Saab 95 2.0t
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- dragan225
- Pridružio se: 03 Sep 2014, 21:07
Re: Saab 95 2.0t
Pozdrav drusto par pitanja
-Izvadjen mi bio osigurac od limphome solenoid redni broj 39 koliko se sjecam pa sam ga stavio, e sad moze pojasnjenje za sta uopste sluzi tj koja je razlika radi ne radi i da li je namjerno mozda izvadjen osigurac?
-Za admine pitanje, cemu takvo pravilo za auto oglase ko nema 50 postova ne moze nista traziti? Ispada da vama nije u cilju da prodate nesto ili neko od vasih kolega, je l bih trebao spamati po forumu da mogu oglasiti da mi treba nesto, nije mi logicno ako moze neko da pojasni rado bih cuo zasto je takvo pravilo
-Izvadjen mi bio osigurac od limphome solenoid redni broj 39 koliko se sjecam pa sam ga stavio, e sad moze pojasnjenje za sta uopste sluzi tj koja je razlika radi ne radi i da li je namjerno mozda izvadjen osigurac?
-Za admine pitanje, cemu takvo pravilo za auto oglase ko nema 50 postova ne moze nista traziti? Ispada da vama nije u cilju da prodate nesto ili neko od vasih kolega, je l bih trebao spamati po forumu da mogu oglasiti da mi treba nesto, nije mi logicno ako moze neko da pojasni rado bih cuo zasto je takvo pravilo

- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Bas zbog spamera, koji se pojavljuju sa vremena na vreme samo da bi prodali ili kupili nesto, a ni u kom pogledu im nije stalo do ovog mesta i da pomognu nekom...Da to sve bude uzajamno...Za cega inace i sluzi-e forum-i, klub-ovi itd
Nadam se da se razumemo.
Nije da tebe neko smatra za spamera, ali pravilo je takvo, pa ako mozes ti ga ispostuj.
50 postova nije mnogo, ali nakon toga ces biti smatran za ozbiljnog clana foruma i nekoga kome je stalo do istog...To ti je neka poenta price...Nadam se da te je zadovoljio moj odgovor, ako nije, neka ti neko od kolega malo bolje pojasni.Hvala na razumevanju.Pozz.

Nije da tebe neko smatra za spamera, ali pravilo je takvo, pa ako mozes ti ga ispostuj.

50 postova nije mnogo, ali nakon toga ces biti smatran za ozbiljnog clana foruma i nekoga kome je stalo do istog...To ti je neka poenta price...Nadam se da te je zadovoljio moj odgovor, ako nije, neka ti neko od kolega malo bolje pojasni.Hvala na razumevanju.Pozz.

Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- dragan225
Hm razumijem te u potpunosti i vjerujem da ima takvih dosta dodju nadju sta treba i cao nema ih vise, ali nismo svi takvi ali sto se mora nije tesko pa i to pravilo nekako cemo nagurati i 50
zadovoljio naravno ali kad prelistam oglase ima ih dosta bas ovakvih kao sto sam ja, tj bez 50 postova kojima su pomogli nasli dio i sl to mi malo bez veze jednima pomognes drugima odma delete
Hvala tebi na pojasnjenju. Pozz 

- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Nema na cemu, drago mi je da se razumemo.
Kada je doneta odluka, nije se htelo ici retroaktivno i brisati stare postove-oglase koji su napisani-postavljeni pre donosenja odluke.
Ne mora to da te brine, niko posle stupanja na snagu ovog pravila nije postavio oglas , a da isti nije sankcionisan brisanjem ili editovanjem istog uz opomenu.
Takva je sad praksa, i nje cemo se pridrzavati kako sad, tako i ubuduce.
Clanovi kluba(bez ogranicenja ili zabrane u odnosu na broj postova pri postavljanju oglasa) i clanovi Foruma ( sa ogranicenjem - preko 50 postova pri postavljanju oglasa), kako pise i u [link_open=viewtopic.php?f=2&t=12]PRAVILNIK FORUMA SAAB KLUB SRBIJE[/link_open]
To je, izmedju ostalog, iskazivanje postovanja prema ovom mestu i clanovima istog.
Hvala na razumevanju. Pozzz
Kada je doneta odluka, nije se htelo ici retroaktivno i brisati stare postove-oglase koji su napisani-postavljeni pre donosenja odluke.
Ne mora to da te brine, niko posle stupanja na snagu ovog pravila nije postavio oglas , a da isti nije sankcionisan brisanjem ili editovanjem istog uz opomenu.
Takva je sad praksa, i nje cemo se pridrzavati kako sad, tako i ubuduce.
Clanovi kluba(bez ogranicenja ili zabrane u odnosu na broj postova pri postavljanju oglasa) i clanovi Foruma ( sa ogranicenjem - preko 50 postova pri postavljanju oglasa), kako pise i u [link_open=viewtopic.php?f=2&t=12]PRAVILNIK FORUMA SAAB KLUB SRBIJE[/link_open]
To je, izmedju ostalog, iskazivanje postovanja prema ovom mestu i clanovima istog.
Hvala na razumevanju. Pozzz

Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- dragan225
Ahaa e vidis o tom nisam bas razmisljao, a vazi primljeno ka znanju, zahvaljujem
Sad cekam odgovor na drugo pitanje

Sad cekam odgovor na drugo pitanje

- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Sto ce reci....
Ako ti treba neki deo, napises ovde u temi kod sebe, to NIKO I NIKADA nece obrisati, a veruj mi javice se neko da pomigne, ovako ili onako...
Limphome solenoid, sluzi da kada se jave ozbiljniji problemi na autu, a vezano za powertrain, blokir leptir gasa i ogranici mogucnosti, u cilju spasavanja motora, i tera te u servis.
Nekad su greske virtualne, a nekad bogami i postoje. Bolja stvar je ne vaditi osigurace, nego raskaciti sam dzek na solenoidu. Moze da takodje zeza leptir gasa, pa da ispuca solenoid...
Ako je auto vozan i nema probleme, ostavi nakacen, ako ispucava solenoid, raskaci ga i probaj videti sta uslovljava tu pojavu.
Pozdrav!
P.S.
Sta ti treba od delova za 9-5?
Ako ti treba neki deo, napises ovde u temi kod sebe, to NIKO I NIKADA nece obrisati, a veruj mi javice se neko da pomigne, ovako ili onako...
Limphome solenoid, sluzi da kada se jave ozbiljniji problemi na autu, a vezano za powertrain, blokir leptir gasa i ogranici mogucnosti, u cilju spasavanja motora, i tera te u servis.
Nekad su greske virtualne, a nekad bogami i postoje. Bolja stvar je ne vaditi osigurace, nego raskaciti sam dzek na solenoidu. Moze da takodje zeza leptir gasa, pa da ispuca solenoid...
Ako je auto vozan i nema probleme, ostavi nakacen, ako ispucava solenoid, raskaci ga i probaj videti sta uslovljava tu pojavu.
Pozdrav!
P.S.
Sta ti treba od delova za 9-5?
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
- dragan225
I to sto kazes Tazz pisacu ovdje pa naci ce se nesto..
Hvala za detaljno objasnjenje nisam vozao auto od kako sam stavio osigurac pa ne znam sta se desava sad, ako bude problema raskacicu dzek pa onda gledati sta je kao sto kazes.
Dijelovi:
-SID kabal to mi je neophodno da vidim koje mi greske izbacuje jer gori Airbag
-Zmigavac lijevi
-Maglenka lijeva
-Unutrasnje brave za lijeva vrata
-Svjetla na vratima, zadnja
-Desni retrovizor ali samo staklo da li bih mogao kod staklara isjeci zbog zakrivljenosti (ako ima neko staklo neka javi nezgodno bez njega)
-Spula volana (ne radi sirena i komade vjerovatno ona ne valja?)
to mi nije hitno jer nije jeftino bar ja mislim da nije, ali otprilike ako neko zna koliko je para i da li odgovara sa nekog drugog auta TecDoc mi prestao raditi
Mislim da bi to bilo to ako se sjetim jos cega javicu..
Pozdrav
Hvala za detaljno objasnjenje nisam vozao auto od kako sam stavio osigurac pa ne znam sta se desava sad, ako bude problema raskacicu dzek pa onda gledati sta je kao sto kazes.
Dijelovi:
-Zmigavac lijevi
-Maglenka lijeva
-Desni retrovizor ali samo staklo da li bih mogao kod staklara isjeci zbog zakrivljenosti (ako ima neko staklo neka javi nezgodno bez njega)
-Spula volana (ne radi sirena i komade vjerovatno ona ne valja?)

