Saab 900 og 16v, 56000 km
- dejansavicdusan
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Jan 2015, 22:02
Re: Saab 900 16v
Evo sutra, kada ga operemo slikacemo :) Inace, mene je odusevio motorni prostor i motor, cisti su kao da se nikada nije vozio. Znam kako izgleda kada se motor opere i da je to slicno, ali ovde to nije slucaj. Svako crevo je kao novo, sve sija, crvena fabricka boja je netaknuta. Da ne hvalim vise, ima tu i problema.. branici ispomerani, plasticni delovi se razdvojili, jedan far je klimav, prednja maska naprsla na vise mesta, zadnji levi far napukao, par lajsnica fali, nebo sam vec spomenuo, poklopci na felnama fale, na volanu tasteri od sirene ispali.. :)
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Taj saab 90 iz loznice sam video i zaista je perfektno stanje auta osim sto mu fali nebo i ispada iz brzine mislim,vec sam i zaboravio davno bese,ali tu se naziv auta,godiste,kubikaza iz saobracajne.......nista neslaze sa cinjenicnim stanjem istog.
Love SAAB, never GM
- dejansavicdusan
- Drug Član
Slaze se br sasije i motora, greska je u kucanju za model, greskom je kucano 99 a ne 90, kubikaza smanjena pri uvozu. Auto je cist.. ;)
-
- Drug Član
- Pridružio se: 24 Jan 2013, 00:00
Svi komplimenti za auto - odličan primerak i dobrodošao na forum.
Tvoj auto je već komentarisan na forumu u delu "SAAB ponuda iz Srbije" kada je izašao u oglase. Malo je tada vladao skepticizam po pitanju prikazanog stanja, ali ispostavilo se da je auto kao bombonica.
Nek te sa srećom služi, svaka čast.
Tvoj auto je već komentarisan na forumu u delu "SAAB ponuda iz Srbije" kada je izašao u oglase. Malo je tada vladao skepticizam po pitanju prikazanog stanja, ali ispostavilo se da je auto kao bombonica.
Nek te sa srećom služi, svaka čast.
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
- dejansavicdusan
- Drug Član
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
saab 90 iz loznice je cist greskom je upisano saab 99 u saobracajnoj imam broj sasije od tog saaba sve se poklapa i broj motora znaci sve jedina mana na tom saabu je menjac koji je zveknuo covek je pokusavao da ga resi ali bezuspesno, ja sam imao ideju da ga uzmem imam 2 menjaca to mi nije problem ali jednostavno odustao sam od te igranke vadi motor dihtuj novi menjac i jos gomila stvari koje ce da se pojave usput, a nebo je bacio u kontejner prethodni vlasnik @dejansavicdusan inace tvoj 900 smo komentarisali po predjenoj km prosto nemoguce da je toliko malo presao 40 000km auto je stvarno nov po motoru se vidi ali presao je barem 100 000km realno sto smatram da je nista , al ajde necu da nagadjam nista dok nevidim auto uzivo
Saab 900og
- nik 900t
- Drug Član
to sto trza moze da bude svecice, razvodna kapa, ruka filter goriva, prljave dizne , dosta toga odrati ti servis pa vidi sta ce biti to ti je najbitnije
Saab 900og
-
- Drug Član
Ja mislim da je ovaj saab prešao baš ovoliko km koliko je na satu
- dejansavicdusan
- Drug Član
Danas nije trzao :) Verujte da ne znam za kilometrazu, evo u subotu ide na mali servis kod Davida Trnavca, gde je i odrzavan oduvek, pa cu ih priupitati da li je to istina ili nije :) Mada kada smo se culi telefonom vec mi je nagovestio da je to auto koji je malo presao, ali i da nije dolazio cesto na servise :).
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Odlicne fotke, odlicana 900ka
Samo mi izbegavas vozacevo sediste
Samo mi izbegavas vozacevo sediste
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Neka ti proveri akumulator, alternator i kais alternatora, mozda ne puni kako valja, ili kada das gas, mozda proklizava kais. Mada ja bi nakon paljenja prvo proverio benzinsku pumpu i filter benzina. ;)
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Dugo je stajao auto....Kontakte sve naprskaj-ocisti...
