Od onoga sto je bilo potrebno uraditi na autu je naravno mali servis, zamenu plocica sam ja preventivno odradio, i sredjivanje prednjeg trapa. Mali servis i plocice sam kod SVETE odradio. Ljudi su maksimalno profesionalni, mada malo jaci sa cenama, ali sta je tu je. Sedan od razloga sto sam isao tamo je i taj sto je ovaj rekao da je odrzavan kod njega. Oni mu jesu radili mali servis, proverili sta i kako i rekli mi nije los auto. Sto opet nije ni dobar auto

Vesanje sam radio u mom kraju. U jednom od jacih miler servisa u okolini. Zamenjene spone, stabilizatori i prednja desna viljuska. Ceh 180 evra. Ostala je jos zamena servo pumpe. Ona je narucena i stize iz Svedske naravno i to ce biti uradjeno skorije. Videcu jos u kom cu servisu to da radim. Dok stigne deo.
Generalno o autu nesto: Saab 9-3, 1.8T. Crna boja, 17" felne, saab. Paket neki ne znam ni ja koji. Verovatno Linear sa dodatnom opremom. Posto nije ni Vector ni Arc. Od opreme ono standardno plus navigacija i telefon. Disk za navigaciju nemam, ali cu da nabavim skorije. Pa da vidimo kako i to radi. Slike cu da okacim cim grane sunce i cim mu nabacim aluminijumske felnice :)
Tako da ocekujem da mi auto uskoro bude puska. Inace sto se tice samog auta fenomenalan je. Tih na putu. Lezi kao u sinama. Sve u svemu znate i vi kakav je to auto. Ne moram da pricam opsirno o tome. Ako neko ima sta da napomene u vezi njega izvolite. Voleo bih malo da ga sredim, ali o tom potom.