SAAB CAFFE
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Re: SAAB CAFFE
Test
Sent from my LT22i using Tapatalk
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
troll 9-5 je napisao:Test
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
- troll 9-5
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Koja se kurirska sluzba pokazala kao najbolja ..... jel ovi cityexpress ili aks ...ili neki treci
Objasnite mi kako ide procedura kada saljem paket ..... nikad nisam .....
Kad kupac da lovu kuriru tamo na primopredaji,kako je ja uzimam....
Objasnite mi kako ide procedura kada saljem paket ..... nikad nisam .....
Kad kupac da lovu kuriru tamo na primopredaji,kako je ja uzimam....
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Bezi od AKS-a koliko te noge nose. Bex ili Post Ekspres su meni najbolji.
Zovnes broj telefona, kurir dodje kod tebe na vrata, sacekas ga naravno, das mu paket upakovan, potpises uputnicu i kazes mu ukoliko je pouzecem, on to odnese, prekosutra ga opet cekas, on dodje i uzmes pare u koverti, potpises i to je. Samo sto se ne zna kada ce da dodje pa moras da ga cekas ceo dan.
Zovnes broj telefona, kurir dodje kod tebe na vrata, sacekas ga naravno, das mu paket upakovan, potpises uputnicu i kazes mu ukoliko je pouzecem, on to odnese, prekosutra ga opet cekas, on dodje i uzmes pare u koverti, potpises i to je. Samo sto se ne zna kada ce da dodje pa moras da ga cekas ceo dan.
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
A jel moze da bude recimo da onaj tamo se ne pojavi ili kaze necu.....sta se onda desava.....postarina i to....kako to ide onda
- troll 9-5
Moze naravno(iskustvo),vracaju ti paket i placas ti penale.
- GRIPEN
Ja sam najvise radio preko AKS-a. Sigurno sam poslao bar 100 paketa i jedno 30 primio preko njih. Resio sam da ih promenim jer me jedan moj kurir iznervirao... Sad radim sa Daily expresom. Uglavnom, mislim da kuriri idu 2 puta na adresu, i naravno zovu telefonom primaoca, i ako se paket ne dostavi vraca ti se i placas duplu postarinu. Meni se to do sad 3 puta desilo... Ima raznih ljudi...
All systems go, ready for takeoff!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Ja sam o ovoj temi mnogo pricao sa ljudima koji salju i primaju robu.svuda ima problema,puno zavisi i od kurira samog ali generalno moje iskustvo je aks pa ostali.bex vise nikad pozvao nebi.da li se meni to zalomilo ali imao sam 3/10 situacija incident sa kurirom.
Love SAAB, never GM
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Isto samo aks, ovi iz bexa ni ne zovu, desilo se nedavno sedim u kaficu 20 metara od lokala, on bio i nije ni nazvao! Izgoreo sam!
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Malo ksanim sa odgovorom, ali mi na poslu radimo samo sa AKS-om... Pre toga sa City Express-om...
Prednost AKS nam je u tome sto smo upoznali lika koji drzi nas reon, pa ga cimamo ponekad i da svrati dva puta u toku jednog dana kod nas, stalno nam je dostupan na mob, posto radimo dugo vremena sami pisemo naloge (i odredjujemo cenu postarine) itd, itd...
Ako treba da naplatis to sto saljes oni ti vracaju novac ali to kosta oko 60 din (mi damo 100), ali tek posle par dana (znaci ne odmah sutradan posle isporuke). Ako neko ne primi porudzbinu ti placas sve troskove. Jedina opcija koju imaju je isporuka danas za sutra.
Ponekad radimo sa Bexom (deluju ok ali su nam usluge kod njih skuplje), City-jem (imali probleme sa lomljivim paketima pa ih izbegavamo sada- mozda se nesto u medjuvremenu promenilo), PostExpresom (i oni su ok- mislim da jedini imaju ociju slanja danas za danas, uslov je da se paket posalje do otprilike 12 i stize oko 20 h uvece)...
Prednost AKS nam je u tome sto smo upoznali lika koji drzi nas reon, pa ga cimamo ponekad i da svrati dva puta u toku jednog dana kod nas, stalno nam je dostupan na mob, posto radimo dugo vremena sami pisemo naloge (i odredjujemo cenu postarine) itd, itd...
Ako treba da naplatis to sto saljes oni ti vracaju novac ali to kosta oko 60 din (mi damo 100), ali tek posle par dana (znaci ne odmah sutradan posle isporuke). Ako neko ne primi porudzbinu ti placas sve troskove. Jedina opcija koju imaju je isporuka danas za sutra.
Ponekad radimo sa Bexom (deluju ok ali su nam usluge kod njih skuplje), City-jem (imali probleme sa lomljivim paketima pa ih izbegavamo sada- mozda se nesto u medjuvremenu promenilo), PostExpresom (i oni su ok- mislim da jedini imaju ociju slanja danas za danas, uslov je da se paket posalje do otprilike 12 i stize oko 20 h uvece)...
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Moj problem sa Aksom je taj da sam morao kurire da jurim po nedelju dana za novac i sto puta da zovem predstavnistvo da se zalim dok mi donesu pare, par puta su mi ljudi slali pakete i paketi su bili vracani jer kurir nije ni zvao ni pozvonio na vrata,a odvojio sam ceo dan da cekam pakete, pa sam morao da placam tri postarine. Jednom su mi izgubili jednu felnu i doneli mi tri, pa je kurir mrtav hladan probao da me ubedi da sam kupio tri felne, tek posle mesec dana su mi doneli sve cetri kada sam vratio posiljku, jednom su mi slomili staklo koje sam jedva iskopao po Srbiji za Juga, jer se neka stakla vise ne prave, a razlikuju se od standarnih. Ista muka me je zadesila i u NS gde sam znao kurira i u Le. Sa Bexom nisam imao tih problema, sve neosteceno, donsu mi pare prekosutra u koverti i sve super, takodje pozovu, sa Post Ekspresom sam u NS imao problem da me ne potrazi kurir, nego samo stavi papiric da mi je stigla posiljka pa da je podignem u posti, pa sam morao par puta da zovem telefonom i da se zalim sefu posebno zato sto su to bila dokumenta koja su mi bila hitno potrebna, dok u Le nisam imao tih problema. Vise se ne bavim prodajom i kupovinom delova, a i kada kupujem to je jako retko na taj nacin. Inace, trudim se da bude Post Ekspres jer su mi do sada bili najbolji. Bex jeste malo skuplji, ali su me u par puta kostali jeftinije od drugih jer imaju foru sa cenovnikom za delove automobila pa izadje jeftinije.
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Nije Saab ali imaju iste korene: iz Švedske! [link_open=http://www.speedhunters.com/2014/03/koe ... this-world]Koenigsegg One:1 (klik)[/link_open], izuzetan auto! Možemo bar da se hvalimo kako šveđani i dalje kevu!
- Viggen 93
- Pridružio se: 23 Okt 2013, 17:41
Evo ako niste pročitali.Crni Viggen, kupe i preko 400ks na točkovima.
[link_open=http://serbiancarfans.x10.mx/Serbian_Ca ... kat-black/]Tekst[/link_open]
[link_open=http://serbiancarfans.x10.mx/Serbian_Ca ... kat-black/]Tekst[/link_open]
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Da probam i ja :)
Inace, odlican tekst, svaka cast. :)
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Inace, odlican tekst, svaka cast. :)
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
ocito ima neko njesra na forumu. Ko god da posalje PM svakom stizu poruke
- troll 9-5
Samo pristizu
- GRIPEN
Ma jedan je poslao poruku svima (mislim da je Slavisa) i sad kad neko na tu odgovoedi stize opet svima...:D
All systems go, ready for takeoff!