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- dejansavicdusan
- Drug Član
Hvala svima na savetima :) Vozacevo sediste je isto kao i suvozacevo :) Bice slika, samo da uhvatimo malo slobodnog vremena. :)
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Ne mogu da skontam gde sam pogresio kada sam rekao a nisam bosanac da na saab-u 90 iz lozane ne valja nijedan gore pomenut podatak od auta sa saobracajnom.znaci nisam pominjao sasiju i motor vec sam rekao da naziv auta godiste auta kubikaza i snaga nisu tacni.neko je pokusao da me prosvetli i objasni mi nesto sto ja odlicno znam i lepo sam izneo da ljudi koji traze cistu pricu znaju da ovo nije ok.ako je nekome to ok onda se ja ne razumem u ove stvari pa bi se povukao i prepustio pricu o ispravnosti poznavaocima posto ja nisam taj a trtim se.
takodje neznam kako na tom saab-u 900 koji je 90to godiste mogu da budu creva proizvedena u maju 1991god?
Mozda ih je neko menjao jer je auto presao 35000.......
ako smo ovde da iznesemo neka znanja pomognemo eventualno budemo od neke koristi nekome mislim da je ok i da kazemo kada nesto i mozda nije ok.
zasto se pljuju uvek kola na oglasima i vazda im nesto falii nisu dobra nikako,a sada kad je neciji auto sa foruma ispada obavezno kao vrh vrhova i bez mane ili skoro pa novo i sva kola su ovde regularna a na oglasima sve neki frankestajni.
zaista mi se ponekad cini da je ovo kao neka sekta.
p.s izvinjavam se ako sam malo povredio tvoju temu ali bilo je necega u vezi tvog ex i sadasnjeg auta.pozz.
takodje neznam kako na tom saab-u 900 koji je 90to godiste mogu da budu creva proizvedena u maju 1991god?
Mozda ih je neko menjao jer je auto presao 35000.......
ako smo ovde da iznesemo neka znanja pomognemo eventualno budemo od neke koristi nekome mislim da je ok i da kazemo kada nesto i mozda nije ok.
zasto se pljuju uvek kola na oglasima i vazda im nesto falii nisu dobra nikako,a sada kad je neciji auto sa foruma ispada obavezno kao vrh vrhova i bez mane ili skoro pa novo i sva kola su ovde regularna a na oglasima sve neki frankestajni.
zaista mi se ponekad cini da je ovo kao neka sekta.
p.s izvinjavam se ako sam malo povredio tvoju temu ali bilo je necega u vezi tvog ex i sadasnjeg auta.pozz.
Love SAAB, never GM
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Dobro i kazes "Mozda", naravno svako od nas moze da nagadja ako nije video auto i iznese neko svoje misljenje na osnovu rekla-kazala...
Sto se tice 99-90 covek je sam rekao, to je iz prve ruke i nema sumlje, sto je vecina nas znala, cula, videla...
Za 900 ne mogu da tvrdim nista dok ne vidim auto, saobracajnu, vin... Onda mogu da napisem sta mislim.
Ovako samo mogu da kazem da mi je lep na slikama Kao sto i radim.
Uostalom misljenja sam da niko ne treba da "Pljuje" niciji auto, nego da iznese Misljenje, kako na oglasima tako i u ostalim temama.
Naravno (Hvala Bogu) pa smo svi mi drugaciji, drugacije prihvatamo i sagledavamo stvari, tako da su nam i misljenja drugacija, ali da bi bili na istom mestu moramo da se tolerisemo(Ako celjad nisu besna, kuca nije tesna).
To je ona strana medjusobnog respekta koja je na zalost negde izgubljena, pogotovo prema novim clanovima.
Svi mi volimo istu stvar i svacije misljenje, savet je dobronamerno iznesen, stim da moramo prihvatiti i tu cinjenicu da nas novi clanovi ne poznaju u toj meri i neke stvari mogu prihvatiti pogresno, na sta ja prvenstveno obratim paznju.
Ako nema medjusobnog postovanja izmedju nas clanova, (ne treba da se volimo, ali da se postujemo -bar kroz postove) onda cemo stvarno postati sekta od 10 clanova na forumu.
Ne zelim da polemisem niti da nekog prozivam, nije mi namera, jednostavno to je moje misljenje od samog pocetka, kad sam se prikljucio na ovo mesto i sad su me dve reci podstakle i na osnovu njih sam izneo sta sam izneo, a stavio sam ih pod navodnike, ne da bi citirao nego sam razmisljao o njima dok sam pisao ovo...
P.S Dejane, nadam se da ti ne smeta sto sam iznosio neko svoje misljenje u tvojoj temi, u nekom kontekstu sam spomenuo tvoj bivsi i sadasnji automobil
Sto se tice 99-90 covek je sam rekao, to je iz prve ruke i nema sumlje, sto je vecina nas znala, cula, videla...