Pozdrav

- TAZZ
×SID kabl nemam, mozda neko imadragan225 je napisao:I to sto kazes Tazz pisacu ovdje pa naci ce se nesto..
Dijelovi:
-Zmigavac lijevi
-Maglenka lijeva
-Spula volana (ne radi sirena i komade vjerovatno ona ne valja?)to mi nije hitno jer nije jeftino bar ja mislim da nije, ali otprilike ako neko zna koliko je para i da li odgovara sa nekog drugog auta TecDoc mi prestao raditi
Pozdrav
×pokazivac pravca levi ima
×maglenka nemam
×brave ima
×svetla na vratima ima
×staklo retrovizora~ne bi rasparcavao... Uradi kod staklara
×spulna volana, zbog ceka i AIR BAG svetli nemam da valja, ima ko ima, a ima i ostatak
- TAZZ
- dragan225
Nema sta
pisi u pm ili ovdje koliko je para to sto imas i koliko bi bio citav retrovizor pa da pripremam pare..

- dragan225
Potrebna dva ona kao nosaca sto idu ispod brisaca kroz koje prolazi saraf i drzi poluge brisaca, otisle one i brisaci imaju lufta pa da nema ko, ili ako zna neko gdje mogu nove kupiti nisu skupe sigurno
- GRIPEN
- dragan225
Kako da objasnim hh, znas da motor brisaca i poluge drze 4 sarafa? Ta 4 sarafa prolaze kroz neke kao gumene podloske ili sta vec, otisle mi dvije i brisaci dobili luft bas ruzno rade. Znas kad bih sad isao skinuti to da uslikam ali pada kisa pa ne mogu. Tazz javljaj cijene dok nisu pare otisle 

- GRIPEN
Aha, razumem te. Al to ti nece niko da ti proda zasebno
All systems go, ready for takeoff!
- dragan225
Re: Одг: Saab 95 2.0t
Tazz mogu li dobiti cijene i broj telefona?
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
- TAZZ
Posalji na pp koliko te nije sramota
- dragan225
Evo par novih slika, ostalo mi ispolirati vrata, krov i blatobrane to cu danas..

Odsjaj na gepeku

Skidam injektore sad koji dan potrebno im ciscenje jer prvo paljenje auto trokira i dok malo odradi radi ok, ili kad mu treba snage on zatrokira, sta mislite o kucnoj varijanti ciscenja carb cleanerom ili ipak ultrazvucna kadica da li neko zna cijenu otprilike valjda je oko 30-40e?
Jos jedno pitanje vezano za izduv tacnije za zvuk, kako ga malo pojacati dobije li se sta promjenom zadnjeg lonca ili mora sve na 3" i protocna oba lonca?
Sta mislite o ovome?

Odsjaj na gepeku

Skidam injektore sad koji dan potrebno im ciscenje jer prvo paljenje auto trokira i dok malo odradi radi ok, ili kad mu treba snage on zatrokira, sta mislite o kucnoj varijanti ciscenja carb cleanerom ili ipak ultrazvucna kadica da li neko zna cijenu otprilike valjda je oko 30-40e?
Jos jedno pitanje vezano za izduv tacnije za zvuk, kako ga malo pojacati dobije li se sta promjenom zadnjeg lonca ili mora sve na 3" i protocna oba lonca?
Sta mislite o ovome?

- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Zvuk resis izbacivanjem srednjeg lonca ali ce onda mozda auto biti previse bucan, ne treba ti 3" za zvuk sem ako ne planiras neko ozbiljnije povecanje snage
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! 
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba