Feb 2015, 21:53

Vala bas ,ali sta cu toliko sam se primio i sad po ceo dan mi saab ne ide iz glave.Mozda sam i malo dosadan ali oprostite .Kome god pomenem saaba svi kazu -jebote gde ti nadjes te marke to ne vozi niko - i onda ne vredi pricu siriti pa sam ovde bar miran :ppi:

Korisnikov avatar
milosabs
Pridružio se: 13 Jan 2015, 16:50

Postod milosabs » 16 Feb 2015, 22:59

Da li si gledao crnog 9-3 na Medaku,2009,takodje vredan paznje

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član

Postod nordic » 16 Feb 2015, 23:31

samo nemoj volvo ili subaru da kupis :smesko: :smesko: :smesko: posle toliko godina trazenja saab-a :D

SAVKE
Drug Član

Postod SAVKE » 17 Feb 2015, 00:52

E nORDIC pa ti imas forestera ,ako se ne varam ,ajde izvuci neku paralelu saab -subaru ,znam da nisu ista klasa ali neko poredjenje.Pitam ovo zato sto sam nasao na oglasima jednog forestera u Cacku 2007 2.0 benz plin za 5500 e pa nemam nikakva iskustva sa subaruom nit vozen nit vozio.Hvala

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član

Postod nordic » 17 Feb 2015, 20:51

pazi ne da nisu ista klasa vec su potpuno drugacije namene automobili... forester bar ovaj prve generacije SF izgleda kao kanta sto se tice kvaliteta izrade unutra(nista ne cvrci i ne lupa ali je plastika na dodir bzv,vrata lagana, enterijer dosadan), zvucna izolacija bzv buka je prevelika u odnosu na 9-5(iako zbog bokser motora nemas osecaj da motor radi, nema apsolutno nikakvih vibracija ni na jednom delu automobila, prosto neverovatno koliko je ta konstrukcija motora savrsena sto se tice vibracija i tezista automobila ali i skupa za izradu i servisiranje zato osim subaru-a i porsea danas maltene niko ne koristi), performansi(bar ovaj moj najprostiji 2.0 H4 atmosferski od 125 magaraca i ako ga ne drzis u pravoj brzini fali snaga, turbo modeli idu brutalno narocito osecaj 0-100 cak i onaj slabiji od 177hp, jaci oko 250 i 280 nema u evropi tj bio je samo RHD..) i sl...ali sto se tice pouzdanosti i kvaliteta samih mehanickih delova je neprikosnoven i zaista malo koji jos japanski proizvodjac koji je ceo do poslednjeg srafa i plastike made in japan! presao sam 40.000km...terao i gde treba i gde ne treba, gazio,opterecivao auto mnogo puta..i apsolutno nista osim potrosnih stvari nisam zamenio..prezadovoljan sam.. jednostavno auto sa kojim mogu da sednem i da nista ne razmisljam na koliko god dugacak put krenem. imam problem jedino na autoputu gde na 120km/h se vrti na 3300-3400 obrtaja zbog kratkog stepena prenosa...ali takav je auto..potrosnja je ok 10l plina magistrala, autoput 100-120km/h oko 12-13l... grad 12l normalne voznje bez davljenja.. pogon je savrsen, auto zbog bokser motora ima nisko teziste i uopste nemas osecaj da vozis SUV, upravljiv je.. da sada kupujem auto za svoje potrebe uzeo bih outback ili XC70, definitivno ta klasa auta mi najvise odgovara, kakvu su nam putevi to je pravi auto.. jedina mana kod oba je sto nema ispod 2000cc nista.. taj forester sto si ti video je novija verzija atmo motora sa 16V i 150 konja koja mislim da nema klasicne kablove kao ova moja vec ima bobine direktno na svecicama kao svi moderni automobili i na tom motoru mora flash lube jer ima keramicke siceve ventila dok ovaj 8v od 125 konja ne mora.. oko elektronike i mehanike generalno kod subaru-a nema sta da brines...cene polovnih jesu jake ali tako je svuda u svetu, to je najcenjeniji japanski brend kao polovan auto...dobar subaru za male pare nema! jedino ako nekom gori da ga proda i ako je neki 3.0 koji niko nece da kupi a koji je najsavrseniji klipni motor po konstrukciji H6.. postoje i verzije sa promenjivom visinom vozila ali su retke bar kod nas na oglasima.

e da..forester SF pa cak i SG(2002(3)-2009) je dobrim delom prepakovana impreza po platformi,resenjima.. tek ovaj noviji od 2009 ima svoju platformu i vecinu drugacijih delova koje deli sa outback-legacy.. cisto da znas zbog velicine, udobnosti, sirine vozila....

tribeca je rupa bez dna sto se tice potrosnje i odrzavanja.. :smesko: :smesko: :smesko: i definitivno je auto koji samo na USA trzistu moze da prodje..

justy je vecina generacija prepakovani suzuki i nije pravi subaru, nema boxer motor..nije made in japan u vecini modela kroz generacije..

legacy je auto koji bi mogao da se poredi sa 9-3 i 9-5.. ali je redak i motori su bzv.. 2.0 137hp(mladji brat po elektronici tog novijeg 150hp) koji je slab za tu karoseriju, preslab obizorm na tezinu legacy i pogona, 2.5 165 koji je onako taman(mada bilo koji saab 2.0T je upotrebliviji zbog momenta) i 3.0 koji je vrh i vuce super ali registracija i potrosnja cine svoje.. 2.5T je motor iz WRX impreze(ili jedne od verzija WRX STI za evropu) i jako je redak u legacy u evropi...to su uglavnom takozvane GT verzije koje su nenormalno skupe kao polovne.. postoji i verzija B4 sa 2.0 twin turbo boxer motorom i 280hp(ogranicena japanskim zakonom) koja se pravi zamo za JDM trziste(desni volan i cak nije ni za englesku uvozena, jednostavno auto totalna egzotika na ovim prostorima) i koja ima neverovatno kratke stepene prenosa i jeziva ubrzanja ali top speed nesto smesan...

sad ce slavisa da me ubije za off :pl: :btn: :smesko: :smesko: :smesko: a onda ce vecina da me proglasi za izdajnika i ratnog zlocinca jer si ti drugi clan posle AERA koji je pitao za subaru :smesko: :smesko: :smesko:

summa sumarum... osecaj turba odnosno moment i upotrebljivost 2.0 motora(sto se tice potrosnje i registracije) ces pre dobiti u saab-u za manje para,zatim kvalitet enterijera(kod 9-5 npr) i opremu,a takodje imas vise zamenskih delova... ako ti treba 4x4 to je druga prica.

ps...i dalje tvrdim da je 9-5 mnogo bolji auto od 9-3 po svim aspektima osim tog famoznog oil sludge-a i spoljasnjeg izgleda(mada je to subjektivno)
iako toliko pljujem taj 9-3 drugi saab koji bi najradije voleo da imam posle 9-5 troll R je ovaj sa slike 9-3 SS kabrio aero zute boje...toliko brutalno mi izgleda kad vidim da prosto zaboravim na kvalitet enterijera i kako bi milenko rekao opel motor :lazy:

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 17 Feb 2015, 23:07

Treci clan