Posto nas je igor88 "ubio" sa slikama njegovog ljubimca na kome su upaljene "obrvice",evo malo modifikacije za stariji model......
Da bi se ubacila diodna rasveta u far,potrebno ga je rasklopiti.Posto je staklo zalepljeno nekim zescim silikonskim lepkom,jedina fora je kad ste kuci bez lepse polovine - zbog rerne.Dakle far u sporet(rernu),desetak minuta na 150-200 stepini,i lepak otpusta.Polako ga sa skalperom razdvojite,i pre nego sto krenete sa montazom dioda,ofarbajte sociva u mat crno.Uzivo izgleda JEZIVO DOBRO
...evo razlike - mat crno i srebrno
FAROVI (modifikacija) 9-3 II - "obrvice"
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
- dejos
- Pridružio se: 18 Okt 2011, 00:00
Re: FAROVI (modifikacija) 9-3 II - "obrvice"
Izgleda prejako!
Ne znam da li može da se napravi tako da obrvice zadovoljavaju Pravilnik o saobracaju, ne znam koji član, gde se definišu obavezna dnevna svetla i njihov položaj i jačina, ne znam napamet, tako da pri dnevnoj vožnji ne moraš da pališ oborena svetla i tako rasteretiš tj smanjiš potrošnju struje i tada bi ovo bilo pun pogodak?!
Ne znam da li može da se napravi tako da obrvice zadovoljavaju Pravilnik o saobracaju, ne znam koji član, gde se definišu obavezna dnevna svetla i njihov položaj i jačina, ne znam napamet, tako da pri dnevnoj vožnji ne moraš da pališ oborena svetla i tako rasteretiš tj smanjiš potrošnju struje i tada bi ovo bilo pun pogodak?!
Razmisljam se dugo vec da to napravim sa 9- 5. Samo bas kao na SS2. Sa silikonskom sipkom ili vec tako necim. Bio je mod za BMW angel eyes...
Evo ga ona fora sto sam rekao kako se radi angeleyes... Tako cu d napravim obrvice...
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Jesu ovo diode van fara .... tako mi deluje nekako
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Ovaj red sto stoji koso pored usisa ga odaje da je spolja uciganis'o ga