SAAB ponuda iz Srbije
- illswitch
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Onda mora Mirko da interveniše
[link_open=http://www.nordicrenegade.com]nordic renegade team member[/link_open]
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Pazi metak :p
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- exumer
- Pridružio se: 20 Okt 2013, 12:20
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
- exumer
vase misljenje o ovom autu
- TAZZ
Saab 9-5 limmo, silver... felne nis posebno. Kaka slika takav i utisak...
Ako mislis pitanje o 9-5 1st gen. Imas ovde na 4umu dosta tema o njima sto u ljubimcima, sto ovako o motorima...
Ne razumem pitanje, mishljenje...
Jabimam 2x9-5, 1st gen, i restyle...
Dobra auta
Ako mislis pitanje o 9-5 1st gen. Imas ovde na 4umu dosta tema o njima sto u ljubimcima, sto ovako o motorima...
Ne razumem pitanje, mishljenje...
Jabimam 2x9-5, 1st gen, i restyle...
Dobra auta
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
- exumer
Ok nisam stavio dobro link jel ima na pol.aut. jos njegovih slika a o prvoj generaciji 95 citao sam nego sam samo hteo da cujem vase misljenje od vas koji se razumete hvala..
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Naici ce vec neko ko zna u kakvom je stanju konkretno ovaj primerak.
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
- TAZZ
Postavi link pa da vidimo ...
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
to je ovaj...KLIK
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- TAZZ
Ako ima.hladjenje sedista, od vlade iz pozarevca je auto.
Imao problem sa ... majstorom...
Bili kiki, ja i Boki...
Odneli drugu full sredjenu glavu, lancanike, lanac nov bese, drugi hladnjak...
Tada je bio barem meni simpatican.
Lpg u njem atestiran, 450 evra minimum..
Seerviiran...
Po meni ako je ok i sad... posle godinu dana...
Vredi
Imao problem sa ... majstorom...
Bili kiki, ja i Boki...
Odneli drugu full sredjenu glavu, lancanike, lanac nov bese, drugi hladnjak...
Tada je bio barem meni simpatican.
Lpg u njem atestiran, 450 evra minimum..
Seerviiran...
Po meni ako je ok i sad... posle godinu dana...
Vredi
- exumer
hvala carlsson za link. jeste tazz to je taj rekao mi je isto vlasnik kao sto si sve napisao i gde ga je odrzavao treba servis lpg da mu se uradi
-
Ova 9-5 je bila u NP kod coveka koji je tog SAABa kupio od nekog pilota. Odrzavan je snazno kod Svete,farbani su bili branici,ima plin mali tjuning fabricki 192ks. Imao je hladjenje sedista,simpatican auto,prodat je da bi se kupio restajling model koji je vrh. Tamno plavi sa krem koznim grejanim i hladjenim sedistima,matik i 2.3 t motorom. Kupljen sa oko 70 000 km,retkost za videti. Vlasnik je stariji covek inace moj prijatelj kojeg smo uveli u svet saaba pre desetak godina. Imao je 9000i nevidjeno lep zelen,onda 900ng turbo teget,ova siva 9-5 i sad teget. Svaki dovede u savrseno stanje,tako je bilo i sa ovim sivim koji je pretrcao 10 000e sigurno.
- TAZZ
Mislim da vredi...
Moje skromno misljenje...
Sta kupiti za 1600 evra, kad odbijes LPG?
Moje skromno misljenje...
Sta kupiti za 1600 evra, kad odbijes LPG?
-
Moj bratski savet svima koji zele da udju u svet saaba je taj da ne traze previse. Ovde kod nas na forumu koji god se auto pojavi komentari su vise negativni nego pozitivni. Ja licno ne bih preterano slusao nego kao svaki normalan covek otisao sa kesom u dzepu i nekog zamolio da podje samnom ko se razume u saaba ukoliko se dovoljno ne razumem u istog poslusao svoje srce i kupio. Svaki polovan automobil ima ulaganja to je neminovno.
Evo npr ova siva 9-5 za soma i nesto,registrovana,plin,nove gume,nov lanac itd itd.
Za te pare ne mozes kupiti ni dobrog golfa III tdi a gde je golf a gde ova ladja.
Bitno je znati sta zelis. . . .
Ja licno posle 9000 ne vidim sebe u nijednom autu tog cenovnog ranga. Volim ono sto vozim,uvek me ucini srecnim kad treba da vozim. Posle njega vidim sebe jedino u SAABu ali 9-5 griffin sa 3.0 v6 turbo motorom i matik menjacem. Ali pod uslovom da imam i 9K ;-)
Evo npr ova siva 9-5 za soma i nesto,registrovana,plin,nove gume,nov lanac itd itd.
Za te pare ne mozes kupiti ni dobrog golfa III tdi a gde je golf a gde ova ladja.
Bitno je znati sta zelis. . . .
Ja licno posle 9000 ne vidim sebe u nijednom autu tog cenovnog ranga. Volim ono sto vozim,uvek me ucini srecnim kad treba da vozim. Posle njega vidim sebe jedino u SAABu ali 9-5 griffin sa 3.0 v6 turbo motorom i matik menjacem. Ali pod uslovom da imam i 9K ;-)
- Bagzi93
- Drug Član
Pa inije bas tako. Ako covek vec pita ljudski je da mu se kaze ako se zaleteo da kupi mrtvu macku. Konkretno za ovaj primerak i ti i Tazz ste izneli dosta konkretnih informacija da bih ga da sam kupac uzeo u ozbiljno razmatranje. Opet kupuje se polovnjak pa se ne moze ocekivati auto bez ulaganja ali ovo sto ste vi ranije napisali je dobra osnova za pocetak druzenja sa SAABom.
