KLIKtroll 9-5 je napisao:...ne mogu da nadjem na forumu za EGR!

SAMO JEDAN CLAN (od mogucih 63) je nasao za shodno SAMO da odgovori,a kamoli da se nesto vise napise......Toliko o inicijativi....a da ne pricam o nekom ozbilnijem radu.......AERO je napisao:Obavestenje:
Pre neki dan je otvorena u tehnickom delu foruma SAAB GARAZA.
Naceo sam par tema koje su interesantne i edukativne,te se nadam da necemo samo citati,nego cemo malo i popravljati saab-ove.Ikoristio bih priliku, pa Vas pitao:
KOJE bi ste radove voleli da vidite u nasoj garazi(opisane u slici i reci),i koje teme i kvarove mislite da je iteresantno da pretresemo.
Tazz je doktor za benzince,Kd23 poznaje dizele, i svako od nas zna po nesto.
Ja sam najgori od sve dece pa cu po kazni da gledam VAI VAI
......i napravicemo nesto.
-Ninsaki - dugo imas tvoj auto.Sapni nam neku pricu ako te ne mrzi
-Boki - kazes da si u prici sa kolima dugo.Razumes se,mora da ima nesto sto je interesantno oko tog 3.0TiD-a
-Kolja - sredjujes svoj auto,bakces se oko struje......ajd u garazu pa nas uci necemu
-Tazz - brate,ne'mo da te molimo![]()
-Kd23 -....2.2 TiD-a da nam rasklopis i sklopis pred svima u garazi u slici i reci.Jbg-a znaci da se nauci nesto.
ECU na pumpi,grejanje te pozicije problemi,resenja,slike(znam da sad ides na put,ali cim se vratis)
....900ku si doktorirao sa K-glavom,to znam da znas do detalja![]()
-Igor88- matori,jedini si sa 1.9TIDom.....pisi sve sto znas
-Ostali......
TI Carlssone samo igraj igrice i......Super ti fora
.....(pozdravio te Troll
)
Aj' ljudi............pa da nam bude lepse nego sto jeste, na nasim stranicama
![]()
)AjdAERO je napisao:Znaci....od sad,pa na dalje i u buduce,SVE JE NA NAMA.Kako ga napravimo ,takav ce nam forum biti.......
..... pa da razmislimo malo,ako nam je uopste do foruma stalo.
slazem se stobom...pa hajde da se dogovorimo i krenemo...
Za razliku od cbc-a,Saab forum okuplja iskljucivo ljubitelje istog,te tako sve njegove mane i vrline nikada nece biti komentarisane ili dozivljavane kao sr*nje,vec prihvacene kao cinjenice da su takve kakve su,i niko ga zbog toga nece manje voleti.Zato,slobodno ti pisi,kad god imas sta da nam kazesKolja je napisao: Imao bih dosta toga da pisem ali ne zelim da me neko shvati pogresno. Npr. na cbc u je ispalo da je saab sranje od auta i da se nin stop kvari bas zbog mnogo iskrenosti i pisanja.
Ako bi samo 10% (od tog brda)tvoje arhive, izbacio na nase stranice,forum bi bio bolji nego sto jesteKolja je napisao:Zivim za Saaba i posedujem brdo informacija i slika na kompu.
Kolja je napisao: A sto se tice onoga sta na forumu fali,malo volje i nista vise.
....kada si prosli put ovo spomenuo,istog sekunda sam okacio objasnjenje OVDEKolja je napisao:Ne znam da ubacujem linkove

....ja sam "malo" pisao neke teme u garazi,pa ti kad uhvatis vremena,mozes da nam ubacis temu u garazu - " zamena ramova za tablice "
..vai....
...vai... 
ili instalacija poslednjeg update-a mirisljave jelkice pa da svi 
brt 24 pogotka kad sam iso na prikazi teme od poslednje posete.... 24.... jel si ziv 
.......Ne morate 24,ali ako svako umetne svaki dan po jednu,opet ce biti i vise od 24 

.......aaaaaaaaaa pa neeeee moze to.....

...................

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju