AC Babic - ugradnja i servisiranje TNG uredjaja
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Re: AC Babic - ugradnja i servisiranje TNG uredjaja
Da da da
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
.
Poslednji put menjao 1 dana BOKI 900, izmenjena 29 puta
Love SAAB, never GM
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
da da da
B235R///Mackanized by TAZZ
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
All systems go, ready for takeoff!
- illswitch
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Pa ako dobije sve papire (boca, isparivač...), može atestirati
[link_open=http://www.nordicrenegade.com]nordic renegade team member[/link_open]
- GRIPEN
Normalno da dobije
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Ac Babic.....
Svaka preporuka.....
Lpg tech dragon dizne toro boca,sve spakovano tako da bi i u fabrici pozavideli na pedantnosti.
Gripen-u hvala na pomoci.
Svaka preporuka.....
Lpg tech dragon dizne toro boca,sve spakovano tako da bi i u fabrici pozavideli na pedantnosti.
Gripen-u hvala na pomoci.
Love SAAB, never GM
- GRIPEN
Nema na cemu... Vlada je legenda.
Inace, preporuka za Lpgtech uredjaj. I ja ga vozam od skora s njihovim racunarom, za sad prezadovoljan! Uskoro, detaljnije...
Inace, preporuka za Lpgtech uredjaj. I ja ga vozam od skora s njihovim racunarom, za sad prezadovoljan! Uskoro, detaljnije...
- GRIPEN
- san_šabacisko
- Drug Član
- Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:00
ja se nadam da su rešeni ovakvi propusti.Slavisacs je napisao:
Svaki sledeci saradnik koji bude dao popust bez clanske karte,ili moje dozvole, nece vise biti saradnik, vazi za sve saradnike.
Meni je drago da je AC Babic hteo da izadje u susret i pomogne, kako Milisavu, tako i Saab klubu i hvala na tome, ali moramo da zastitimo nase saradnike i nasu saradnju na neki nacin. Hvala na razumevanju.
Sta smo mi budale koji se mucimo oko kluba, koji placamo clanarinu, nismo niti cemo biti.Zloupotreba članske kartice, kao i neovlašćena upotreba imena Kluba će biti kažnjena u skladu sa Zakonom.
Mi se trudimo da prikupimo sto vise popusta za CLANOVE SAAB KLUBA SRBIJE, na ovaj nacin mozemo samo da izgubimo ljude-firme koji nam daju popust ili u blazem slucaju izgledamo neozbiljno kod istih( kao ovaj put).
Meni je zao sto mora ovako, ali bolje odma na pocetku jasno da se razgranici.
Zloupotreba članske kartice, kao i neovlašćena upotreba imena Kluba će biti kažnjena u skladu sa Zakonom.
FORUM [link_open=viewtopic.php?f=2&t=844]KLIKNI OVDE[/link_open] , a inace koju god stranicu da otvorite ima jasno prikazana tema "CLANSTVO U KLUBU" koju tek ne mozete promasiti, gde pise ovo...
Svaki pojedinac će, putem članstva u Klubu, imati beneficije kojih će tokom vremena biti sve više. Pristupanjem u SCS dobija se članska kartica koja je osnov za ostvarivanje svih članskih pogodnosti.
Svaki član može aktivno i pasivno učestvovati u daljem razvoju SCS. Članstvo u Saab Club Serbia je dobrovoljno. Članovi SCS mogu postati svi punoletni građani.
Zloupotreba članske kartice, kao i neovlašćena upotreba imena Kluba će biti kažnjena u skladu sa Zakonom.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. Mozete da pitate u ovoj temi ili ...
Eto toliko, sad se nadam da smo razgranicili, ko, gde, kako....da vise ne bude zabuna.
Ja se izvinjavam svim clanovima kluba, koji ce zbog ovoga mozda imati neprijatnosti i ostriju kontrolu kod nasih saradnika...
uopšte mi se ne sviđa nastup člana mlsv. a tek je došao ovde. svako ko mu se obratio učinio je to normalnim tonom i kulturnim rečima, tj obavešten je lepo da je došlo do nesporazuma pri čemu on po malo agresivno i sa netrpeljivošću odgovara. ne znam kako je došao do zaklj da je neko ovde VIP. neko je to pomenuo figurativno a ne bukvalno. ne bih voleo da nam još jednom neko tako dripački upadne.
