SAAB CAFFE
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- janakis
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 00:00
Re: SAAB CAFFE
radi dobro odakle god da se ulogijem.
- GRIPEN
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Ja ne znam...
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
- TAZZ
Hahahhhaha
B235R///Mackanized by TAZZ
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
na teritoriji opstine kosjeric pre 2-3 sata padao grad velicine teniske loptice.... bolesno.... otisao mi forester u vecna lovista(hauba,krov, soferka, vrata...) interesantno je da nisu ni jednu protivgradnu raketu ispalili.....susedne opstine se normalno snasle....bruka i sramota! predsednik opstine kuvar sa tri razreda skole... narod birao...
crepove, prozore na kucama, plastenike poljoprivredu necu ni spominjati.... ostalo... NISTA!
crepove, prozore na kucama, plastenike poljoprivredu necu ni spominjati.... ostalo... NISTA!
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Nije SAAB al' je iz Svedske: kako Koenigsegg pravi karbonske tockove...
@nordic
@nordic
Post od nordic » Danas, , 18:23
na teritoriji opstine kosjeric pre 2-3 sata padao grad velicine teniske loptice.... bolesno.... otisao mi forester u vecna lovista(hauba,krov, soferka, vrata...) interesantno je da nisu ni jednu protivgradnu raketu ispalili.....susedne opstine se normalno snasle....bruka i sramota! predsednik opstine kuvar sa tri razreda skole... narod birao...
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Oko 80 euro centi plus - minus u zavisnosti od pumpe do pumpe, godinama vec mu je tu negde cena, najjeftiniji ti je na vuk petrol pumpi izmedju budve i kotora.GRIPEN je napisao:Jl zna neko trenutnu cenu plina u Crnoj Gori?
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Nordic
Steta bas. I vreme otislo u q ...
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
Steta bas. I vreme otislo u q ...
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
- GRIPEN
@Nordic, koje sranje, ubise nas ove elementarne nepogode.
Jbg, menjaj stakla i vozi, jer, realnemo gledajuci, kako je krenulo, nema svrhe voziti "skupe" automobile i ulagati i cimati se oko njih... Sa svih strana udarilo, nepogode, porezi, osiguranja, gorivo... Tuga!
Jbg, menjaj stakla i vozi, jer, realnemo gledajuci, kako je krenulo, nema svrhe voziti "skupe" automobile i ulagati i cimati se oko njih... Sa svih strana udarilo, nepogode, porezi, osiguranja, gorivo... Tuga!
All systems go, ready for takeoff!
- nordic
- Drug Član
porucio soferku danas u carglass... ovu limariju necu ni da sredjujem..vozim tako i bas me briga..definitivno se ne isplati imati sredjen auto...
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
-
- Drug Član
- Pridružio se: 30 Mar 2012, 00:00
mozda glupo pitanje , a jel' postoji nekakvo osiguranje protiv elementarnih nepogoda?
jeli to kasko pokriva?
jeli to kasko pokriva?
- nordic
- Drug Član
kasko pokriva sve moguce i nemoguce situacije....ali ja nemam kasko.. postoji i dodatni problem sto vecina osiguravajucih kuca nece da ti osigura kasko auto koji je stariji od 7 ili 10 godina npr..zavisi od kuce do kuce... ne isplati im se da placaju skupe delove za tako stare aute cija realna vrednost nije velika a kataloska vrednost premije jeste...
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Uniqa radi do 10godina to znam.izadje za prosecan auto 200e
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Love SAAB, never GM
- nordic
- Drug Član
da unika radi i skroz su korektni sa isplatom stete...mada i kod njih postoji ono.. udaris auto i sada oni kazu nov oem branik kosta 700e... tvoj auto je star toliko godina, stepen amortizacije bla bla....evo ti 200e za branik....lupio sam cene.. bez advokata i debelog ganjanja nikada ne mozes da izvuces skroz stetu da se sve popravi sa originalnim delovima,lepo i pedantno(ako je auto bio sa takvim), da se lepo ofarba i sl...nego su sve neke varijante da sastavljas kombinaciju polovnih, zamenskih i budzevina... e sada kada imas auto koji je 3-4 godine star..tako se nesto desi... lepo u ovlasceni i menjaj sta treba bla bla....oni direktno racun njima i mirna backa...
