Kad pricamo o kocnicama na kolima,pored diskova,plocica i naravno kvalitenog ulja,bitan faktor igraju i creva.Nalaze se na svakom tocku (poziciji iz tocka) i predstavljaju gibljivu vezu izmedju kocionih celjusti i kocione instalacije.Kao i svaki deo,tako i ona mogu odisati razlicitim kvalitetom,a jedna od boljih su "teflon"creva,koja najsiru primenu nalaze kod motorcikala....
Ljubitelji,poznavaoci i entuzijasti,uvek im nadju mesto na svom automobilu,prvenstveno zbog kvaliteta,a samim tim i boljih performansi kocenja....narocito u kombinaciji sa dobrim diskom i plocicom.
Evo kako izgleda zamena:
NE ZABORAVITE DA ISPUSTITE VAZDUH IZ SISTEMA NAKON ZAMENE !!!!
KOCIONA CREVA (zamena)
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Re: KOCIONA CREVA (zamena)
Jel cuo neko za Motorquality kociona creva, konkretno mislim na [link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... -saab-itd/]OVAJ OGLAS[/link_open]
Nisu skupa, ima za 9-5, i 4 kom su 40e! Ima i za 9-3 (nezna ni on koji , stari ili novi, ali verovatno stari). Ja sam porucio, videcemo... Kvalitetno deluju na slikama. Ako su dobra, onda su stvarno dzabe!
Nisu skupa, ima za 9-5, i 4 kom su 40e! Ima i za 9-3 (nezna ni on koji , stari ili novi, ali verovatno stari). Ja sam porucio, videcemo... Kvalitetno deluju na slikama. Ako su dobra, onda su stvarno dzabe!
All systems go, ready for takeoff!
- nikola1982
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Mar 2013, 00:00
Gripi kako su se pokazala kociona creva?
- GRIPEN
Ne pustaju vodu, to znam sigurno....:lol:
- nikola1982
- Drug Član
nezgodacija...
- GRIPEN
Salim se, super su, izgledaju bas kvalitetno, auto je bolje kocio al neznam dal je to zbog creva jer sam ujedno zamenio i zadnje diskove, prednje plocice i kociono ulje... Mislim, sigurno su bolja od obicnih prilikom zestokih kocenja, armirana su celicnom zicom tako da nemogu da se sire i na taj nacin smanjuju pritisak plocica na diskove...
- nikola1982
- Drug Član
Sve jasno, a i mnogo su jeftinija od bridgestone armiranih creva... Treba da menjam napred diskove i plocice pa reko i to da odradim... hvala Gripi ;)
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
- GRIPEN