što se popusta tiče, mislim da nije on kriv za propust nego onaj ko mu je dao popust. odgovoran je onaj naš saradnik kod koga se ode za uslugu ili deo, a koji ne identifikuje člana na pravilan način, u ovom slučaju servis babić. nije mu tražio nikakav dokument, kako će čovek znati šta treba? kako se sećam on ga je pitao jesi član, on rekao jesam i ajde. može da se pobrka klub i forum i to veoma lako kad je neko nov. trebao je da mu kaže: milisave da li si član kluba? ako jesi pokaži mi svoju člansku kartu i ličnu kartu. onda bi on rekao nemam člansku kartu.... pa mu onda taj objasni, potrebno je da budeš član kluba, čuj se sa odgovornima i rešite to pa onda dođi ponovo da odradimo posao koji si hteo. onda bi bilo već jasno da je nesporazum i ne bi ni došlo do propusta pa ni do ove rasprave na forumu.
slaviša u potpunopsti se slažem u onome što si napisao.
ako smo ovo prevazišli idem dalje, po ovome što ste pisali o ovom servisu imam utisak da je ozbiljan servis i da je pristupačan čovek pa ću uskoro otići lično tamo i poneti dizne da mi proveri.
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
auu bre petre pa ovu temu smo sazvakali prosle godine
Saab 900og
- san_šabacisko
- Drug Član
- GRIPEN
Daj san, idi malo napred...
- san_šabacisko
- Drug Član
malo mi je komplikovan forum, pa kako kad uhvatim vremena pregledam....
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.
- san_šabacisko
- Drug Član
a što nas nema na spisku partnera pored ostalih klubova na sajtu servisa?
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.
- GRIPEN
Dobro pitanje
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Nego bio juce malo kod Vlade
Odlicna usluga, zadovoljan
Nastelovali malo, napravili neke nosace... Jbg nisam slikao Sad ide bolje, a kazu da ce i manje da trosi
Ne znam gde manje od ovoga, al necu se zalim ako bude tako
Odlicna usluga, zadovoljan
Nastelovali malo, napravili neke nosace... Jbg nisam slikao Sad ide bolje, a kazu da ce i manje da trosi
Ne znam gde manje od ovoga, al necu se zalim ako bude tako
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- nik 900t
- Drug Član
vlada je stvarno legenda covek je max korektan sta god da mu oteras moze da resi
Saab 900og
- san_šabacisko
- Drug Član
- san_šabacisko
- Drug Član
ja sam sutra u bg pa ću da svratim do njih
1987.
2002.
1988.
2002.
1988.
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Videce Boza...
Uglavnom ne mora da znaci da ako imamo popust kod nekog, da smo razmenili i banere sa istim, sve zavisi kako se dogovorimo.
Po sporazumu koji potpisujemo sa saradnicima mi smo u obavezi da izbacimo njihov baner, otvorimo temu i dozvolimo da stavljaju reklamu na nasu fb grupu...A saradnici da nam daju odredjeni popust u zamenu za to...Sto je ja mislim dovoljno dobro, a njihova je dobra volja hoce li staviti nas i nas baner kod njih na sajt.
Sa prijateljima kluba je drugacije, kod njih se podrazumeva razmena banera i na nekim forumima i temu imamo, sve zavisi od pravila njihovih foruma.
Zasto razmena banera i linkova?
Zato sto tako kaze cika Google, ako ste primetili da svakodnevno ima po par botova na forumu, a od njih zavisi kotiranje u pretrazi na pretrazivacima, a samimim tim kada se ukuca Saab i nas sajt i forum budu na prvoj strani olaksavamo ljudima da nas lakse pronadju i ... ;)
Ima vise faktora koji su povezani da bi ovo funkcionisalo, ali mislim da sam objasnio sustinu.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Uglavnom ne mora da znaci da ako imamo popust kod nekog, da smo razmenili i banere sa istim, sve zavisi kako se dogovorimo.
Po sporazumu koji potpisujemo sa saradnicima mi smo u obavezi da izbacimo njihov baner, otvorimo temu i dozvolimo da stavljaju reklamu na nasu fb grupu...A saradnici da nam daju odredjeni popust u zamenu za to...Sto je ja mislim dovoljno dobro, a njihova je dobra volja hoce li staviti nas i nas baner kod njih na sajt.
Sa prijateljima kluba je drugacije, kod njih se podrazumeva razmena banera i na nekim forumima i temu imamo, sve zavisi od pravila njihovih foruma.
Zasto razmena banera i linkova?
Zato sto tako kaze cika Google, ako ste primetili da svakodnevno ima po par botova na forumu, a od njih zavisi kotiranje u pretrazi na pretrazivacima, a samimim tim kada se ukuca Saab i nas sajt i forum budu na prvoj strani olaksavamo ljudima da nas lakse pronadju i ... ;)
Ima vise faktora koji su povezani da bi ovo funkcionisalo, ali mislim da sam objasnio sustinu.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- san_šabacisko
- Drug Član
- GRIPEN
- nik 900t
- Drug Član
vidjao sam ovaj auto par puta samo sa drugim felnama, kakav je meni je delovao na oko onako lepo
Saab 900og