Prvo sam mislio da uzmem Clia od onog drugara, znao sam da je sav izgreban od parkinga, ali kad sam ga bolje zagledao auto je raznesen, nema dela koji nije za farbanje, izgreban, ulubljen, iscesan i iscukan sa svih mogucih strana. I onda sam odustao od te varijante. Onda je krenula agonija, gledao, sabirao i oduzimao... Umalo i odustao od kupovine auta posto su sve krsevi po oglasima, niko ne prodaje dobar auto, svi prodaju neke taljige da ih se rese! Jedino sta nisam gledao od manjih auta je Alfa 147 zbog odrzavanja i potrosnje, i peugeot 206 posto je bas skroz zenski auto... I na kraju kupim peugeot 206, 1.4 8v benzin!
Nasao sam auto za koji sam dobio nove gume prednje mishelin a zadnje bf goodrich, garancija i papiri i za jedne i za druge, nov bosh akumulator u garanciji, veliki servis odradjen pre 5.000km racun i garancija narednih 45.000, nove viljuske i stabilizatori, kvacilo pre godinu dana odradjeno, novi dikovi i plocice... Dobio sam kompletnu dokumentaciju o odrzavanju u poslednjih 50.000km i to je jedini razlog sto sam kupio taj auto! Lik preuzeo od strica perionicu tepiha, i treba mu veci auto, to je razlog sto ga je prodao.
E sad sto se utisaka tice, presao sam za 2 dana 350km, stvarno sam u neverici koliko je udoban auto, sedista mi bas odgovaraju, bas sam zadovoljan za sada kako sve to izgleda. Od ulaganja imam regstraciju koja je 2.07, i ugradnju plina. Platio sam ga 2050e, cenkao se, lik je trazio 2200! U svakom slucaju, mislim da uvek mogu da ga zavijem u 1000e ako ne budem zadovoljan ili mi dosadi i da uzmem nesto drugo, bolje!

A o ceni delova da vam ne pricam, nije radio motoric levog fara, 1000din, pitao informativno za cene, oba fara 30e, retrovizor 20e... Ogromna razlika u odnosu na odrzavanje saaba!