Za 900 ne mogu da tvrdim nista dok ne vidim auto, saobracajnu, vin... Onda mogu da napisem sta mislim.
Ovako samo mogu da kazem da mi je lep na slikama Kao sto i radim.
Uostalom misljenja sam da niko ne treba da "Pljuje" niciji auto, nego da iznese Misljenje, kako na oglasima tako i u ostalim temama.
Naravno (Hvala Bogu) pa smo svi mi drugaciji, drugacije prihvatamo i sagledavamo stvari, tako da su nam i misljenja drugacija, ali da bi bili na istom mestu moramo da se tolerisemo(Ako celjad nisu besna, kuca nije tesna).
To je ona strana medjusobnog respekta koja je na zalost negde izgubljena, pogotovo prema novim clanovima.
Svi mi volimo istu stvar i svacije misljenje, savet je dobronamerno iznesen, stim da moramo prihvatiti i tu cinjenicu da nas novi clanovi ne poznaju u toj meri i neke stvari mogu prihvatiti pogresno, na sta ja prvenstveno obratim paznju.
Ako nema medjusobnog postovanja izmedju nas clanova, (ne treba da se volimo, ali da se postujemo -bar kroz postove) onda cemo stvarno postati sekta od 10 clanova na forumu.
Ne zelim da polemisem niti da nekog prozivam, nije mi namera, jednostavno to je moje misljenje od samog pocetka, kad sam se prikljucio na ovo mesto i sad su me dve reci podstakle i na osnovu njih sam izneo sta sam izneo, a stavio sam ih pod navodnike, ne da bi citirao nego sam razmisljao o njima dok sam pisao ovo...
P.S Dejane, nadam se da ti ne smeta sto sam iznosio neko svoje misljenje u tvojoj temi, u nekom kontekstu sam spomenuo tvoj bivsi i sadasnji automobil
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- dejansavicdusan
- Drug Član
Ja se izvinjava, samo sam rekao ono sto sam procitao i sto mi je receno. U saobracajnoj pise godina proizvodnje 1990. Prva registracija 1991 mesec maj. Isto na tom vinu prema broju sasije je pisalo 1990 godina proizvodnje u Svedskoj. Evo ja cu pitati danas g Davida da mi kaze sve sto zna, a prekopiracu vin podatke i staviti ovde. Ja nisam na forumu da bih isticao nesto, vec sto znam da ste vi kao clanovi poznavaoci i da mozwte puno da pomognete ako zatreba.Hvala jos jednom.. :)
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Doci ce neki cudni ljudi i vozice i zavolece najbolji automobilski brend i imace ih na kraju tek toliko da ce svi zajedno stati pod jedno drvo zvano sljiva...
- nik 900t
- Drug Član
e sad jbg pa saab su uvek vozili cudni ljudi valjda smo i mi na forumu malo .............. da se malo necackamo nebi bilo zanimljivo
Saab 900og
-
- Drug Član
Bravo Slaviša na svakoj reči. I meni je zasmetalo što se proizvoljno licitira o stanju ovog automobila, a ubedljivo je najočuvanija 900ka u Srbiji. Takođe, odlično si stavio akcenat na odnos prema novopridošlim članovima, ali to treba otvoritibkao posebnu temu, da ne bi uništavali temu ovog divnog automobila.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Pusti mi adresu na pm da ti posaljem dugmice sirene i noviji airbag sa znakom u sredini.Lepsi je ;)
- dejansavicdusan
- Drug Član
Nema ljutnje... Znam ja da su svi obozavatelji marke Saab dobri ljudi.. Samo jednu stvar da kazem. Ja sam zavoleo ovu marku automobila samo zbog modela 900 ali ne limuzine,kakvu sada imam, vec zbog kupe modela sa 3 vrata i t motorom. To ce uvek ostati najbolji auto bez obzira na predjenu km.. :)
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Istina dobri svi, ali da mi slikas vozacevu stranu :D Cisto da zamisljam kako vozim masinu :D Ovako moram da mastam, a masta mi nije jaca strana :D
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- zodiac
- Pridružio se: 28 Nov 2013, 10:26
Druze, pusti naklapanja i uzivaj u svom automobilu. Odlican je, a ja ti zelim da takav i ostane, i bude jos bolji.
SAAB 900 T8 B201L Coupe 1987. SAAB 9000 CS B204L 1997.
ex SAAB 9-5 SE B205E 1998. SAAB 9000 CS B202R 1993. SAAB 900 SE B204L 1994. SAAB 900 S B204i 1997.
- dejansavicdusan
- Drug Član
Hvala :)