u svakom slucaju isplati se kasko zbog ovakvih stvari...pa sve i sa ucescem u steti 5% ili 100e koliko je obicno kod svih.... lepo das nesto malo para i sve dobijes sredjeno...kako god da je sredjeno mnogo je bolje nego rastureno...
u svakom slucaju isplati se kasko zbog ovakvih stvari...pa sve i sa ucescem u steti 5% ili 100e koliko je obicno kod svih.... lepo das nesto malo para i sve dobijes sredjeno...kako god da je sredjeno mnogo je bolje nego rastureno...
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Kod unike postoje 2 tarife za kola do 10god.
Ima opcija koju si pomenuo gde ima svih opcija sem OEM-a a ima opcija malo skuplja i tu ide suvi original i servis ovlasceni.
Pa ko voli nek izvoli
Ima opcija koju si pomenuo gde ima svih opcija sem OEM-a a ima opcija malo skuplja i tu ide suvi original i servis ovlasceni.
Pa ko voli nek izvoli
Love SAAB, never GM
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Kolike ledenice?!!! Ne mogu da verujem!!!
- TAZZ
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
ljudi moji klima je skroz sjebana i bice sve gore i gore...... jake zime, jaka leta, jake suse, poplave, grad......... steta za subaru @nordic
Saab 900og
- nordic
- Drug Član
u Kosjericu bio ovaj grad, slika koju sam postavio, taj mi i razlupao auto......ma ja kako gledam, sredim ovu soferku za 15k sekurit ili nordglass...tako neku kvalitetnu sa ugradnjom...da ima UV stop i sl..zelenu liniju.... ostalo necu ni da menjam...nasao sam parce stop svetla ravno je puklo 3cm u cosku,...zalepicu dvokomponentnim lepkom, nece se ni videti...i teraj..
a sto se tice onoga sto je izlupano...ima neka kao vakum pumpa za kucnu opotrebu za to...po americi se prodaje na dosta mesta....fazon 30-50 dolara... pa cu da porucim i da probam da izvlacim redom...sta bude moglo... zaista mi ne pada na pamet da dajem 15-20e po udubljenju koliko neki traze... a samo na haubi imam 20 rupa..
gledao sam malo sta ljudi rade po youtube sa tim cvrkotinama od grada...i to sve u kucnoj radinosti..bukvalno rekao bih nema spasa ali uz malo vise truda i zivaca izvuku skoro sve.. eto mi zanimacije za leto..
a sto se tice onoga sto je izlupano...ima neka kao vakum pumpa za kucnu opotrebu za to...po americi se prodaje na dosta mesta....fazon 30-50 dolara... pa cu da porucim i da probam da izvlacim redom...sta bude moglo... zaista mi ne pada na pamet da dajem 15-20e po udubljenju koliko neki traze... a samo na haubi imam 20 rupa..
gledao sam malo sta ljudi rade po youtube sa tim cvrkotinama od grada...i to sve u kucnoj radinosti..bukvalno rekao bih nema spasa ali uz malo vise truda i zivaca izvuku skoro sve.. eto mi zanimacije za leto..
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Kod mene je bilo krilo ulubljeno bez napuknuca varbe. Uzmem lepo ruku,provucem kroz jednu da prostite rupu,udarim i ispravim. Sad je kao strela
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Pa to ja pričam! Dok je meni ruku i prstiju, ne bojim se seksa bilo koje vrsteKolja je napisao: Uzmem lepo ruku,provucem kroz jednu da prostite rupu,udarim ...
ex SAABotražitelj <9000CS>
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
@nordic ako nemas grejac soferke evropska u boji 110e
Love SAAB, never GM
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Hahahahastevak je napisao:Pa to ja pričam! Dok je meni ruku i prstiju, ne bojim se seksa bilo koje vrsteKolja je napisao: Uzmem lepo ruku,provucem kroz jednu da prostite rupu,udarim ...
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- nordic
- Drug Član
hvala, snasao sam se, nabavio sam sa grejacem na krajuBOKI 900 je napisao:@nordic ako nemas grejac soferke evropska u boji 110e