-
Sta nije tako brate mili. Ovde i vrhunski auto dobije minus od nekog ko ne zna sta je senzor radilice a kamoli sta drugo. Te skidana kilometraza te iz Holandije,Italije je te sto qrtza nekih ne toliko bitnih. Ko gleda kilometrazu na polovnom autu kad se ista steluje kako hoces u roku od odmah. Gleda se celokupno stanje auta,ima li potencijala za ulaganja,zelis li auto za sebe ili za forvardovanje itd. Evo moj auto je pregazio preko 300 000km i sta,da kazem da je krs presao mnogo itd? Mogu slobodno da kazem da je ocuvaniji,pouzdaniji i sigurniji za put nego vecina 9-3 i 9-5 sa oglasa. Nije poenta da hvalim svog konja nego dajem primer da nije sve u tome jel auto presao 50 000ili 250 000.Bolje i ovaj sa 200 i kusur iljada ali odrzavan nego ovaj sa 50 000 a kojeg tek predstoje snazna ulaganja. Balkanski mentalitet je cudo,sve preko 150 000 je trn u oku pa makar sto posto bio siguran da je presao jos dva puta toliko.
Meni je smesno kad neko dodje ovde i pita dal da kupi taj i taj auto. Aloooo to je za smejanje a jos strasnije je kad neko odgovori a blage veze sa saabom nema.
A koliko je presao? Odg je sam Bog zna
Nervira me strasno to kad neko pita za misljenje ocekuje adekvatan odgovor koji bi se sastojao u sledecem.
Bla bla bla interesuje me 9000 taj i taj,9-5.9-3 itd itd
Odg bi bio ne znam/znam auto ali obrati paznju na to to i to.
Strucan odgovor kao sto sam ja pitao clana Stevak nesto sto niko nije smeo ili hteo da se ne bi zamerio ili slicno. Direkt TCS i kraj,da je bio matik menjac,i sl.A nisam nigde pomenuo zadnje nosace amortizera koji su slabost svim 9000 i slicno.
Nema ljutnje nema nista,zasta sluzi forum nego da buducim vlasnicima otvorimo oci nasta obratiti paznju kod odredjenog modela koji nesto ima a pravi probleme.
Meni je smesno kad neko dodje ovde i pita dal da kupi taj i taj auto. Aloooo to je za smejanje a jos strasnije je kad neko odgovori a blage veze sa saabom nema.
A koliko je presao? Odg je sam Bog zna
Nervira me strasno to kad neko pita za misljenje ocekuje adekvatan odgovor koji bi se sastojao u sledecem.
Bla bla bla interesuje me 9000 taj i taj,9-5.9-3 itd itd
Odg bi bio ne znam/znam auto ali obrati paznju na to to i to.
Strucan odgovor kao sto sam ja pitao clana Stevak nesto sto niko nije smeo ili hteo da se ne bi zamerio ili slicno. Direkt TCS i kraj,da je bio matik menjac,i sl.A nisam nigde pomenuo zadnje nosace amortizera koji su slabost svim 9000 i slicno.
Nema ljutnje nema nista,zasta sluzi forum nego da buducim vlasnicima otvorimo oci nasta obratiti paznju kod odredjenog modela koji nesto ima a pravi probleme.
-
- Drug Član
- Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00
[link_open=]http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _9-5_aero/[/link_open]
na stranu da li je sve istina ili ne, ali me odavno jedan auto nije zadivio kao ovaj, ali odavno.... nemoguc eksterijer ...
na stranu da li je sve istina ili ne, ali me odavno jedan auto nije zadivio kao ovaj, ali odavno.... nemoguc eksterijer ...
- Bagzi93
- Drug Član
Bogami @tiso lep primerak. A onaj prednji branik je perverzija. Ne da mu lezi nego usi otpdaju. Drugi auto je sa onakvim branikom.
- TAZZ
Auto je komentarisan.
- TAZZ
Ima skriven problem 1000%
- Bagzi93
- Drug Član
Nisam znao da postoji fabricki 1.9 tid 175 ks : [link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... ks_unikat/]OGLAS[/link_open]
Znam za onaj od 180 ks ali oni su isli valjda tek u ristajl.
Evo i jedan kolega sabista napisao malo duzi opis : [link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... itaj_opis/]OGLAS 2[/link_open]
Znam za onaj od 180 ks ali oni su isli valjda tek u ristajl.
Evo i jedan kolega sabista napisao malo duzi opis : [link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... itaj_opis/]OGLAS 2[/link_open]
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Citiram njega:Bagzi93 je napisao:Evo i jedan kolega sabista napisao malo duzi opis : [link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... itaj_opis/]OGLAS 2[/link_open]
"Auto sam sredjivao za sebe ali zbog oduzimanja B kategorije na duze vreme prinudjen sam da auto prodam"
a onda: "Ponudite i zamenu ali sa nekim autom koji je takodje u besprekornom stanju kao i moj
Zagolicajte mi mastu"
Mislim, šta će mu drugi auto u zamenu ako ne može da vozi!!!???
ex SAABotražitelj <9000CS>
- illswitch
Klasična "prodajna" spika, inače je odlazak u inozemstvo standard hitne i brze a često i ne tako baš povoljne prodaje
[link_open=http://www.nordicrenegade.com]nordic renegade team member[/link_open]